Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Hivatalos: Felipe Massa nem versenyzik már idén

Massa tegnap átesett az orvosi vizsgálaton, mely után a csapat úgy döntött, hogy habár rendben van, de mivel a hetekben több plasztikai műtét is vár rá, idén már nem számítanak rá a csapatnál, de a fizikai felkészülést megkezdi, készülve a jövő évi visszatérésre.[I]”Maranellóban rendkívül várták a vizsgálat eredményeit, annak reményében, hogy a csapat 100 %-ig számíthat-e Felipére a 2010-es évad kezdetétől.”[/I] – hangzott a Ferrari közleményében.[I]”Nagyon örülök a tesztek kimenetelének. A kisebb operációt követően képes leszek különböző tornagyakorlatok elvégzésére, és valamelyest visszatérhetek a régi formámba. Később egy-két gokart tesztre is lehetőségem lesz.”[/I] -mondta Felipe.A Ferrari 48 órán belül dönt, ki veszi át Massa helyét az év végéig. Badoer a gyenge szereplése miatt nem sok jóra számíthat. Vannak további találgatások a pilóta kilétét illetően, mint ahogy arról korábban írtunk.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. “A Ferrari helyébe én Palik “”Tökéletes”” Lászlót ültetném Badoer helyére. :)”

  2. Itt vok énis 😀 Bodónál mekk jobbat xD

  3. Sajnálom, hogy már nem versenyzik idén, bár ez sejthető volt. Inkább jövőre legyen 100 %-os!! Ami meg Kimi előzését illeti, egyértelmű hogy nem volt szabálytalan, csak Gyula fújta fel annyira. Kicsit már idegesítő volt, hogy egyfolytában azt hajtja, hogy meg kell büntetni Raikkönent…

  4. Ezt sejteni lehetett….mondjuk én őt küldeném el Kimi helyett (nem a balesete miatt)

  5. “A Kimi előzéshez egy kis szakmai adalék a nagyokosoknak:””Szakmai megközelítésben azonban az a helyzet, hogy a nagydíjak előtti eligazításon Charlie Whiting versenyigazgató mindig kitér a pálya kényesebb pontjaira, kanyarjaira, hogy mi az, amit még tolerálni fog a versenybíróság, és mi az, amit már nem. Francorchamps-ban is így történt, és mivel a La Source-ban a pilóták véleménye szerint több versenyív is használatos, a versenyigazgató úgy döntött, hogy a rajtnál, illetve a biztonsági autó kiállása után, szükség esetén a pálya részeként használható a hajtűkanyar kifutófelülete. Ezen értelmezés szerint tehát a vasárnapi győztes Räikkönen nem jogosulatlan előnyt szerzett az első kanyar kiszélesítésével, hanem kihasználta a szabályok adta lehetőségeket.””F1 hirek”

  6. Szegény… Sajnálom, szar lehet a tudat, hogy idénre már kész, vége, táppénz.Ugyanakkor örülhet, hogy él!

  7. Ez mondjuk sejthető/várható/egyértelműsíthető volt. Most már csak az a kérdés: ki ül a helyére? (és egyben Badoer helyére)

    • Há’ ne úgy volt,hogy a Gyulánk:)? Elvégre ö is simán elvezetné a Ferrarit,úgy mint Badoer:) Megmondta múltkor a Palik Laci is.