Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Hideo Kojima titkos játékai

Hideo Kojima nem csak zseniális japán fejlesztő, de ügyes marketingszakember is (vagy a mögötte álló team tanult sokat a mostanság japán oldalról sokat bálványozott nyugattól): a mester mostanában egyre többször önt egy kis olajat a hype-vonat tüzére.Twitter oldalán most éppen arról beszélt Kojima, hogy jelenleg egy “titkos játékon dolgozik”, mely miatt “kicsit félretette” a “következő projektjét”, és inkább a rejtélyes szoftverre fókuszál.Hogy Kojima pontosan mely játékokra utalt, nehéz megmondani: az biztos, hogy jelenleg finisébe érkezik a PSP exkluzív Metal Gear Solid: Peace Walker, hisz jövő héten Japánban már megjelenés van. A titkos stuff lehet a pletykált [A http://playstationcommunity.hu/note/3264]Zone of the Enders 3[/A], de érdekes az a téma is, ami a mester [A http://playstationcommunity.hu/note/3278]”tabutémás”[/A] projektjéről szól.Ugyanakkor ott van a képben az a [A http://playstationcommunity.hu/note/3296]vad pletyka[/A] is, hogy talán lesz PS3-as Peace Walker 2…A Kojima Productions szintén jelent: ők azt tudatták a világgal, hogy a Peace Walker és az MGS4 fejlesztői most együtt dolgoznak a PS3-ra is érkező [B]Metal Gear Solid: Rising[/B]on. Villantás talán az E3-on… a macska rúgja meg, nem semmi show lesz az idén!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Egyszer ki kéne jutni! 🙂

 2. Remélem lesz Peace Walker 2!

 3. Ha Kojiman mullik csak 6csillagos játék kerül ki a kezei közűl =)

 4. Metal Gear jöhet minden mennyiségbenaddig még ilyen a szinvonal.

 5. “A Rising király lesz (nekem), akár Kojima csinálja, akár nem. 🙂 De azért biztató, hogy a PW és az MGS4 fejlesztői együtt dolgoznak rajta.A “”tabutémás”” játék viszont, félek hogy gyökérség lesz.E3-ra egy negyedórás sztoris Rising trailert várok.”

 6. E3 datumot tudna vki mondani? THX

 7. E3 idén tényleg durva lesz ! :]

 8. MGS – Rising tuti vétel lesz. hajó ha nem 🙂

 9. “Metal Gear Solid 4: Subsistence ,,szerintem”” :D”

  • Az Existence lesz – én úgy tudom – már ha lesz 🙂 tuti venném! ^^

  • Uhh az nagyon jó lenne. Valszeg ezért nem jött ki trofi pecs’ az MGS4-hez.

   • Régebben volt egy olyan hír, miszerint a Konami levédette az MGS-hez az Existence alcímet. Ez azóta stagnálni látszik.Szerintem egyértelmű, hogy ez a 4 bővített változatát fogja jelenteni ( azt, hogy ez ki fog e jönni még ebben az életben az más kérdés – én várom 🙂

 10. Felszálltam a Kojima expressre én is, megint. MGS PW Big Boss pack berendelve. http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?Product%5FID=77627 Plusz a PW collector’s edition is. http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?product_id=77649 Ha nem Kojima rendezné nem venném meg, de így kihagyhatatlan. Kiváncsi vagyok mik lesznek az új projektei, talán jó lenne ha valami teljesen új játék lenne, élje csak ki magát , csináljon valami őrűlt gammát aminek köze nincs az MGS világához, majd ha ezzel végzett kezdjen egy új Metal Gear-t.

 11. Peace Walker 2? Nem lesz ez így már egy kicsit sok? Olyan furán hangzik. Vajon azt is Kojima rendezné?A másik… Kíváncsi leszek erre a Rising-os csudiságra. Maga a főhős nagyon betyárul néz ki 🙂

  • Já-hééé, Rájdent majd összreverik még majd a fügykösét is levágják és majd összerákják, mint dartvédert…oszt majd fölkel és kinyír mindenkit. Mondjuk ez a nagy 4-ben is így van/volt, de itt brutálabb lesz… 🙂

 12. Örült jó ez a show!(Galla Miklós)

 13. Én a Killzone 3 bemutatót várom a legjobban. Kíváncsi vagyok mennyit fejlődtek a hollad fiúk.Persze ezeket is várom és remélem, most nem fog sok videó és hír kiszivárogni a show előtt.

 14. Ugyan engem nem hoznak lázba Kojima alkotásai – félreértés ne essék, még véletlenül sem szólom le őket! -, de bízom benne, hogy jó játékokkal fog bennünket meglepni az E3-on. És magát az E3-at nagyon várom. Nagy bejelentésekre számítok – GTA, Hitman, wolfenstein, stb… : )

  • Énis várom már nagyon az E3-at, és játékok kapcsán a Hitman, és a GTA-ra rátérve, remélem lesz valami kis infócska róluk:)

 15. Metal Gear Solid: Rising a 2. rész közvetlen folytatása lesz ?

 16. a macska rúgja meg tényleg tényleg nem lesz semmi 😀