Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Heavy Rain – mozog!

Micromania Games Show 2008, Párizs: a Heavy Rain [A http://www.gamekyo.com/videoen13497_heavy-rain-public-presentation-video-mirror.html]megmutatja[/A] magát a nagyközönségnek. Megrázóan komoly látvány!(Link a letöltéshez: [A http://www.btghost.com/link/87394912/]KLIKK[/A])

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Engem ne kövezzetek meg de ez a gombnyomogatásos szisztéma írritál.

  • Hát Fahrenheit-nél is sok ilyen rész volt. Szerintem okos dolog, mert így könnyen el lehet érni azt, hogy olyan hatást keltsen, mint egy film. De már sok mindenkitől hallottam, hogy nem tetszik neki. Én az ilyeneket nagyon imádom, God of War-ban is nagyon szerettem. 🙂

   • Ott én is csipáztam de itt minden másodpercben ez van…nem érzem úgy, hogy én menekülök.

    • Hát ja, talán túl sűrűn van, de ez csak egy jelenet, nem hiszem, hogy több jelenetben is ilyen sűrűn lesz, mert az már engem is idegesítene. 🙂

  • Én sem szeretem. Talán még filmszerűbb lenne ha csak irányba kellene húzni a stick-eket. De ennyire nem vagyok maximalista.

 2. De meg elkovethetnek 1 hibat ,h kifogynak az otletekbol es rovid jatekidot krealnak! 🙁

 3. Biztos megveszem 😀 Nem bírok betelni már a videóval sem 😀

 4. “Hát most nálam is “”mozog”” valami… hihetetlen! Új mérföldkő, aki PS3-ra akar beruházni az már csak a “”hevi réjn”” miatt is tegye meg, korra, nemre való tekintet nélkül! 🙂 Még mindig nem hiszek a szememnek…”

 5. Áhhh…megnéztem megint a videót! Félelmetes komolyan mondom.

  • Én sem birok betelni vele.:) Ezze a videóval csak az volt a baj, hogy mostmár nem igazán tud lázba hozni a többi játék.:D

   • Kivéve persze a Naruto-t.De most tényleg, milyen komoly játék (ezzel sok mindenkit ismétlek, főleg magamat). Csak annyit remélek, hogy nem lesz anyagilag bukás, mint anno a Fahrenheit. Főleg, hogy ez csak egy platformra jön és lehet, hogy PS3-as táborban erre nem olyan nagy az igény. :S

    • Csak annó a Farenheit mögött nem állt egy Sony kaliberű cég, aki nyomatná a marketinget. A Farenhiet azért bukott meg, mert senki nem tudta, hogy létezik. (ugyanilyen még a Beyound good and evil, pedig ott egy nagy cég állt mögötte, aki sajnos leszarta a létezését és azt sem reklámozták kellőképpen. De hálistennek, ez a második résznél már nem így lesz.)

     • Ez mondjuk igaz. Viszont úgy tudom, hogy a Beyond Good and Evil-re azért nem koncentrált a Ubisoft, mert akkor éppen a Sands of Time reklámjával voltak elfoglalva.

 6. hmmvégülis a jövő interaktív mozifilm-játék hibridjei a ps3-on tökéletes grafikával ilyenek….. 🙂

 7. Ezt nem akarom elhinni, ez tuti ingame video? :O

 8. Csodálatos, mindenképpen must have darab. 🙂 Ha már a Fahrenheit szintjét meg tudják ütni, akkor már jó lesz (ami már szinte biztos).

 9. Ilyen grafot se b@sstam még!

 10. Ez már szinte hihetetlen! Egy animációs filmet(filmel) játszunk majd!

 11. Ez nagyon komoly lesz. 😀 Hibátlan tiszta munka.

 12. Büntet, össze vissza 🙂

 13. Na most reggel néztem meg… Hát ez valami eszméletlen! Nagyon jó lesz… Kötelező vétel!

 14. Ez egyszerűen gyönyörűűűűű Nem is tudom mit mondjak 😀

 15. Elég komoly kis játék lesz. Várjuk! :dCsak remélem nem csak a grafika lesz ilyen jó, hanem a játékélmény is.

  • Nagyon nem gyenge lesz, szerintem játékélményben is tud majd eredetit mutatni ez a házból menekülés nagyon frankó. Kicsit olyan Viasztestek fílingje van, a motorozós rész meg remélem benne lesz (mármint úgy hogy mi mocizunk, nem csak egy sima videóként, eszméletlen jól néz ki).

