Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Hétvégén Button hazai pályán…

Hétvégn Brit nagydíj, Silverstone-ban. Buttonnak hazai pályája ez, és elmondása szerint szereti is. Jobban, mint Monacot. Ami érthető is, mert itt otthon van, a földijei előtt.”A Brit GP mindig csodálatos, már alig várom, hogy az otthoni drukkereim előtt versenyezhessek. Néhányszor igen nehéz helyzetben érkeztem ide, de a szurkolók akkor is biztattak, jó teljesítménnyel akarom ezt viszonozni. Most vezetem a vb-t itt, ilyen még soha nem volt, úgyhogy amikor erre gondolok, mindig elmosolyodok””Törökországban javítottunk az autó egyensúlyán, de a gyors kanyarokban az ellenfeleink is nagyon jók, szóval érdekes lesz. Boldogan távozom innét, ha jó eredményt érek el” Istanbulban már megdöntött egy [A http://playstationcommunity.hu/note/1425]rekordot[/A], most jöhet a következő.A Török nagydíj után, ahol óriási fölényben volt a többiekhez képest várhatóan most sem lesz aki megállítsa. Ha így lesz, akkor már 8/7-nél fog tartani, tehát az első 8 futamból 7-et megnyert. Ezzel az eredménnyel viszont megelőzi angol társát, elődjét, Jim Clark-ot, aki egyedüli angolként tudott eljutni a 7/6-os eredményig 1965-ben.Scumacher utoléréséhez még dolgoznia kell, mert ő ugyan 1994-ben 7/6-ot ért el, de 2004-ben már 13/12-t.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Kár, hogy csak a pályafutása végére tudott csak érvényesülni. Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy hány olyan versenyző volt eddig az f1-ben, aki már nyugdíjba ment, és sosem kapta meg a lehetőséget egy jó autóval arra, hogy nagy eredményt érhessen el. Szomorú, de ez az autosport(de utálom ezt a szöveget).

    • Pályafutása végére ??!!29 éves!Az tény, hogy sok időbe telt, míg eljutott idáig, de ez még messze nem a vége!

      • Igy van. Én inkább azt mondanám, későn érő típus. Most megy neki a szekér, jövőre már kapkodni fognak érte. (Ezt egyébként tisztelem benne, és minden pilótában aki így jut a csúcsra. Hamilton épp ezért nem, mert ő kezdőként beleülhetett a mezőny egyik legjobb autójába…)

  2. sztem tuti ő nyer

  3. Szerintem én már tudom, hogy kire fogok szavazni. 🙂