Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Hideo Kojima – yitott” lesz a következő játék”

Miután Hideo Kojima játéktrendező-zseni megszabadult a vállát nyomó tehertől, és kiadta bérmunkába a Metal Gear Rising: Revengeance-t, végre saját projektjével is foglalkozhat. El is kezdte hát szépen lassan csepegtetni az infókat: – Az új game alatt Kojima saját FOX játékmotorja duruzsol majd, ami egy vadjúj engine- A stuff jelenlegi munkacíme “Project Ogre”, ami vélhetően nem végleges cím, hanem valamire utal- Kojima azt mondja, az új cucc “nyitott világban” játszódik majd, és nem moziszerű lesz, mint az MGS-széria, hanem egy “nagyon szabad” stuff- A playerek teljesen szabadon mászkálhatnak majd a játékban, amiben biztosan lesz egy hatalmas erdőség is- Kojima szerint az új cuccban akár “100 óra kalandozás” után is találsz majd teljesen új, addig felfedezetlen dolgokat- A játékban valószínűleg lesznek állatok is- A Project Ogre egy “nyitott befejezéssel” operáló szoftver, ami valóban nagy szabadságra utalhat- Az új játék minden tekintetben “teljesen más”, mint amit eddig a rendezőtől megszokhattunkEgy “kirándulós” game Kojimától…?[B]*UPDATE*[/B]Koji bácsi felcsapott a netre egy képet arról, hogy mit tud valójában a FOX Engine, mely új játékát hajtja.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ahhoz kepest hogy programozo elegge ki van durrantva a srac.

 2. Metal Gear Skyrim:D

 3. A fényképen nem tudom ki látható,de az animált fószer az Wayne Rooney.

 4. Nem tudom, mi van ezzel a Kojimával, de jobb volt, amikor a Konami nyomást gyakorolt rá és produkálnia kellett a játékokat időre. Most meg évente bejelenti a nagy semmit, aztán lehet várni a következő nagy semmire.

 5. De mikor kalandozhatunk?

 6. Csúnya csávókból izmosat varázsol?

 7. Jól kezdődik…

 8. Durva jó!De ez a határtalan szabadság túl szép,hogy igaz legyen!:D

 9. A fakezemmel én úgy is eltévedek…………

 10. Nagyon várós 😀

 11. Ú gec, ojan mint a valóság élet. Kojama azisten!

 12. Én várom . Lefogadom , hogy nagy durranás lesz . ( mondjuk ez a kép nem túl meggyőző ) Kojima -tól bármilyen game jöhet . :]

 13. Kojima, te vagy MGS-t készíts vagy ülj a seggeden és MGS-t készíts.Az engine amúgy rohadtul nem meggyőző.És open world = Unalomba fulladt játékmenet.

 14. Épp most a mindenem a Skyrim, felőlem Kojima is csinálhat egyet a saját elképzelése szerint. 🙂

 15. Nincs meg az a hátast dobok hatást mint anno PS2-n MGS2-nél, de még ez így kevés, tényleg nagyon ráment a hypeolásra a mester és nem értem miért, nem tűnt soha úgy, hogy abba a nagyon megfeszített tempóban dolgozna, de hát változik a világ, meg az emberek is..

 16. Szabad játék? o_OIlyen Red Dead Redemption-os lesz vagy mi a szösz? :OSnake felpattan egy motorra, rágyújt egy szivarra és átró pár száz kilométert, h megtudjon vmit a következő misszióról…. uhfff… kirázott a hideg.De azért kíváncsi vagyok már rá 😀

 17. Elég gagyi….

  • “Egy óra alatt szerintem nem rossz. “”FOX engine news Vol.3. Experimenting original system where user chooses the parts to create realistic avatar easily. Here’s Lionel, very clever programmer in Kojima Production. This was done in an hr by referring the pic. “” /Kojima twitter üzenete a képhez/”

 18. nagyon jó hír, VÉGRE valami más Kojima-tól több mint 5 órás játékidővel. a képen az alany tényleg egy Ogre-ra hasonlít 😀

 19. Metal Gear Solid : Skyrim. 🙂

 20. “Ez a Fox Engine hajtotta a MSG 4-et is ?Bíztató meg minden, csak egy ilyen játék fejlesztése még normál tempóban, is, ha nem jön közbe semmi 3-4 év.Vagy netán ez lesz a pletykált első “”PS4-es”” játék ?”

  • Nem. A Metal Gear solid 4 enginje kifejezetten a ps3-ra írták és ha jól tudom a belsős studiók biztosítottákl számára.Ez a Fox egy új konamis belsős fejlesztés amit X360 és Ps3-ra írtak.

   • Értem, köszi. Akkor ez a Fox motor valami nagyon durva lesz. Csávót jól lemásolták a képen, csak 6 objektummal és 10 emberrel körülötte is így nézzen ki majd a játékban. 🙂 Bár a MGS 4 motorja is elég korrekt volt, azt is lehetne még fejleszteni.

  • PS4-es gamenek gyengus a képek alapján, még pre-alfa állapotnak is harmat lenne!

 21. Nem tudom mi lesz a Metal Gear Rising játékkal,remélem jó lesz függetlenűl attól hogy másnak adta ki a munkálatokat!!

 22. PS VITA gyanús!!

 23. Kíváncsian várjuk 🙂

 24. Mielőtt valaki a kardjába dőlne: a hír indexképe a FOX Engine egy demóképe, nem a szóban forgó játékból van.

 25. SPOILER!A képen a DARPA Chief látható gyerekkorában.

 26. Utálom az MGS-t szerintem gagyi játék ez van de erre kíváncsi leszek !!!!!

 27. Csak emo Snake-es alternatív világos dolgot ne csináljon plíííííz…

 28. “Kojima is “”elkurvult””. Régen az első videóig csak sejtelmesen mosolygott, amikor faggatták, most meg díszes masiniszta egyenruhában dobálja a fát a hype vonat kemencéjébe.A játék az infók alapján nem nagyon mozgat. Nyíltabb kalandozásban az új Tomb Raider-re vagyok kíváncsi.”

  • Egyet értek. A Mgs4 óta szinte csak dobálózik meg hypeol, de semmit sem láttunk még tőle.Beigérte a rajongóknak az új Zone of the enders, de azt is mikor fogja elkészíteni.. vagy kiadja a from softwarenek bérmunkába?

 29. elég érdekesnek hangzik, na majd meglátjuk mit főz nekünk az öreg 😀

 30. Az ott a képen Likvi Sneka amikor gyerek volt?

 31. Mercenaries féleségre tippelek!

 32. Csak ne legyen akkora a szabadsag, h az a jatek rovasara megy majd…