Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Hivatalos: A Lotus indul jövőre a BMW helyett

Az FIA hivatalosan bejelentette, hogy a BMW Sauber helyett a jövő évi világbajnokságban a három pályázó közül – Lotus, Sauber, Epsilon Euskadi – a Lotus került ki győztesen.A csapat neve: [B]Lotus F1 Team[/B]Ország: [B]Malajzia[/B]A csapat székhelye: [B]Norfolk, Anglia[/B]Csapatvezető: [B]Tony Fernandes[/B]Technikai igazgató: [B]Mike Gascoyne[/B]Partnerek: [B]Cosworth, Xtrac és FondTech[/B]Ezek alapján az induló csapatok a jövő évben:[B]Scuderia Ferrari (Ferrari)Toro Rosso (Ferrari vagy Renault)Red Bull Racing (Ferrari, Renaul vagy Mercedes)Force India (Mercedes)Brawn (Mercedes)McLaren-Mercedes (Mercedes)Williams (Renault vagy Cosworth)Toyota (Toyota)Renault (Renault)US F1 (Cosworth)Campos (Cosworth)Manor (Cosworth)Lotus (Cosworth)[/B]A Sauber 14. beugró csapat lesz jövőre. Tehát ha valamelyik csapat mégsem tudja az indulást vállalni, ők megtehetik helyettük.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Na de mi lessz Kubicával?

 2. ezt most találtam ls a már így is kiélezett motorok valószínű még jobbak lesznek (kivéve a mercit)azt akarom kihozni az egészből, hogy a nagy gyártók akik az F1ben vannak rengeteg pénzt rákölthetnek a fejlesztésre, mint tették anno, nem úgy a Coswort, hiszen 2006ban is az volt a baj, hogy nincs elég pénz a fejlesztésrehttp://automenedzser.hu/sport/20090914_feloldhatjak_f1.aspx

  • Most azonban rengeteg motort adnak majd el (lásd 2. hsz) ezért most nem mondhatják, hogy nincs pénz fejleszteni.

 3. “Inkább Lotus mint “”nevenincs”” csapatok. A Cosworth motorokat meg nem bánom. Utoljára a Williams-ek használták és elég jól tartották magukat a BMW-vel szemben a szakítás után.”

 4. Cosworth motorok szerintem cseppet gyengébbek egy Mercitől vagy egy Ferraritól

  • Honnan tudod? Te időutazó vagy és jártál 2010-ben?

   • mikor behozták a 2,4es motorokat akkor is az első 3-4 futamig voltak jók azok a kocsik amik Cosworth motorral mentekigaz most nem lehet a motorhoz nyúlni, de még is szerintem amennyi tapasztalatot szerzett a 2.4es motorral a ferrari és a merci azt nem hozhatja bede ne legyen igazam és legyen mindegyik egyforma jó

 5. Én örülök,hogy visszatér a Lotus! Már csak a Porsche hiányzik 🙂

 6. érdekes

 7. Lehet, hogy újra Williams- Renault lesz? Ez a páros volt a legjobb a ’90-es évek elején.

 8. Azért a BMW csúnyát bukott a Mercivel szemben…A Toyotának most mi a célja? Még nagyobbat bukni?A Hondát sem értettem, nyerő autót dobott el…Lotusnak legalább F1-es neve van. Nem baj a sok cosworth így legalább megtanulnak autót építeni a csapatok és talán lesz előzés.

 9. Engem ami elkeserít az az, hogy 26 autóból (lehet) 10 Cosworth motorral megy majd. A különleges a Forma1-ben mindig is a motorgyártók csatája volt… Lehet, hogy csak 2 Ferrari lesz, vagy két Renault meg nyolc Merci. Ez esetben 2 Ferrari, 2 Renault, 2 Toyota, 8 Mercedes és 10 Cosworth (és egy csapat vagy Ferrari vagy Renault).

 10. Jöhetnek.:)