Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Hétvégi PlayStation hírcsokor

A hét második felétől kezdve összegyűlt egy halom olyan kisebb infó és pletyka, melyeket a GamesCom 09 rendezvény fontosabb hírei miatt nem tudtunk közreadni. Böngésszétek át őket a hétvégi punnyadás közben.* PSP verzióban is megérkezik a PSN-re a Just Add Water stúdió [B]Gravity Crash[/B] című oldschool vektorgrafikás shootere.[11144]* A PSP-s [B]LittleBigPlanet[/B] teljesen elkészült, a multiplayer opciót viszont technikai okokból ki kellett vágni belőle. 1/3 rész memóriát és 1/3 rész processzorerőt vett volna el a kis géptől, ami a gameplay rovására ment volna. A handheld változat így most mindent tud, amit a PS3-as nagytestvére – [S]fogyatékosok[/S] gyengébbek kedvéért a multiplayert kivéve.[11139]* Andrew House SCEE elnök szerint rövidesen valami “nagy bejelentés” érkezik a GT5-tel kapcsolatban. Tokyo Game Show? 2009-es megjelenés?[11143]* Fullos, részletes demonstrációt ígér a Sony a TGS-re az új Playstation 3 mozgásérzékelős technológiából.[11135]* Csak 2010-ben jelenik meg a PS3-as [B]Heavy Rain[/B] – túl sok új cucc lett bejelentve karácsonyra. A játéknak jelen állás szerint nem lesz folytatása. Demo? Elképzelhető![11141]* Az Activision nem tervez multiplayer demót a [B]Modern Warfare 2[/B]-ből.[11137]* A jövőben “kalózok és ninják” várhatók a [B]Fat Princess[/B]-hez, valószínűleg egy DLC képében.[11148]* A Namco Bandai és a Ninja Theory (Heavenly Sword) egy új Playstation 3 játékon dolgoznak, melyet 2010-ben jelentetnek meg.[11142]* Legalább 50 órás szórakozást kínál majd a [B]Final Fantasy XIII[/B] története. A game 2010 tavaszán jön Európába és Amerikába.[11147]* A Playstation 3-as [B]BioShock 2[/B]-t 2010 második felére halasztották.[11150]* Időleges Playstation 3 exkluzivitást élvez majd a [B]Final Fantasy XIV Online[/B]. Nem véletlenül: a Square Enix úgy szív a XIII 3-4 DVD-n érkező verziója miatt is, mint a torkosborz.[11145]* Szeptember 17-én indul a [B]MAG[/B] nyílt bétatesztelése, árulta el a Zipper Interactive.[11138]* Az Amazon online áruházláncnál annyira sokan keresik a PS3 Slim modellt, hogy egy háztartásból csak egy előrendelést tudnak felvenni. Más források szerint a normál PS3 Fat rendelések is megsokszorozódtak.[11134]* Nem lesz megjelenés előtti demo a PS3-as [B]Borderlands[/B]ből.[11151]* Nagyon gondolkozik a Capcom egy Playstation 3-as [B]Monster Hunter 3[/B] porton, annyi rajongó kérte már őket.[11136]* Hideo Kojima ismét egy új, saját IP-n dolgozik (amit már régóta meg akart csinálni), csapata pedig több más friss porjekten.[11140]* November 3-án Amerikában, 6-án pedig Európában is megjelenik az Activision autós játéka, a [B]Blur[/B].[11149]* Az EBGames.com belistázta a Rockstar [B]Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned[/B] kiegészítőjének strategy guide könyvét Playstation 3-ra is. Nem tudni, ez azt jelenti-e, hogy…[11133]* Ha a Square Enix végül mégis készít demót az angol nyelvű [B]Final Fantasy XIII[/B]-ból, az teljesen más lesz, mint a japán volt.[11146]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jaja, tényleg punnyadás van, legalábbis nálam :)A MAG nyílt béta tesztelésének én is örülök 🙂

 2. Nyílt M.A.G. bétateszt,köszönjük :)Ja és nagyon kíváncsi lettem az új Ninja Theory játékra…

 3. nem űgy volt hogy a XIV az ps3 exkluziv lesz? be is mondták e3-on

  • Időlegesen exkluzív. Első a PS3, utána PC, aztán ha a Microsoft is kifizette a beszállót, jön majd X360-ra is.

