Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Heti PlayStation pletykák

Ez a hét eddig konkrét nagy bejelentések helyett inkább a találgatások jegyében folyik.* Források szerint a Silent Hill: Origins-t jegyző Climax Playstation Portable remake-et kíván készíteni a legelső, 1999-es [B]Silent Hill[/B] játékból. Lenne ráció a dologban: a Silent Hill 1 sok gémer szerint a sorozat legerősebb darabja, amely sűrű esszencia formájában kínálja a borzongást, kellőképpen elvont, beteges, ezáltal minden horror-rajongónak ismernie kell. Nem mellesleg a történet is ebben az elsőben a legkomplexebb.* Még az előző hírhez kapcsolódik: más források nem is csak egy PSP remake-et vizionálnak, hanem egy Playstation 3-as játékot is a Konaminak, szintén a [A http://www.climaxgroup.com/]Climax[/A] konyhájából. Hogy ez szintén remake, vagy új cím, még nem tudni pontosan.* Közvéleménykutatások szerint három megkérdezett gémerből, akik meg kívánják vásárolni a [B]God of War III[/B]-at, csak kettőnek van jelenleg gépe. A Metal Gear Solid 4 és a Killzone 2 után tehát Kratos harmadik eljövetele lehet a Playstation 3 következő “ezért érdemes gépet venni” játéka.* John Koller SCEA marketing guru szerint a Sony a PSP-ben látja a cég jövőbeli “hivatalos virtuális konzolját”. Mit jelent ez pontosan? Izmos kapcsolatot a PSP és a PSN között, amely minden eddiginél komolyabb letölthető játékpalettát kínál, feltehetőleg a leghíresebb PS1 címek feltűnésével. Olyan klasszikusok, mint a Crash Bandi, Resi 1, esetleg Metal Gear Solid hordozható verzióban? A hír valószínűleg nem pletyka: mostanában több ilyen-olyan forrásból is hallani lehetett az UMD nélküli új PSP2-ről, vagy PSP4000-ről.* A Free Radical bezárása után a Rebellionhöz kerültek a Star Wars Battlefront játékok jogai, melyek a legújabb pletykák szerint most már viszont újra az eredeti fejesztőnél, a Pandemic-nél vannak. Akárhogy is, a PSP-s [B]Star Wars Battlefront 3[/B] szinte biztos, hogy piacra kerül.* A Famitsu szerint februárban japánban PlayStation dominancia volt az összesített szoftvereladási listákon. A Top 10-ben hat PS cím tanyázik, élen a PSP-s [B]Tales of the World: Radiant Mythology 2[/B]. Japánban csak JRPG-vel lehet győzni, nem vitás…* A Ubisoft határozatlan időre jegelte a [B]World in Conflict: Soviet Assault[/B] konzolos RTS kiadását. Sajnálom: jártam a fejlesztőknél, próbáltam a cuccot, és mind a látványt, mint az irányítást, mind pedig a játékmenetet tekintve igényes munkának találtam.* Ha tetszenek a God of War III artworkjei, látogass el Andy Park látványtervező [A http://andyparkart.blogspot.com/2009/02/god-of-war-3.html]weboldalára[/A].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. MGS-nek ill. a RE1-nek én már tűkön ülve várom a Store megjelenését (USA)

 2. “* Közvéleménykutatások szerint három megkérdezett gémerből, akik meg kívánják vásárolni a God of War III-at, csak kettőnek van jelenleg gépe. A Metal Gear Solid 4 és a Killzone 2 után tehát Kratos harmadik eljövetele lehet a Playstation 3 következő “”ezért érdemes gépet venni”” játéka.ohh:D”

 3. Jó pletykák:)

 4. Az első 4 tetszik XD

 5. jó hírek:)

 6. Ha esetleg valaki nem ismernéhttp://www.youtube.com/watch?v=TFdcEu1yOzE

 7. alig vártam már hogy hivatalos formában is letölthetőek legyenek a PS1 címek.pont a Resi 1-2-3 és az MGS miatt:P a parasite eve sorozat (?) nekem sajnos kimaradt azt is szívesen bepótolnám ilyen formában

 8. de szerettem az elso Silent Hillt…

 9. God of War III 😛 must have cím!!PSP2 vagy PSP4000 🙂 vajon mikor jelentik már be a gépet 🙂

 10. A God of War III biztosan megéri majd a pénzét a géppel együtt.

 11. silent hill remake ps3 -ra jöhetne . god of war 3 miatt is êrdemes gépet venni( szerencse ,hogy nekem már van ps3 :), japo piac jrpg?- ide eu-ba is joo lenne vmi. frankó cucc a ‘nagygépre’ -jöhetne màr ff13 -nem? vagy akàrmi f@s.a. rpg. wic :sa -kààr érte.

 12. sajnálom, hogy a Sovietet jegelték.. :/

 13. Soviet Assault halasztását nagyon sajnálom

 14. Nem sok psp2 megy el hazánkban ha ilyen körülményesen lehet majd vásárolni a psp store on is mint a PS3 on….

 15. A GOW3 mért télleg érdemes gépet venni :D:D:D

 16. Meglepett ez a SH remake hír (igaz, ha azt nézzük már várható is volt, minden SH fórumon egy remake után epekedtek/nek a rajongók). Én úgy találtam rá, hogy VG247, mint kiderült ez állítólag a Silent Hill-t takarja. Örülök nagyon neki 🙂

 17. nekem az első bekezdés elég volt. még több ilyet akarok hallani és akkor már talán tényleg azért lesznek ilyen hírek mert tényleg nekiálnak..

 18. GOW3 artworkok irtózatosak. Soká lesz még a játék.

 19. A Silent Hill első részén borzongtam a legtöbbet szerintem a sorozat legjobban sikerült epizódja!Azonnal venném ha…

 20. lehet optimalizálni kellett volna még a konzolos kódokat a world in conflictnél? vagy csak úgy gondolták h a ra3 mellett úgysem tarolhatnak?

 21. A második SH-nak a legmélyebb a története, igaz, nem is rág annyi mindent a szádba.

 22. :O most látom a linket alul !!THX!

 23. World in Conflict: Soviet Assault … ne mondjak csúnyát. 🙁

 24. hát az tuti, hogy a gow3-ért érdemes Ps3-at venni…

 25. A negyedik bekezdéshez: a mázlista japók már most játszhatnak psp-n az említett klasszikusokkal, a psn -> ps3 -> psp metódus segítségével. Remélem angol verzió is jön előbb-utóbb.

 26. Az első SH állítólag nem csak PSP-re, hanem Wii-re is jön. Meglepődtünk!