 16. Megvan az a játék az MGS4 után ami egymaga fogja a trailerjeivel elvinni a soron következő játékshow-kat.

 17. ” “”* A prezentációban 2 lehetséges megoldást mutatnak be a sok lehetőség közül. * Sixaxxis vezérelt mozdulatokkal nyithatunk ki ablakokat vagy emelhetünk meg tárgyakat stb. * Hallhatjuk a karakterünk gondolatait, ami segítséget nyújthat a különböző választási lehetőségek kiválasztásában. * Nincsenek töltések a játékban * Hátterek teljesen interaktívak. Minden ajtót ki lehet nyitni és minden tárgyat lehet használni. * A Fahrenheitből ismerős osztott képes megoldás, hogy lássuk mit csinál a gyilkos miközben mi épp cselekszünk. * Játékos elrejtőzésekor számos gombot kell nyomogatnia ezzel is átélhetjük a karakterünk feszültségérzetét. * Quick time események”” hardwired”

 18. “nah azért most tényleg “”beindult”” a szekér…vagyis tudjuk hogy be fog indulni, KZ2,Haewy rain, és akkor team ico játékaáról, meg a GOW3ról még nem tudunk semmit…és akkor ne feledjük az MGS4-et, ami simán most is viszi a pálmát, és akkor uncharted 2 , mg még sorolhatnám:)”

 19. Mikor jelenik meg?Kötelező. MEGVESZEM

 20. Remélem ez nem egy 8magos Macről futtatott technológiai demó, aminek csak a tizede lesz a game, mert akkor kiborulok! Bár még az is jó lehet…

 21. “Ezt most olvastam egy másik oldalon, de beteszem ide, mert sok új információt tartalmaz:””4 főszereplője lesz a játéknak, Madison az egyik, ő egy újságírónő. (egy másik főszereplő, ha jól emlékszem, egy apa lesz aki a lányát akarja megmenteni – gondolom erre utal a plakáton a felirat [“”Meddig mennél el hogy megmentsd azt akit szeretsz?””]) Madison egy gyilkos után nyomoz, aki csak nőket öl, és utána kitömi áldozatai holttestét.Bármelyik főhős meghalhat a játék során, (pl Madison a gyilkos utáni nyomozás közepette) de akkor a történet nélküle folytatódik tovább. Kb. 60 helyszín lesz a játékban, mindegyik rengeteg választási lehetőséggel, vmint többféleAz alcím sztem érdekes, meg az a plakátos felirat is. Az eddigi infók alapján sztem a gyilkos az egyik leendő áldozat apjának ad ki utasításokat (mint a Fűrészben), vagy különdben megöli a lányát. Innen lehet az hogy mennyire képes áthágni a szabályokat az apa, vagy akár embert is ölni csak hogy megmentse lányát. Ez abból is leszűrhető, hogy David Cage vmi oylasmit mondott hogy a főszereplők nem mindig egy csónakban eveznek majd, hanem egymás alá kavarhatnak.””Köszönet érte: Jannee87″

 22. Gyönyörű. Nagyon is. Engem csak a kommentátor pali hangja idegesített. 🙂

 23. Lehet, hogy különcködöm, de engem ez a videó nem vágott földhöz. 🙂

 24. ATYAÚRISTEN!!! EZ A VIDEÓ ESZMÉLETLEN!!! 😀

 25. “Ha ilyen színvonalon sikerül végül megcsinálniuk a teljes játékot, az azt hiszem korszakalkotó lesz! Arról nem is beszélve hogy a rengeteg választástól függő alternatív cselekményszál szinte megköveteli majd hogy újra és újra végigjátssza az ember, mert meg akarja tudni hogy mi lett volna ha adott helyzetben másként dönt.Ha ez kijön akkor alaposan kárpótol majd minket cserébe amiért a Microsoft “”megvette”” magának az Alan Wake-t hogy Xbox onlyt csináljon belőle… “

  • Engem az Alan Wake alapból nem hoz lázba. 🙂 A videót még csak töltöm. 1 min remaining^^

  • Az Alan Wake mögött álló játék-motor nagyon szép tájakat tud generálni, de az eddigi anyagok alapján viszont még elég rendesen rá kéne gyúrniuk a karakter és a kameramozgásra.Bár az inkább egy hagyományosabb Silent Hill/Resident Evil-es számítógépes játék, ez meg egy interaktív mozi.

   • Igen, hiába egyezik a stílus, az Alan Wake egy amolyan sandbox Silent Hill, a Heavy Rain meg egy interaktív thriller.

 26. Hát igen.PS3 🙂

 27. Az normális,hogyha amit letöltöttem (itteni linkről) videó az fejjel lefelé van és még xar is?

 28. o_O nem semmi, azért itt meglátszik a PS3 ereje…

 29. remélem az a csodálatos, érzelmekre ható zene benne lesz, amit a legelső, bemutatkozó videóban láttunk (konyhás jelenet)

 30. Épp töltöm le.Ha nem irok, akkor azt jelenti meghaltam a videó miatt.

