Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Hivatalos bejelentések sora

Mostanában egymást érik a hivatalos bejelentések ami a pilóták szerződéseit illeti. Tegnap sem történt másként, hiszen jön az év vége, szeretne mindenki végre pontot tenni a kérdésekre.Hivatalosan bejelentette a Force India, hogy jelenlegi két pilótájának Vitantonio Liuzzinak és Adrian Sutilnak is meghosszabbítják a szerződését és ők lesznek a 2010-es évben a pilótáik. A csapatvezetés elmondása szerint nagyon örülnek, hogy sikerült újabb egy évre meghosszabbítaniuk a szerződéseket, mert a folytonosság elvét valják és tartják a sikeresség útjának.[I]”Évek óta először van lehetőségünk arra, hogy ne csak a versenyzők, hanem a motorok terén is a folytonosságot válasszuk. A stabilitásnak köszönhetően nagyszerű alapokra fektethetjük a munkát. Meglátásom szerint jövőre nekünk lesz a legdinamikusabb párosunk a rajtrácson, ami remélhetőleg a mi malmunkra hajtja vizet az újabb átmeneti évben.”[/I] – jelentette ki a csapatvezető, Vijay Mallya.Sutil, aki már negyedik évadját fogja kezdeni ennél a csapatnál elmondta, hogy ez olyan mint egy nagy család. Ha jól érzed magad 100%-osan a versenyzésre tudsz koncentrálni és ki tudod hozni mind magadból mind az autódból a maximumot.[I]”Jövőre szeretnék rendszeresen pontokat szerezni, és olykor harcba szállni a dobogóért. A csapat megfelelő célokat tűzött ki maga elé, és jó irányba haladunk. Közös erővel többet is elérhetünk, mint az idén. Ebben biztos vagyok.”[/I] – nyilatkozta Sutil.Liuzzi is boldogan nyilatkozott, hiszen az ő célja az volt, hogy 2010-ben versenyezhessen, de már 2009-ben, Monzaban beugorhatott Fisichella helyére, aki a Ferrarihoz távozott.[I]”Az idei öt verseny bemelegítés volt. Fel tudtam venni a hétvégék ritmusát, megismertem az autómat, és azt hiszem az év végére már minden simábban ment. Ha sikerül ott folytatni, ahol abbahagytuk, akkor sikeresek leszünk. A pontszerzés a cél. Mindent bele fogunk adni.”[/I] – nyilatkozta Liuzzi.Hivatalos bejelentés a tegnapi napról, hogy a jövőre ismét lesz Kanadai nagydíj. Ennek velem együtt gondolom sokan örültök, hiszen az egyik legizgalmasabb vonalvezetésű pálya. A mostani szerződése értelmében 2010-2014-ig rendezhetnek itt futamot.Pilóta (csapat), pálya, autó hármashoz mi más is jöhetne mint egy hivatalos bejelentés, hogy a Peter Sauber megvette a BMW tulajdonrészét. Mindez csak akkor válik hivatalossá és aláírásra is csak akkor kerül, ha a csapat bekerül a 2010-es Formula 1-es világbajnokságba.Annak ellenére azonban, hogy megmentették a csapatot, az alkalmazottak egy részét el fogják küldeni. 388-ról 250-re csökken majd az alkalmazottak száma.Természetesen az még nem biztos, hogy ezek után a Sauber csapat indul is a 2010-es bajnokságban, hiszen az FIA-nak rá kell még bólintania. Vagy valaki helyett fog indulni, aki nem készül el időre az újonc csapatok közül, vagy tizennegyedik csapatként lesz a rajtrácson.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Sauberékre kíváncsi leszek. Mindenesetre szurkolok nekik.

  2. Tényleg jó lenne már tudni a végét, de így sokkal izgibb. :)Meg a reklámnak is jót tesz. Sutil és Liuzzi meg jó helyen vannak a Force Indiánál, és a Kanadai pályának is örülök. :)De ezt a Sauber-féle döntést nem igazán értem, megvette a tulajdonrészt, de nem is biztos, hogy indulhatnak? Akkor mi értelme?

  3. Sutil-ék jól tették, hogy hosszabbítottak

  4. Sokminden tortent most, es legalabb porog az elet az F1-ben, szezon utan is. Jo lenne mar az osszes tenylegesen indulo csapatot es az osszes pilota nevet tudnunk, hogy ki hol lesz 2010-ben…

    • Szerintem a bejelentések egy része szándékosan van elhúzva. Beszélnek róluk a holtszezonban is. Fotók jelennek meg róluk a hírek kapcsán, ami meg a szponzoroknak kedvez.