Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Hivatalos: A Renault kirúgta 2 vezetőjét

A tárgyalás ugyan még nem sem történt és nem is hallgatták meg sem Flavio Briatorét (csapatvezető) sem Pat Symonds-ot (technikai igazgató), a Renault ma bejelentette, hogy mindkettőjüket kirúgta a csapattól.[I]”Az ING Renault csapat nem kíván vitába szállni az ellene felhozott vádak kapcsán a tavalyi, szingapúri versennyel kapcsolatban. Ugyanakkor hivatalosan is bejelentjük, hogy Flavio Briatore csapatvezető és Pat Symonds főmérnök elhagyta az istállót. Az FIA Motorsport Világtanácsának szeptember 23-i meghallgatása előtt a Renault további kommentárt nem fűz az ügyhöz.”[/I] – adta ki hivatalos közleményében a Renault.*FRISSÍTVE*Flavio Briatore azt nyilatkozta a Mirror-nak, hogy önként távozott a Renault-tól. [I]”Megpróbáltam megmenteni a csapatot. Ez a kötelességem, és ezért léptem vissza.”[/I]A Motorsport Világtanács tanúként hallgatta volna ki, mivel már nem Renault alkalmazott, nem kell vallomást tennie. A lap azt is tudni véli, hogy ha bűnösségük bebizonyosodik a csapat ötvenmillió fontos büntetést kaphat.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kemény!

 2. nem szokásom követni az F-1-et, de remélem elítélik ezt a majmot.spicli? balfasz? ha az edződ megkér rá, hogy rúgd fel az ellenfél játékosát, akkor az a dolgod, és ha nem tetszik röpülsz

 3. Na nehogy elkezdjük már sajnálni szegény kis Piquet-t.Elvégre ő baszta falhoz az autót szándékosan.Az hogy ezt utasítás miatt tette már csak hab a tortán. A kamikaze pilóták jutnak róla eszembe xD

 4. eccer kirúgták,eccer kilépett, ne h kivallaság, a sunyibuzi, menekűl a felelőség elől…

 5. “Lehet Piquetet lesajnálni , balfaszozni , de ha fordított lenne a dolog akkor mindenki oda csapná a kocsit. Ha a csapatod kér rá nem mondhatsz nemet , mert az utcán találod magad. Sokan nem látják a párhuzamot , de a Hamilton féle hazugság botrány (első versenyen) is egy ilyen ügy. Ami durva hogy egy aktuális világbajnokot is megkérnek ilyenre és neki is meg “”kell”” csinálni akkor a Piquet féle másod hegedűsnek menni esélye van nemet mondani ? Semmi. Sajna az a meglátásom a mai F1ben nagyon hamar ki tudnak csinálni. Piquetnél is azt érzem hogyszépen kicsinálták . Ha figyelted a taktikákat mit adott alá a Renault háát sok esélye nem volt villantani az biztos . Úgyan ez igaz Sebastian Bourdaira , néz meg elment egy másik soroztaba első futamon nyert. itt meg mintha a csapatával is küzdenie kellet volna .”

  • Teljesen egyetértek azokkal amiket írtál.

  • Hol indult?

   • “Supreligue Formula. Az első részét valszeg nem jól írtam, lényeg, hogy focicsapatok az autók nevei, színei. Pantano, meg egy-két “”nagyobb”” név van. A Eurosport szokta nyomni.”

  • “Én is így látom, és ezt ugyanúgy lehetne vetíteni a FERRARI-MASSA-KIMI esetre is. Most hogy nincs “”elnyomva”” Kimi meglehet nézni a teljesítményét….”

