Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Hétfői hírözön

[B]2010-ben Räikkönen és Alonso helyet cserélnek?[/B]Állítólag a Renault tárgyal a Ferrarival egy lehetséges cseréről. A háttérben a szponzorok állnak. A Santander és a Nokia. Bár Kimi korábban azt nyilatkozta, hogy ő a Ferraritól akar majd nyugdíjba menni, most mégis lehet, hogy csapatot kell váltania, hiszen a szerződése csak jövőre jár le és addig a Ferrari kölcsönadhatja, elcserélheti.[B]Ross Brawn közel áll ahhoz, hogy elveszítse a jogosítványát.[/B] Jelenleg 9 büntetőpontnál tart és Nagy-Britanniában 12 pontnál elveszik a jogosítványt. Legutóbb egyszerre sikerült 6 pontot szereznie, amikor 161 km/h-s sebességgel mérték be. A sebesség túllépése 48 km/h volt. Ezért – és azért mert nem jelent meg a bíróságon – 700 font büntetést és 6 büntetőpontot kapott.[B]Sebastian Vettel nem adta még fel. Eltökélt szándéka, hogy idén világbajnok legyen.[/B] [I]”Győzni akarok Monzában.”[/I] – jelentette ki, megemlítve közben a következő hétvégi ultragyors nagydíjat. [I]”A versenyautónk mindig is versenyképes volt – néha jobban, néha kevésbé – de mindig is erősek voltunk.”[/I][I]”Töretlenek az esélyeim a címre, célom, hogy világbajnok legyek.”[/I] – mondta a Die Weltnek.[B]Badoer a sajtót hibáztatja, amiért Fisichellát ülteti a Ferrari a helyére a következő futamtól.[/B]”Azok, akik írnak, nem értik, mennyi kárt tudnak okozni.” – idézi Luca Badoert a Gazzetta Sportiva. “A média alapvető szerepet játszott a döntésben, hogy lecseréljenek.” [I]”Megvalósítottam az álmomat. Mindig is elmondhatom a gyermekeimnek, hogy két futamot végigversenyeztem a Ferrarival. Maranello hű volt hozzám. Egyedül egy dolgot bánok – a harmadik nagydíjon jobban mentem volna.”[/I] – mondta csalódottan.Csalódottsága ellenére azért örül Giancarlo Fisichella érkezésének. [I]”Giancarlo gyors. Boldog vagyok miatta, valóra váltotta a vágyát, hogy Ferrarit vezethet. Biztos, hogy jobb lesz nálam, mert évek óta az F1-ben versenyez, és jól ismeri a 2009-es gépet.”[/I]Badoer bízik abban, hogy bár a tesztpilótai állásából is kitúrta Fisico, marad neki valami hely még a Ferrarinál.[B]Bernie Ecclestone csökkenteni akarja a Forma1-es belépők árait.[/B] Ez úgy lehetséges, hogy csökkennek jövőre az istállók költségei, és a szervezőktől is kevesebbet fognak kérni a versenyek lebonyolításáért.[B]Nico Rosbergnek meglehet az élete első futamgyőzelme. 2008. szeptember 28-án.[/B] Akkor ha a Renault-t elmarasztalják az ellene folyó ügyben és elveszik Alonso szingapúri futamgyőzelmét. Rosberg azt mondta az ügyről, hogy akkoriban is “voltak híresztelések” az incidens kapcsán. De amit most személyesen gondol, az “király”, mert ez azt jelenti, hogy életében először nyerhet…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez a Badoer egy pöcs.Azért rugták ki mert szar,nem a média miatt.

 2. Kimi a renaultnál???Ne már emberek,ti el tudjátok képzelni annak a köcsög briattorenak az oldalán?

 3. Tavaly Glock az utolsó kanyarban lassult be a a nagy eső miatt ,ennek köszönhetően tudta Hamilton megelőzni és lett világbajnok.Ha kiderülne,hogy a belassulás nem volt véletlen akkor elvennék Hamilton vb címét?Ugyan már ,ez nevetséges.Találó név ez a száguldó cirkusz:(

 4. Most hogy így a rallynál tartunk, Kimi jobban járna a WRC-vel, az egész biztos.

 5. Agent, Wallace, köszi! Megvan utánaolvastam, nem csak a Loeb-öt büntették, hanem az összes Citroën kapott 1 perc büntit, mert a keresztstabilizátor nem volt szabályos, nem volt homológ. A Citroën nem is tagadta, nem is kívánnak fellebbezni. Így egy picit más fényben tűnik fel a dolog…Ja, és Wallace! Én két gyártónak szurkolok, az egyik a Ferrari, a másik a Ford. 🙂

  • Akkor te örülsz most gondolom.:)

   • “Csak egy “”kicsit””… 😛 :)De azt mondom, ne így dőljön el egy VB! Komolyan. De ha meg a Citroën ilyet csinál… 3 éve meg a Fordot zárták ki, mert a hátsó oldalablak megfelelő. (???) Az lehet itt is mint az F1-ben, meg végülis mindenhol, hogy feszegetik a határokat, és néha átlépik.”

 6. Bocs az offért, de tényleg megbüntették a Loeb-öt, és a Hirvonen nyerte az Ausztrál ralit?

  • Bár én nem követem a rallit, de én is hallottam valami ilyesmit.

  • Igen sajnos. A bukócső illesztése/felfüggesztése miatt… Hogy ennek miért van köze az eredményéhez, azt ne kérdezd. Nem sújhatár alatt volt, semmi előnye nem származott belőle, csak valami műszaki mulasztás volt. Vicc. Valaki a Hirvonen-t akarja VB-nak nagyon..:)

 7. “nem tudtok valamit Loeb-ről?a mai Metro azt írja, “”állítólag”” megy a Toro Rosso-hoz, a Citroen elengedte…”

 8. érdekesek 😀

 9. Kimi-Alo ügyben sokunk mondta már,nem zörög a haraszt…. Szerintem mindkét versenyzö/istálló jól járna a cserével.Kimi talán visszanyerné a régi motivációját(mert a ferkánál eltöltött évek alatt csak 2007-ben lobogott benne igazán a harcitűz),Alo tapasztalata pedig nagyon jól jönne a vörösöknek.

  • Idén azért parádésan megy a győzelemre nem éppen esélyes Ferrarival.Tavaly én abszolút Rosbergnek adtam volna a szingapúri győzelmet, mert ha nincs a Piquet miatti safety car (ugye szerencsétlen Niconak muszáj volt a bokszba menni tankolni, mert kifogyott volna az üzemanyag, csakhogy így áthajtásost kapott cserébe), övé a diadal.

 10. Én örülnék a cserének 🙂

  • Én meg nem értem. Kimit a Fiat ralliztatja, meg pedzegetik, hogy a Fiat Abarthal majd jól elindul a ralli vb-n, de akkor mi ez a Renault… Nem illik a képbe.

 11. Marhára örülnék végre egy Rosberg futamgyőzelemnek, de ne így már,,,

  • Szerintem sem a zöld asztal mellett kellene megszereznie Niconak első futamgyőzelmét.Annak dacára sem,ha kiderül,a Rönyó mocskos cselekedete.

 12. “””Egyedül egy dolgot bánok – a harmadik nagydíjon jobban mentem volna.””xDDDDDDDD”