Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Hitman – visszamondtak minden PS4-es előrendelést

@VG_Dave Twitter felhasználó a következő képet osztotta meg, mely szerint „az előrendelt termék konfigurációja jelentős mértékben megváltozott”:[64348] Pár napon belül újra elő lehet rendelni a PS4-re is érkező [B]Hitman[/B]-t, de a Square Enix még nem té

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Még jó hogy nemkell érte előre fizetni magyar store-on.

 2. Ha jól tudom hat részre vagdalják. Az első 15 dollár a többi rész pedig 10 dollár lesz. Valamivel jobb így nekem mert ha nem jön be nem veszem meg a többit. De remélem tartják a megjelenési dátumokat mert a Life is Strange megjelenései viccek voltak. Jó ha két havonta hozzánkvágtak egy részt. Holott havira volt beigérve.

 3. Jaj ez a Sqare-Enix, mit megkínlódik a játékaival…Rise of The Tomb Raider ugye !?

 4. Marha jól hangzik, igaz nem szólok bele mert nem érint a dolog, majd valamikor biztosan de a Hitman sose volt a premier vételek közt.

 5. Milyen szerencse, hogy nem rendeltem elő. xD

 6. Kint van a hír…. teljesen epizodikus lesz. A kezdő csomag még kevesebb mindent fog tartalmazni…Lemezes verzió valamikor 2016 végén jön majd egyben…..

  • “”” A kezdő csomag még kevesebb mindent fog tartalmazni…””Ezt miből gondold?Minden elérhető lesz, kivéve az új pályákat, és a vele járó új küldetéseket.”

 7. Én is előrendeltem, de egy jó pár napja eltűnt a magyar store-ról.

 8. Először úgy volt, hogy kifizeted a 59$-t, és ahogy jönnek a friss tartalmak, azok tölthetők lesznek automatikusan.Változás annyi lesz, hogy most első körben fizetsz 20-30$ körül, és a további tartalmakért is kb. ennyit, ami még két részletben fog jönni. ( ha jól emlékszem, akkor május-június környékén jön plusz két új pálya, az egyik Japán lesz, és augusztus-szeptember környékén még 2 pálya )Teljes játék biztos, hogy nem lesz elérhető márciusban.

 9. ó istenem… ez nem túl jó jel.Az epizodikus szarjukat meg kenjék a hajukra… amikor meghalottam ,hogy a teljes árért kapok egy félkész gamet… majd 2 havonta 1 út térképet….. hát ez már a vicc kategória volt. Felmerült bennem ,hogy akkor mennyi tartalommal akarták volna megjelentetni a játékot ,hogyha erre így külön fel is hívták a figyelmünket.

  • “Van egy olyan érzésem, hogy az epizodikus megoldás lesz a játék legkisebb problémája. Imádtam az eddigi részeket, de ez valami halál gagyi az eddig látottak alapján, köszönő viszonyban sincs az Absolution-el, nem tudom ezt hogy hozták össze. Tipikus “”költséghatékonyság mindenek felett”” játék. Olcsón a komplett kiadást persze beszerzem majd.”

   • Absolution nem volt jó hitman játék ez sokkal közelebb áll az eredetihez, engem nem zavar az epizódikus dolog megveszem az 1. t, ha nem tetszik buktam pár ezret.

  • Mondjuk egy Life ist Strange volumenű játéknál simán elmegy az ilyen. Ott megvettem az első részt, végig játszottam, és rögtön megvásároltam az egész játékot, mert engem az első rész simán meggyőzött. Meg ugyebár kis csapat, és azért csinálták így, hogy legyen pénz a többi részre is.De egy ilyen játékkal? Ilyen fejlesztő csapattal? Na hadjuk már! Az ilyen játékoknál egybe kéne ki adni. Nem külön külön. Tisztára elk.rvul a világ.

 10. Nem jó jel.

 11. A teljes játékos megjelenés nagyon jó lenne, akkor biztosan megvenném premierkor.

 12. Áremelés. :DLesz itt még hiszti.

 13. Elő sem rendeltem. xD