Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Hitman: Absolution – 16 perc gameplay

A Square Enix egy 16 perces gameplay videó formájában villantja a Playstation 3-ra is fejlesztés alatt álló [B]Hitman: Absolution[/B]t, mely stílusát tekintve egy külső nézetes, bérgyilkosos akciójáték Agent 47, a kopasz, [I]sharp dressed ütőember[/I] főszereplésével. Minden más kiderül a mozgóképből.[YOUTUBE]X1RhQ0fAKeI[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Tetszik

 2. Ez nem igazán jött be. Az egy dolog, hogy batman lopás, de az elején rengeteg lehetősége adódik a rendőrök élhallgattatására, de semmi, aztán ledobja a palit az meg csöndben tűri, meg átsétál 20 rendőr között a könyvtár közepén, a hullát is ott hagyja ahol megölte, és senki se veszi észre. Jaj.

 3. Nagyon faja! Mint az elődei…kell.

 4. ez kedvem szegte,kula idáig.

 5. 2012 legjobb játéka lesz!

 6. Ez durva…nagyon durva

 7. Imádtam az összes részét, szeretettel várom ezt is.

 8. nagyon komoly

 9. Brutális, nem is vártam Blood Money után mást. A grafika is elképesztő.

 10. Eszméletlenül jónak tűnik 😀

 11. Bár amúgy az egész trailer nekem a túszul ejtős rész után adta magát úgy igazán 😀

 12. Szerintem a Splinter Cell: Conviction és a Batman: Arkham Asylumra hajaz, de engem ez annyira nagyon nem zavar, hisz imádtam mind a két játékot, miért is zavarna ? 😀 Pláne hogy hozzá vegyül az az adalék amit én mindig is szerettem a Hitman játékokban, amit másutt nem kapok meg, úgyhogy engem megintcsak megvettek, két kérdésem lenne igazából, mikor jelenik meg ? TBC ? illetve hogy tényleg lesz Hitman HD Collection PS3ra ? lehet érdekelne, függetlenül hogy PC-n most játszom újra a szériát, jelenleg a 3iknál tartok 😀

 13. Elég jól néz ki,csak én nem vagyok híve az ilyen hosszú órákat igénybevevő bújócskáknak. Jobb szeretem a konkrét akciókat.De azért majd lehet,teszek vele 1 próbát.

 14. Na azt hiszem nekem is kötelező vétel lesz.Piszkosul tetszett.

 15. Kötelező vétel…az összes részét toltam PC-n…ezt sem hagyom ki…Az a világító cucc meg csak opció…senki sem kényszerít hogy használd.

 16. Ez baromi jó volt szerintem.

 17. A hangulat ott van a grafo brutál kell most! Huu de várom..

 18. Amúgy nem vágom a sorozatot, de ez jónak néz ki.

 19. Nagyon tetszik de miért van ez a Batmanes nézés??:(:(:(

  • “Hogy a lúzereknek is legyen némi esélyük. Amúgy nem csak az embereket “”világítja be””, hanem a peremeket is, amiken fel lehet mászni. Éljen a casual vásárlótömeg…”

   • Ne is mond bírom az olyan dolgokat ,hogy pl vmi villog úgy mint a hold az egén!!! na akkor vajon mit kell csinálni??:) Ez a nézés meg qrvar nem tetszik!!!

    • Szerencsére nem kötelező használni és van egy olyan érzésem, hogy bármennyire is ellenszenves a dolog néha-néha alkalmazni fogjuk. 🙂

    • Az Enslaved demójától kaptam szívszélütést. Full lineáris ami még hagyján, de mindegy úgy csillogott villogott, mintha fényszóró csillámporral hintették volna be mindegyik csövet, és peremet, ahol mászni kell. Komolyan már csak nagy nyilak kellettek volna bele.

 20. gondolom csak az első részei a pályáknak (talán ez az volt) lesz ennyire lineáris a többin többet kell majd agyalni. remélem ez nem lesz úgy megreformálva mint a legutóbbi Splinter Cell volt mert akkor már tényleg nem marad egy igazi lopakodós játék sem (a MGS más kategóriás szerintem). viszont ez a 16 perc nyagon meggyőzött, minden a helyén volt isteni poénnal a végén ahogy a gandzsis ültetvényt gyömöszöli a wc-be 😀

 21. Graf, hangulat mindent visz, GOTY!

 22. Nagyon igényesnek tűnik ez alapján.

 23. A a grafika brutális, a lopakodós stílus meg nem rossz, anno kiáltott egy ilyen módszerért a játék. Jó lesz ez.Felkerült a listámra…. a végén a madárházas rész odabasz..Amúgy hamarabb nem lehet majd egyenruhát cserélni???A füves poén a végén hatalmas….Ezek a vágásom, meg a rendezés, hatalmassá teszi a játékot. fánk vagy stuki…. 😀 hatalmas…

 24. Bírom azokat a gameket amikről ordít hogy pontosan melyik játék alapján készítették őket… :)És ez mindig az alapul vett játékot dicséri, jelen esetben a Batman AA-t, az art direction meg – áttételesen bár, meg más elemekkel is keverve, de – végső soron a Bioshockot, ami ilyen téren véleményem szerint történelmet írt.Amúgy jó kis játék lesz ez a Hitman!

  • Mondtam én, hogy hajaz a Batman AA-ra.

  • “Krvára nem vette alapul a BAA-t, egyedül a röntgenlátás/észlelést “”lopta ki”” belőle (szúrja is a szemem, mert szerintem felesleges). Minden elem, ami a videóban szerepel (lopakodás, mászás, hátulról elkapás…) mind benne voltak az előző Hitman részekben, csak a (hatásvadász) kameranézet hajaz a BAA-ban lévővel.Engem inkább az zavar, hogy az események script-eltnek tűnnek, mintha az események csak akkor következnének be, amikor az adott helyen állunk (lásd: uncharted 2).Ezeket leszámítva rohadtul odabsz!! Kell! Meg előtte a Hitman HD Collection. :)”

   • a röntgenlátás tényleg nem egy Hitman-be való, szerencsére nem kötelező használni.

   • Mondjuk nem úgy értettem hogy az AA-t szolgamód másolja, vagy onnan van összelopkodva, vágom hogy a Hitman széria erről a lopakodásról szólt már jóval régebben is mint hogy az AA kijött volna. Inkább csak azt mondom hogy a hasonló játékmenettel rendelkező Hitman legújabb darabját az AA-hoz igyekeztek idomítani, a jól bevált Hitmanes elemek megtartásával persze (már ami ebből a videoból kiderül). De ez az idomítás azon túl hogy nyilvánvaló és letagadhatatlan az art direction és a játékmenet terén, egyáltalán nem megvetendő dolog, sőt, nekem is nagyon tetszik!