Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Hétfői hírek, vélemények, reakciók

Lewis Hamilton érthetetlen módon elvesztette a biztos harmadik helyét a tegnapi versenyen az utolsó körben. Már csak néhány kanyar választotta el attól, hogy a dobogó harmadik fokára állhasson, de ő kockáztatott, hibázott és kiesett. Az autóját megdobta a rázókő és a falnak csapódott.[I]”Nem volt ma meg a tempónk, szóval minden körben úgy nyomtam, mintha az időmérőn lettem volna. Az autó jó volt, de nem elég jó. Nem tehetek mást, mint hogy elnézést kérek a csapattól és a szurkolóktól is.”[/I] – mondta Hamilton.[I]”Lehet minket, vagy őt kritizálni, de mi egy csapat vagyunk, Hamilton pedig remek autóversenyző. Az utolsó pillanatig keményen nyomta – ő már csak ilyen.”[/I] – védte meg Whitmarsh.A Red Bull-nak egyre kevesebb esélye van megnyerni az idei vb címet. A hétvégi futamon mindössze 1 pontot tudtak szerezni. Webber már az első körben kiesett a Kubicával való ütközés következtében, és Vettel is csak egyetlen pontot tudott szerezni Hamilton kiesésének köszönhetően.[I]”A motorok terén hátrányban vagyunk a vetélytársakkal szemben, mert a szabályok szerint egy versenyző csak nyolc erőforrást használhat egy évben. Biztos, hogy szükségünk lesz a kilencedik motorra is, ami tíz rajthelyes büntetéssel jár. A futamgyőzelem nem kizárt, de nem sok esély van arra, hogy négyszer fogunk két autóval az élen végezni. Az edzéseken sem tudunk sok kört teljesíteni, mert takarékoskodni kell az erőforrásokkal.”[/I] – mondta Dietrich Mateschitz.Kimi Räikkönen örül a harmadik helyének és a továbbiakban a győzelem lesz a célja.[I]”Egy ajándéknak köszönhetően a harmadik helyet szereztem meg. A csapat szempontjából nem ez a legjobb eredmény, de legalább pontokat szereztünk. A hétvégén sikerült kihozni a maximumot az autóból, és a továbbiakban is mindent bele fogunk adni. Néhány vetélytársunk autója jobb, mint a miénk, de lesz még lehetőség arra, hogy a győzelemért harcoljunk.”[/I] – mondta.Giancarlo Fisichella is elégedett volt a versenyen elért eredményével. Az első Ferraris időmérőedzésén a 14. helyet szerezte meg, majd a futamon a 9. lett, amiért nem jár pont, de ő így is nagyon boldog. [I]”Közel álltam ahhoz, hogy pontokat szerezzek, de a legnagyobb problémát az jelentette, hogy nem volt jó a rajthelyem. Nehéz átverekedni magadat a középmezőnyön, de azért sikerült megoldani ezt a feladatot is. Örülök, hogy Kimi dobogós lett, és legközelebb én is megpróbálok pontokat szerezni.”[/I] – mondta az olasz.[I]”Néha szoktunk beszélni az autóról, és rendes srác. Az elmúlt versenyeken több dobogós helyet szerzett a csapatnak, és egy kiváló pilóta, így elégedett vagyok, hogy a köridők tekintetében csak néhány tizedmásodperccel voltam lassabb a versenyen.”[/I] – tette hozzá, Fisico.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Az az érdekes, hogy Hamilton visszafele fejlődik, amióta az F1-ben van…

  2. Pá-pá Red Bull.Nem tudom mennyi értelme van tökölni a motorokkal. Inkább egy 10 helyes bünti, oszt’ utána a szart is ki lehet a vasból verni. Ennél gyengébbek úgy se lennének.Lehet, hogy a pár hete beharangozott KERS miatt vakvágányra futottak a fejlesztések?

  3. A Red Bullnál sejtettem,hogy a motorprobléma állhat a visszafogott teljesítmény hátterében.Szörnyű lehet így versenyezni,de szerintem erről Raikkönen mesélhetne a Mekinél eltöltött évei tapasztalatai alapján:) Ráadásképpen a francia cégnél még azzal sem vigasztalhatják magukat a gyártócégnél,hogy az ő erőforrásuk a legcombosabb.

  4. érdekes 😀

  5. Hamihoz csak annyit, hogy legalább tolta neki, nem spórolta el. Mondom ezt úgy, hogy rohadtul nem bírom…

  6. Hamilton ma nincs banán… amatőr.

  7. …jövőre jöhet a következő botrány: a Ferrari lefizette Hami-t, hogy csapódjon a falnak Raikkonen 3. helyéért:Dja és mindez Massa szájából, mert jövőre Raikkonen-Alonso páros lesz:P

  8. Hamilton rábaszott