Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Hivatalos: Fisichella a Monzai futamtól a Ferrari versenyzője!

Megszületett a várva várt döntés a Ferraritól. A minősíthetetlen teljesítményt nyújtó Badoert Giancarlo Fisichella váltja a következő futamtól és lesz év végéig a Ferrari pilótája, sőt jövőre Badoer helyén lesz tesztpilóta.[11776] A Force Indiában Vitantonio Liuzzi veszi át az olasz helyét.[I]”Szeretnék köszönetet mondani Giancarlónak az elmúlt másfél év munkájáért, és hogy megszerezte az első pontjainkat. Fontos tagja volt a csapatunknak és szeretnék neki minden jót kívánni.”[/I] – búcsúzott tőle Mallya.[I]”Köszönettel tartozom Vijay Mallyának, aki lehetőséget biztosított arra, hogy a Ferrari színeiben versenyezzek. Mindig is erről álmodtam. Bízom benne, hogy sikerült hozzájárulnom ahhoz, hogy a Force India megvalósíthassa a terveit.”[/I] – mondta Fisico a bejelentés kapcsán.[I]”A fellegekben járok. Alig akarom elhinni, hogy valóra vált az álmom, és szeretnék köszönetet mondani a Ferrari elnökének, Luca di Montezemolónak. Az elmúlt héten fantasztikus dolgok történtek velem. Megszereztem az első rajtkockát és a második helyet Spában, aztán hívást kaptam a Ferraritól, hogy versenyezzek náluk az évad utolsó öt versenyén.”[/I] – mondta Fisichella a Ferrari honlapjának.[I]”Azért választottuk Fisichellát, mert úgy véljük, hogy az évad tovább versenyein segíthet a csapatnak a pontszerzésben. A tapasztalatának köszönhetően a jövőben is számítunk rá, és 2010-ben ő lesz a tartalékversenyzőnk. Köszönettel tartozom Vijay Mallyának, aki felbontotta Giancarlo szerződését, amely lehetővé tette, hogy megvalósítsa az álmát. Most Monzára összpontosítunk, ami egy fontos verseny a számunkra. Tudjuk, hogy nehéz lesz megismételni az elmúlt hétvége teljesítményét, de mindent bele fogunk adni, hogy örömet szerezzünk a rajongóknak.”[/I] – mondta a Ferrari elnöke.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát Badoer-nél biztos jobb lesz, és jobb autó is lesz alatta mint a Force India

 2. Kiváncsian várom az eredményeit 😀

 3. örülök neki:)Hajrá:)

 4. Na most megfogta az Isten lábát… Ekkora mákot, hogy őt választották… Drukkolok neki!

  • Badoernek is mákja volt, hogy futamon indulhatott a Ferrari színeiben, és hogy elcseszte…Reméljük Fisico jobban szerepel majd.

 5. Végre újra egy jó csapatban:)Első és másodpilóta szerepről az éven már szerintem nem is fontos beszélni én legalábbis engedném őket csapatni:)

 6. hat szegény szerencsetlen BADOER hat kiderult hogy nagyon nem tud vezetni,hat ez van aki nem tud vezetni az el van veszve az F1-ben.FISICHELLAnak meg sok szerencset :]

 7. Badoer tényleg egy vicc volt, mit csinált az az évek alatt? Semmit… közbe meg kapta a milliókat.

 8. jól áll rajt 🙂

 9. kíváncsi leszek, hogy fog majd menni a ferrarival 🙂

  • Állandóan a KERS fogja nyomkodni…De most komolyan, eddig nem ült KERS-es autóban, lehet ki is fog csúszni, mert roszkor nyomja rá a plusz 80 LE-t…

   • Azért csak van ennyi tapasztalata az F1-ben, hogy ne csússzon ki.

    • Majd kiderül. Többen mondták a pilóták közül év elején, hogy óvatosan kell a KERS-el bánni, mert kiforgathatja az autót. Neki meg ez lesz az első alkalom, hogy használja majd.

     • Biztos hogy szoknia kell. Néznék mint vett malac az idegen ólban ha Monzában kettős Ferrari győzelem születne, Kimivel az élen…

 10. Látom már van szép Ferraris kép is róla.

 11. Nagy dolog ez Fisico-nak, gratulálok neki!

 12. Kíváncsian várom Fisichellát. Badoertől csak jobb lehet. :)Meg a legutóbbi futamon nagyon mondta, hogy a KERS miatt verte meg Kimi. Na akkor hajrá. Ne csináljunk segget a szánkból! Elvárás, hogy Monzában Kimit megveri… :DDDD

 13. Én örülök Fisi-nekKíváncsi vagyok mit tud majd…

 14. Fisichella-nak bejött az élet, pont a legjobbkor!36 évesen már úgysincs neki sok hátra a F1-ből, így még versenyezhet egy picit a vörösökkel, jövőre pedig tesztpilóta, ennél nem is lehet többet kívánni!:)eörő’, e bódottá’!!

 15. De jó neki!Megint egy Világbajnok mellett!:)

 16. Szerencsétlen Badoer, még a tesztpilótai állását is elbukta… nem tett neki jót ez a Massa baleset

 17. Super hír,de akkor Shumi idén tuti nem űlmá be :(, De hajrá Fisicoo 😀

 18. Hát ez szép! Úgy látom mindenki boldog, igazi tündérmese…

  • Liuzzi is boldog lehet. Sőt szerintem még Badoer is, mert nem szidja többet az egész világ.:)

   • Fisichella szemszögéből mindenképp tündérmese. Én meg gratulálok neki! A múlt hétvégi teljesítménye alapján megérdemli. Aztán kitudja mi lesz később, ha továbbra is jól teljesít és bizonyít, akkor lehet, tovább viszi majd a tetszpliótai posztnál a Ferrarinál. A lényeg, hogy neki ez hatalmas előrelépés volt egy pillanatról a másikra, valóban tündérmese. 2 hete még csak nem is gondolta volna, hogy rövid időn belül egy Ferrariban fog versenyezni.

    • Az a baj Fisichellával, hogy egész karrierje során nagyon hullámzó volt a teljesítménye. Nem képes konstans jó versenyeket futni, csak ritkán teszi oda magát igazán és nyújt kiváló teljesítményt, a többi versenyen meg beleszürkül a mezőnybe.

     • Igen, sajna ezt tudom. Írni is akartam, hogy ezúttal majd kiderül, hogy Kiminek is csak az árnyéka lesz-e, mint volt anno Alonsonak.

  • Badoer nem hiszem…

 19. Monzában akkor lehet Ferrari 1-2.

 20. Sok sikert neki! Kimit szerintem azért nem veri meg. 🙂 (legalább is remélem)