 4. Sok jó hír.

 5. MÁDÖRFÁKKÖR!!! Miez a Bioshock 2-es szarság??? Most komolyan egy kerek év múlva bírják csak kiadni? Pedig hogy vártam már a februárt…De most őszintén, mi az indok? Eredetileg ugye 2009 ősz volt, aztán jött a yavajgás hogy túl sok játék kerül akkor kiadásra, csúsztassuk 2010 telére, meg a Mafia 2-t is. Most akkor BioShock 2 megy 2010 második felébe (lehet hogy csak ősz… ?) és akkor megint az lesz hogy túl sok játék, csúsztassuk 2011-re?Ehhh, menjenek az annyukba!!!

 6. A Heavy Rain valami eszméletlen. Az új trailer… Nagyon baba!

 7. Sokat fog hozni az eladásokon a Sony. 🙂

 8. Értékes infók! Főleg a GT5-ös hír érdekel nagyon :S 😀 Köszönjük a szerzőnek! 😛

 9. Az 50 óra nem kevés egy FF-hez képest?

 10. német amazonnál pl már 299euro egy ps3. ide elég hamar elért az árcsökkentés

 11. Remélem Kojima ezúttal túllép a Metal Geareken és megmutatja hogy ért ő máshoz is.

 12. “””túl sok új cucc lett bejelntve karácsonyra””XD Nem inkább “”túl sok új cucc lett elhalasztva 2010re””?”

 13. ami engem ezekből izgat az a FFXIII és Kojima új játéka(de az nagyon)

 14. “””a Square Enix úgy szív a XIII 3-4 DVD-n érkező verziója miatt is, mint a torkosborz”” -ez denagy :D”

 15. A BioShock 2 csak 2010 második felében jelenik meg? Mi a franc? Én 2010 februárjára vártam kb. De olyan szempontból jó, hogy addig hátha tudok szerezni mást. A BioShockot pedig majd jövő karácsonyra.

 16. Ja félre olvastam az egészet…

 17. I mean csupa. 😀

 18. Csapa jó hír. 😛

 19. Nyilt BETA teszt a MAGhoz ez nagyon erdekel 😀

 20. * Az Amazon online áruházláncnál annyira sokan keresik a PS3 Slim modellt, hogy egy háztartásból csak egy előrendelést tudnak felvenni. Más források szerint a normál PS3 Fat rendelések is megsokszorozódtak.*De jó ilyent hallani!:)

 21. KÖSZ.

 22. Na fasza,meg egy evig nem Bioshock 2zhetek 🙁

 23. “””Az Activision nem tervez multiplayer demót a Modern Warfare 2-ből.”” O_o azt, hogy ez valami kamu hír?”

 24. Ja igen, majd el felejtettem! Miért is nem lep meg, h nem lesz exkluzív cím a FFXIV?

 25. Aszt hisszem,hogy en örök valóságig várhatok egy ps3-mas SYPHON FILTER bejelentésnek!:(

 26. Hülye lenne nem kihozni a Capcom PS3-ra a MH3-at! Hiszen így komoly bevételtöl esnének el.

 27. MAG béta teszt meg Heavy Rain demo jöhet

 28. MH3 ps3-ra??? Imáim meghallgattattak.

 29. “””Hideo Kojima ismét egy új, saját IP-n dolgozik (amit már régóta meg akat csinálni), csapata pedig több más friss porjekten.””Bocs ha hulyeseget kerdezek, de itt ebben a szovegben mit jelent az IP?”

  • “””Bocs ha hulyeseget kerdezek, de itt ebben a szovegben mit jelent az IP? “”Ez az jelenti, hogy egy új címen, új játékon dolgozik.”

