Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Hideo Kojima – a mester Hall of Fame tag lesz

Az [B]Academy of Interactive Arts & Sciences[/B] (Interaktív művészetek és tudományok akadémiája) beiktatja legjobbjai közé a [B]Metal Gear[/B] sorozat atyját, [B]Hideo Kojimát[/B]. Február 18-án a 19. D.I.C.E. díjátadón fogja átadni a díjat beiktatását követően Guillermo del Toro filmrendező, aki részt vett Kojimával együtt a PS4 exkluzív [B]P.T.[/B] elkészítésében is. A [B]Hall of Fame Award[/B]-ot a videojáték ipar olyan kiemelkedő alkotói kapják általában, akik befolyásos játékokat hoznak létre és egy adott műfajt fejlesztenek kreativitásukkal és innovativitásukkal.A hír és a díj kifejezetten jókor érkezik, ugyanis a Konami ügyvédeinek felszólítására Kojima nem vehetett át díjakat sem a japán [B]PlayStation Awards[/B] ceremónián, sem az amerikai [B]The Game Awards[/B] díjátadóján, ahol külön ki is tértek erre a tényre.Kojima azóta új stúdiót indított [B]Kojima Productions[/B] néven, és első játéka PlayStation 4 konzol exkluzív lesz.(A korábbi díjazottak [A http://www.interactive.org/special_awards/index.asp]IDE[/A] kattintva tekinthetők meg.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. megérdemli a mester

 2. Szevasztok nem akarok okos tojas lenni de gondolom olvastatok azt a cikket amikor Kojima kijelentette,hogy tobb mgs-t nem akar kesziteni es ez meg joval a botrany elott volt. Szerintem sok koze lehetett annak,hogy megromlott a kapcsolat.

 3. Max Respect! 🙂

 4. “A konami szerintem már bánja hogy mellőzték a “”mestert”” csak nem akar megalázkodni h visszahívja. Sajnálom szegény Norman Reedust is, akinek egy rosszra sikerült walking dead játékon kívül nem sikerült elindítani valami igazán sikereset az arcával. A P.T lett volna egy erős löket, de hát sajna azt a ködbe száműzték.”

 5. Gratula a mesternek!!Ez az elismerès màr nagyon kijàrt neki. A konami meg hùzza le magàt a vc-n.Szurkolok azèrt hogy a Kojima nèlküli MGS teljes bukàs legyen.

  • Azért ilyet ne akarjunk már, könyörgöm… Annyira tipikus magyaros gondolkodásmód ez, és ne vedd sértésnek.Lehet szar szemét szar alak a Konami (halkan megjegyzem tulajdonképpen semmit se tudunk a Konami vs Kojima vitáról) de ha már akarnak folytatást az MGS-nek miért ne legyen jó?Martin nagyon jól megfogalmazta egy korábbi hírben: ahogy a Bungie nélkül lehet Halo-t készíteni úgy Kojima nélkül is lehet MGS-t. És miért ne lehetne jó? Oké, hogy kiemelkedő a szakmában de mellette van még nagyon sok tehetséges fejlesztő.Ha lesz új Kojima nélküli MGS kívánom, hogy egy nagyon jó kis játék legyen, urambocsá ugyanolyan jó mint a korábbi részek.

   • Lehet hogy kicsit elragadtattam magam,de a konaminak akkoris kijàr a szarkupac. Nem gondolod hogy igen nagy gyökèrsèg az hogy nem engedik àtvenni a dijat ami a munkàjàèrt jàr. Ez oyan hogy megnyer valaki egy versenyt aztàn a menedzser meg felàll a dobogòra.Meg szàndèkosan keresztbe tettek neki a Silent Hills projectnèl. Ugyanis a konami sajàt magàval is kibaszott,mert az egèsznek a kiadò lehetett volna a nyertese kaszàlhattak volna rendesen.Mert az utolsò Silent Hillek siralmasak voltak,ez a project hozhatta volna vissza a sorozatot a sìrbòl. A konaminak csak egy nevetsèges jàtèktermi gèpre futotta.Szègyen.

    • Azok a játéktermi gépek valami iszonyú kínosak, aláírom. Szerintem kb csak a japánok látnak benne valamit.Szóval az van, hogy a SH és az MGS jogok (tehát az egyik legjobb sorozatok a világon) a Konaminál vannak, eladni nem fogják arra mérget vennék. Ha már így alakult akkor csináljanak folytatást, teszek rá csak legyenek jók. Ha meg szarok lesznek akkor nem vesszük meg, ennyi. Részemről a legfájóbb a SH sorozat halála lenne, az MGS legalább szépen le lett zárva, bár ebből is jöhetne minden évben.

 6. Végre megkapja, ami jár Neki!

 7. Aki tud, az tud!

 8. ami jár az jár kérem. fákk jú konami! 😀

 9. Grat! Megérdemli. Konami meg debil…

 10. Ha valaki, ő megérdemli! S ebben az a zavaros időszakban jól is jön neki.

 11. Még csak most kapja meg?Már az MGS3-nál illett volna. 🙂

 12. De szeretném megtudni, hogy mi is volt Kojima és a Konami között valójában. Bár ezzel gondolom még pár millióan így vannak.Mindegy, ez nagy fricska a Konaminak, nem tudom reagálnak-e erre majd valamit.

 13. Ha valaki megérdemli akkor az ő minden tiszteletem. 🙂

 14. De jó! 🙂 Szívvel lélekkel. 🙂

 15. Na ebbe kössél bele Konami!

 16. Nem vagyok Kojima hívő, az MGS pedig nagyon távol áll tőlem de megérdemli, gratula!

 17. Hajrá Kojimasan! 🙂