Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Hivatalos: Button a McLarennél

Ma hivatalosan bejelentették, hogy Jenson Button aláírt a McLarenhez és jövőre a két brit világbajnok egy csapatban versenyzik majd. A részletekről – hány évre és mennyiért – még nincs hír.Bekövetkezett hát a britek álma, hogy brit csapatban a két brit világbajnok vezessen. Az, hogy milyen sikerrel teszik majd – most hogy a Mercedes nem támogatja a csapatot, illetve emlékszünk még az Alonso kontra Lewis vitákra – majd elválik. Mindenesetre a 100%-ig brit csapatot létrehozták.[I]”Remek érzés, hogy egy másik brit világbajnokhoz csatlakozhatok. Lewis hihetetlen mértékű sikert ért el nagyon rövid idő alatt, és nagyon tehetséges versenyző, aki minden Forma-1-es pilóta tiszteletét kivívta. Biztos vagyok abban, hogy nagyon sokat tanulhatunk majd egymástól, és már alig várom, hogy a kettőnk tudását kombinálva vigyük előre a csapatot.”[/I] kommentálta új szerződését Jenson Button.*FRISSÍTVE*Jenson Button évi 6 millió fontot fog keresni a McLarennél. Pletykák szerint a Mercedes GP 12 milliót adott volna neki, ha marad.A Daily Express szerint az üzlet azért nem jött össze köztük, mert Brawn megorrolt Buttonra, amiért ellátogatott a McLaren főhadiszállására tárgyalni. Ross Brawn nagyon csalódott, hogy így végződtek a dolgok Buttonnal. [I]„Nem hiszem, hogy ez pénzügyi kérdés volt. Csalódottak vagyunk, hogy Jenson úgy döntött, hogy elmegy, mivel egy új szerződés keretében olyan ajánlatot tettünk volna, mely szerintünk nagyon nagylelkű, sőt jelentősen több mint azok a hitelesnek beállított hamis számok, melyekről a múlt hét során, vagy azelőtt olvashattunk.”[/I] – mondta Nick Fry.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem lett volna jó ha Kimi jön, mert a csapat úgy is Hamiltont veszi előtérbe, és előbb-utóbb úgyis az lett volna mint Alonsoval.

 2. “Milyen vicces lesz mikor Nicole “”Sercinger”” (pussycat dolls) énekli az ő Hamilton kedvesének hogy “”Push the Button””…XD”

 3. De ostoba ez a Button.

 4. Na jól elbeszélgetek itt magammal. 🙂 De legalább egyet értünk, nincs vita. 😀

 5. Ahhoz, hogy valaki vb címet nyerjen, ahhoz kiváló autó kell, de minimum jó. A nagy csapatok alapból jó pilótákat választanak, minimum egyet, tehát szinte 0 az esélye, hogy valaki egy közepes autóval vbajnok legyen. Futamot nyerhet, de ennyi. Idén 3 vbajnok volt a mezönyben, 3 különbözö autóval. Eredmény? Év végén nem voltak az elsö 4ben sem. Ez a sport az autókról szól. Viszont ha változó eröviszonyok lesznek, mint idén, érdekes lehet a dolog. 🙂 Ha nagyon egyben lesz a mezöny, akkor azért számitani fog ki ül az autóban. 🙂

 6. Sajnos be kell érnünk a kis Bruno-val… Aztán ki tudja mit kapott örökségül. 🙂

 7. Szappanopera.

 8. Olvastam egy hirt, miszerint kimi-vel fog vigasztalódni a Brawn csapat. Remélem igaz a hir, mert kimi nagyon hiányozna a mezönyböl.

 9. alig várom, hogy a csokifiú elverje gombszem jankót:)

 10. UPDATE!-hülye pöcs…gombi

 11. Gyönyörű lesz. Nem fognak egyezni amúgy…

 12. Szerintem Lewis megoldja most Button palyafutasat. Marmint: a veget.

 13. véged van Gombi:)se baj,megérdemelted.

 14. Én azért nem félteném a McLarent nem egy kis csapatról van szó akinek nincs semmi pénze, igaz, hogy most nem lesz gyári támogatás, de már fél éve fejlesztik a 2010es autójukat úgyhogy nem abban a helyzetben vannak , mint a Brawn GP akiknek nem volt az év közepétől semmi újításuk a kocsinErős kis csapat lesz a McLaren jövőre is én a Ferrarit féltem, mert Massa és Alonso nem kicsit utálják egyébként egymást

  • Igen, csak azok egy része mér a Brawn-é. Meg hát ugye a motor…. de majd kiderül.:) Egy biztos a meki már nem ezüstnyíl lesz.

 15. Ennél a hírnél is, meg az előzőnél a földön az állam. Mi jöhet még??Mondjuk az szép, hogy a meki kitudja fizetni az újdonsült bajnokot, annak ellenére hogy lelépett a Merci + 1 szponzor (‘asszem Mobil1).

 16. Vicces lesz majd ahogy Hamilton meg Button papa egymás mellett szorít majd a sajátjuknak… xD

 17. Szép lesz…. Ferrari ellen nem lesz esélyük úgyse 🙂 …

 18. Jajjjjj de nagy… 😀

 19. Ez tényleg nagyon komoly. Viszont két (ilyen) dudás egy csárdában…

 20. Az idei ev nagyon durva!!(Mar ami a hireket es bejelenteseket illeti.)

  • Ja. Méghogy unalmas az F1. Zajlik az élet. Jövőre jön megint az, hogy sok új csapat és sok pilóta új csapatban. Lesz mit tanulniuk, míg beleszoknak az új vasba.

 21. hát ezt én nem értem mit csinál ugy volt hogy marad 3 napig nem követem az eseményket és mire jövök vissza hát ök tudják 2 kedvencem együtt de ez rossz is lehet

 22. “Na, kíváncsi vagyok, kinek fog kedvezni az autó? Az agresszív, a kanyarokat “”betámadós”” stílusnak, vagy a puha “”folyós”” mozdulatoknak? De csak egy nyerhet, Button szerintem elbacta… Annyi éven keresztül kitartott a csapata mellett, ráadásul gyári csapat lett, bajnok lett, pont most hagyja el őket???”

  • Szerintem is rossz döntést hoztak, de azért várjuk meg az első pár futamot.:)

   • Mármint a Meki, vagy a Button?Már most nagyon várom a következő évet, ki kivel hogy bír, Hami-Button, Massa-Alfonzó, Vettel szét csap-e köztük, új csapatok, megint új autók, stbstbstb… :-]

    • Button… Gondolj bele a mclaren mostani helyzetében, ott volt az egész mercedes akik kiváló szakemberekkel látták el a csapatot. Na most ők jövőre Brawn-nál lesznek. Vajon mekkora űr lehet most a mekinél? Nagy valószínűséggel ez is közrejátszott Kimi visszavonulásában.

     • Így van. Button hülyeséget csinált… Erre írtam, hogy pont most hagyja el a Brawn-t.Kimiről azt olvastam, hogy azért nem sikerült megegyeznie a Mekivel, mert mindenáron ralizni is akart az F1 mellett úgy ahogy a Ferkánál, csak ezt nem engedték.

 23. Aztaqrva 😀

 24. Button-nak annyi…

 25. Jobban örültem volna, ha Button marad a Brawn (Mercedes) GP-nél Rosberg csapattársaként. Számomra az lett volna a Dreamteam.

 26. Hát ez….érdekes lesz.