  • “Nem kérdezel hülyeséget. A videojáték témában az “”IP”” rövidítés az “”Intellectual Property”” kifejezést (“”szerzői tulajdon””) takarja: egy olyan fejlesztés alatt álló játékot, melynek még nincs konkrét, bejelentett címe, és nem egy már futó széria új epizódja. Amikor már létezik egy sorozat, akkor a “”franchise”” megnevezést szokták rá használni, tehát pl. “”A Square új részt készít egy már futó franchise-hoz.”””

 30. TLaD nagyon jó lenne PS3-ra :)de azért a többi hír sem rossz 🙂

 31. “OMG Jobb hírek nem is lehetnének :D-Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned: Most már szinte biztos ! várjuk !-végre meglendültek az eladások 🙂 ideje volt :)-Könyörgöm legyen HS2 *_*-várjuk a motion sensor bemutatóját :)-Nem olyan nagy gond, hogy nincs multi az LBP-ben, alényeg, hogy lehessen mások pályáján menni :)-Érdekességképen mondom, hogy amikor a Media Molecule bejelentette, hogy lesz víz az LBP-ben, az oldalukon a bejegyzésnek ezt a címet adták: “”Just Add Water”” Vajon lehet valami köze a másik stúdióhoz ? xD”

 32. “””Időleges Playstation 3 exkluzivitást élvez majd a Final Fantasy XIV Online. Nem véletlenül: a Square Enix úgy szív a XIII 3-4 DVD-n érkező verziója miatt is, mint a torkosborz.””Ez nem exkluzív játék?Én nem vok RPG-s csak azért kérdezem………….”

  • Jön PC-re is, ott is szívás optimalizálni meg lemezekre szabdalni a kész anyagot, még ha nem is akkora probléma, mint a kekszdoboznál. Ez a Blur gyenge, nem érdekel. GTA IV kiegészítő, elképzelhető, hogy a normál játék mellett elférne Blu-ray-en ez illetve a Meleg Tóni balladái? Vagy már az alapjáték is megtömi a BD-t?

 33. Blur valami tűzes lehet:D

 34. Mekkora hírözön.Viszik a PS3-t mint a cukrot

 35. GTA IV The Lost and Damned beb*szna!

 36. A GTA IV kiegnek nem kicsit örülnék. 😀

 37. jókis hír csómagocskák 😀

 38. Az új FF akkor ezek szerint nem lesz sokkal hosszabb szórakozás,mint a LO??Legalább 80 órára számítottam.

 39. GT5 már jöhetne, mert már amit müvelnek vele, huzzák, vonják, halasztják….

 40. Köszi az infókat!Sorban, ami engem érint vagy érinthetne mert jó lenne ha érintene :)-PSP: LittelBigPlanet Ezt sajnálattal vettem tudomásul a napokban, de még mindig annyira várom a játékot, hogy nehéz szavakba önteni. Ps3 tulajok, megéri várni, úgy igazán?-MAG: Érdekelne, ha lenne Ps3-am. Mennyi Ps3-mas cím érdekelne engem… :/-GT5 úgyszintén, azért mégsem ugyanaz mint a GT PSP-Az a sajnálatos, hogy nekem még az olcsóbb PS 3 is drága-Blur: Engem nem érdekel ami Activision. Nyíltan vállalom azt, hogy szívből gyűlölöm ezt a céget, a vezetőit és az üzletpolitikájukat. Amióta a Sierrát elsöpörték eme világról, már rosszul vagyok, ha rájuk gondolok…

 41. kösz a sok infót!

 42. Kojima és csapata most jól elvannak.

 43. A Hév Irén csak 2010-ben!? Ó, hogy az a jó /$%& ß@$$#@ meg!

 44. Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned , valószínűleg érkezik ps3 ra is lemezes verzió :)GT5 nagy bejelentés Nem lennék meglepve bele építenék a mozgás érzékelős támogatást.

 45. Nagyon jó kis összefoglaló , köszi! ( GT5 2009, GT5 2009, GT5 2009…..:) )

 46. A bioshock 2 csak ps3-an kesik?