Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Hidden Agenda – játékmenet bemutató

A [i]Until Dawn[/i]nal hírnevet szerzett Supermassive Games csapata már javában készíti a [b]Hidden Agenda[/b] című interaktív krimi-thriller játékát, aminek egyik legnagyobb újítása, hogy akár egyszerre hat ember is végigjátszhatja miközben egy társasjátékban is részt vesz.A dolog lényege, hogy a DualShock 4 helyett minden játékos a telefonjával, vagy a tabletjével vesz részt az események irányításában a PlayLink segítségével. A [i]Story Mode[/i] megkezdése előtt a játékosok kérdésekre válaszolva megszavazzák, hogy pl. ki a leghiggadtabb nyomás alatt, majd az így megszavazott személy bizonyos esetekben egymaga dönthet a történet alakulásáról. De a legtöbb esetben arra halad a cselekmény, amerre a legtöbben voksolnak. A [i]Competitive Mode[/i]-ban pedig az egyik játékos – akinek a kiléte ismeretlen – titkos feladatot kap. A fejezetet lejátszva a játékosoknak meg kell tippelniük, hogy ki volt az, akinek rejtett szándékai voltak, helyes tipp esetén pedig pontok járnak. Így voltaképpen az interaktív mozizás egy komplett társasjátékká alakul át.November 22-én esedékes a megjelenése PlayStation 4-en.[YOUTUBE]qdDpDluaWTA[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Magányos játékos vagyok, szóba se jöhetnek ezek a funkciók, mindenesetre dicséretre méltónak találom ezt az ötletet. De ettől függetlenül, ha egyedül is élvezhető, nekem még úgy is esélyes. Látvány is bejön, Until Dawn is meggyőző volt a srácoktól.

  2. Nagyon érdekes próbálkozás. Ahogy nézem a grafika is rendben lesz. Az Until Dawnt megjelenés napján megvettem és minden fillérét megérte. Kiváncsian várom ezt. Rem online is megy majd ez a móka nem csak offline, mert én élőben ennyi embert nem tok összecsődíteni, hogy szavazgasson 😀 A játékidőre leszek még kiváncsi.

  3. Már vártam ,de egy hónappal eltolták. Mindegy. Nekem jöhet. Szeretem az ilyen újfajta dolgokat.

  4. Bátor próbálkozás…