 31. Hát biztos nem lesz egy gagyi játék!!!

 32. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez valami hihetetlen!

 33. Amúgy ezt a játékot egy moziban promoznám. Kisorsolnék a nézők közül pár embert, akik játszhatnak vele, többiek nézik. Nem hinném, hogy lenne két azonos megoldás.

 34. Én most töltöm le a videót és rádobom ps3ra … megnézzük ott milyen 😀

 35. Lenyűgöző, hogy ennyi féle képpen meg lehet oldani a helyzeteket, marhára izgultam én is, hogy mi lesz!Hab a tortán, hogy több módon is végezhetünk a sorozatgyilkossal, láncfűrész, pisztoly, csavarhúzó… vagy elpatkolunk!Olyan mint régen a Kaland Játék Kockázat könyvek voltak, ha ezt csinálod lapozz ide, ha mást akkor máshova…

 36. Na megnéztem. Ez világbüntetés. Elképesztő mód átjön a feszültség és a stressz pedig csak szemlélője az ember a cselekménynek. Mi lesz ha benne leszünk és irányítjuk…atyaég… Fahrenheites megoldások fejlesztett visszaköszönése meg egyenesen zseniális. Menekülős, bujkálós jeleneteknél szinte lélegzet visszafojtva, remegve néztem a monitort. Évek óta nem éreztem ilyet. Áhh, ez a 15 perc gameplay beverte az egész E3/TGS/GC triót, meg úgy Isten igazából mindent.

 37. Ez ********* durva 😀 Tuti beszerzem majd.

 38. Gyönyörű, IZGALMAS nagybetűkkel, ahogy látom a sztori is jó lesz. Kötelező

 39. “Végignéztem, lenyűgöző. Szavakat alig találok. Szerintem nem túlzok ha azt mondom, hogy “”a generáció”” játékával állunk szemben. A látvány, a hangulat, a megvalósítás…. elképesztő.”

 40. Tényleg jónak tűnik, kíváncsi lennék rá 1080p felbontásban olyan store-os minőségben 🙂

 41. Ez…….kemény. 🙂 Még én is féltem bakker. 😛

  • Izgi 🙂

  • Én rendesen izgultam, hogy most mi lesz. Állítólag az ezen a prezentáción látható lehetőségek csupán a töredékét képezik annak, amit csinálhatunk. A játékosra van bízva minden. Ráadásul, ha meghal a karakterünk, akkor egy másik szálon fut tovább a történet egy másik szereplővel.Minden karakter egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Egyedi személyiségek lesznek. 🙂 🙂

 42. Nekem valami japó oldal jön be!?Áhh, tökön szúrom magam nem tudom megnézni.

 43. Tényleg fantasztikus lesz!

 44. Röviden: elképzelhetetlenül csodálatos!

 45. Ezek a szemek o.O

 46. Valami hihetetlen mennyiségű lehetőséget kínál a játék. Úgy oldjuk meg a szituációkat ahogy akarjuk. Teljes a szabadság. 🙂

 47. Uh… hát ez valami elképesztő volt 🙂 Itt az ember ha nem akarja is úgy éli meg a sztorit, mintha ő lenne ott.

 48. “Ez az a játék,amely kötelező vétel lesz minden PS3 tulajdonosnak…ahogy zsOlt1 mondta””a következő generáció””.És tényleg az.”

 49. Na, akkor letöltöm. Gondolkoztam, hogy kihagyom a videókat, mert magam szeretném megismerni majd a játék minden részletét. De nem bírom ki… :S 🙂

 50. Végignéztem a több mint 24 perces videót!!! Káprázatos!!!!! Nem találom a szavakat. 🙂

 51. Esti program megvan!

 52. baszki! EZ A KOVETKEZO GENERACIO!!!!!! Amit eddig lattunk csak kismiska! Ez beszaras. A no feje eddig is elo volt ,de itt az elejen annyira eletszeru,hogy na! Meg a csaj is bejovos!

 53. Ja és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

 54. Torrent link flv formátumhozhttp://www.btghost.com/link/87394912/

 55. Éppen egy mások oldalról töltöm a videót. Még nem jötte le, de maximális az izgalom. 🙂

 56. Úgyértem a Fahrenheit végigjátszása után… 🙂 De elvileg annak is lesz folytatása…WTB edit gomb:P

 57. Elég lassan töltődik a videó, de mindenképpen megvárom… Talán a legjobban várt játék a számomra… a Fahrenheit után… 🙂