   • “Eddig se volt elnyomva. Az, hogy nem olyan közvetlen, mint mondjuk Massa, és nem kap annyi hátbaveregetést, attól még nem lesz lassabb (nem kap gyengébb vasat, megkapta Massa támogatását is, legutóbb is csak a legutolsó pillanatban kellett segíteni a brazilt). Főleg hogy jégember.A hírhez:””A Motorsport Világtanács tanúként hallgatta volna ki, mivel már nem Renault alkalmazott, nem kell vallomást tennie. “”Ez nagyon tetszett, mekkora szarkupac tetején ül már az egész F1.50 millió font? Jövőre nem lesz KERS, a nagyobb részét meg is spórolták. Ugyanmár…”

 6. Meg azért összetörni egy kocsit és teleszemetelni a pályát az bizony a csapattársak veszélyeztetése, az a safetikár nem véletlenül megy ki olyankor. Lásd pl Massa esete ugye.Ha valakit jól fejbebaxot volna valami roncs, mint anno szegény Sennát is, akkor aztán nem elbocsájtás lenne most, hanem akasztás kb!

 7. Briatore nem a kedvencem, mondhatnám úgy is, hogy nem bírom, de van temperamentuma, és mindenképpen kiemelkedett a többi csapatvezető közül (tisztelet a kivételnek). Egy picit, picit sajnálom, hogy kirúgták.

 8. piquet eddig is utáltam,most még jobban.

 9. 15 perc hírnév.Gratulálok Piquet-nek,ha már versenyezni nem tud legalább remek spicli…Egyébként ha ilyen dolgok kiderülnek,bármilyen kemény ítélet jogos!

 10. Sejtettem, hogy ez lesz.De azért meglepődtem, mint a kis szöszi Szkájvolker, amikor megtudta, hogy egy kigyúrt fekete az apja!:D

 11. Jajj.. mire jövök haza. Ez nagyon komoly. Mondjuk én bírtam Briatore-t.Sajnálom hogy ez lett….

 12. Szóval igazak Piquet állításai, előre megtervezett volt az egész. Kíváncsi vagyok, h mi lesz a tárgyaláson, milyen büntetést kapnak. Lehet, h most nem állnak meg annyinál, mint a McLarennél tették.

  • Remélem, hogy súlyosabb lesz. Egy vicc, hogy a McLaren mennyivel megúszta az elmúlt két esetét…

   • értem én, hogy a McLaren megúszta de azért mikor a Ferrarinál Barichello elengedte Schumachert az se volt különb és még csak ügy se lett belőle

    • De, különb volt. Ugyanis akkor még nem volt az elengedésre szabály, semmi nem tiltotta.

    • Egyrészt szabály nem volt rá még, ennek következtében hoztak szabályt, másrészt meg az ennél sokkal enyhébb volt. Itt nem csak hogy utasították Piquet, mint anno Barit. Itt szándékosan veszélyeztették a pilótájuk, a többi versenyző, a nézők és a pályamunkások épségét. Nem ugyanaz a kettő…

 13. itt volt az ideje

 14. helyes

 15. “Nofene, ki gondolta volna, hogy a “”kispiké”” lesz az utóbbi évek egyik legnagyobb mártírja a Forma 1-ben (na most mindjárt előugrik a bokorból “”valaki””, aki kijelenti, hogy akkor inkább Hamilton, mert “”oda kellett adnia a győzelmet Raikönnennek””).”

  • Piquet nem mártír hanem balfasz. Aki ilyet elvállal annak nincs agya. Mindezt akkor is elmondhatta volna, de ő sunyi módon így biztosította be az állását. Gusztustalan.Mondjuk visszajöhetne Eddie Jordan, Ő egy igazán szimpatikus csapatfőnök volt.

 16. Emlékeztek a Ron Dennis kontra hazugságbotrány ügyre? Dennist kirúgta a Meki, ezért megúszta a súlyos büntetést. A Renault most ugyanerre hajt…

 17. Nah akkor egy gusztustalannal kevesebb az F1-ben.

 18. Te jó ég! Ez várható volt, mégis sikerült meglepnie. Durvul a helyzet!Mi lesz még ezután….?

 19. Sakknyelven vezéráldozat. Kérdés, nem késő-e, ér-e valamit?

 20. Piké igazi sztár lett, gratulálok neki!

 21. Megelőzzés lenne, ez az idő előtti menesztés?