Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Heavy Rain – megjelenés csak 2010-ben

Sem a világ, sem pedig a videojáték ipar nem abba az irányba halad, amerre haladnia kéne. Utóbbira talán soha nem volt még jellemző az a mérhetetlen túlkombináltság és fejetlenség, ami éppen most történik. Kamunyilatkozatok, bejelentések arról, hogy bejelentések következnek, csődök, címek és nevek teljesen értelmetlen változtatásai, területi és időleges exkluzivitások, és folyamatos halasztások jellemzik jelenleg kedvenc hobbinkat.A legújabb áldozat a Quantic Dream Playstation 3 exkluzív [B]Heavy Rain[/B]je. Guillaume de Fondaumiere stúdióvezető friss nyilatkozata szerint a game-et a “új megjelenésektől túlzsúfolt karácsonyi időszakban” túl kockázatos lenne piacra dobni, így a QD és a Sony úgy határozott, 2010-re halasztják a debütöt.Nem ez az első halasztás amiatt, hogy 2009 év vége új játékokban gazdagnak ígérkezik. Az óvatosság érthető, de gamer oldalról nehezen elfogadható…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kutyát

 2. igazából számítottam rá, most valahogy nem is sújt le a dolog.

 3. Teljesen egyetértek olyan szemel, hogy nem fogom megvenni. 2010-re az emberek megint összeszednek egy kis pénzt a nagy játékáradat után. Ha valakinek nem az első helyen áll a játék, akkor lehet, hogy ősszel nem venné meg. Így viszont nagyobb az esély rá.

 4. Áhhhh ez nekem nagyon tetszik, bármikor is jön, ez kötelező vétel ilyen szar játékmezőny mellett.

 5. :(kár… egy tuti cím amire nem kell költeni idén…csak legyen olyan, amire érdemes költeni, és meg is jelenik!

 6. igaz, hogy nincs most konkurenciája…de aki epekedve várja annak sem hiszem, hogy ennek van a legnagyobb prioritása a téli felhozatal mellett!lényeg: biztosra mennek.

 7. Én ugyan nem fogok játszani a Heavy Rainnel, de bosszant a kifogás!Waitstation.

 8. Nem bánom cseppet sem, már így is túlzsúfolt az őszi/téli szezon.Uncharted 2, Ass Creed 2, Bioshock 2, Modern Warfare 2 stb…Ha van eszük februárban dobják piacra, megelőzve ezzel a tavaszi nagyágyúkat. Jó poén volna ha egy napon jelenne meg az Alan Wake-el:)

 9. Nem igazán értem mert nincs konkurenciája, nem készül még egy ilyen cucc de még csak hasonló sem…kicsit furcsa a Quantic Dream és a Sony magyarázata.

  • Egyáltalán nem furcsa. H

   • + Hiába nem készül ilyen cucc, ha odamegy majd Pistike a polchoz és látja, hogy van Call of Duty, Assassins Creed és Heavy Rain. A legtöbb esetben az előző kettőt fogja választani, még ha a szép doboz alapján ki is próbálná a QD játékát, de csak egy játék

    • “De furcsa, ha én Heavy Rain-el akarok játszani akkor nem fogok helyette CoD-ot venni mert csak az van, ugyanis a két játék k*rvára nem egy stílus. Egyébként nem tudok és nem is akarok úgy gondolkodni mint Pistike.Továbbra is azt gondolom hogy ez nem egy jól megalapozott üzleti döntés hanem egy buta, átlátszó kifogás. Még akár az is lehet hogy sz*rul halad a fejlesztés és azért “”vetítenek””, nem tudhatjuk…”

     • De épp azt próbálom veled megértetni, hogy a játék eladások 80%-át nem a játékmagazinokat és weboldalakat követő emberkék veszik meg, hanem Pistike, vagy annak szülei, akik nem egy esetben a dobozoz, vagy a buszmegállóban látott reklám alapján vesz játékot. A HR-t pedig hiába is szépítjük, még a HC magon belül is igencsak rétegjáték. Ezért hatalmas balfaszság lenne kihozni abban a szezonban, ahol az ipar legbejáratottabb címei jelennek meg, mivel ő messze nem az. Nem hiszem el, hogy ezt nem akarod látni.

     • A 80%-ot nem tudom hogy honnan vetted de szerintem nincs túl sok köze a valósághoz. Ha sz*r eladásokat fog produkálni az csak azért lesz mert rétegjáték, és innentől kezdve teljesen mindegy hogy a Heavy Rain megjelenésével egy időben vagy akörül milyen nagy bejáratott címek jönnek.

     • Jól van……….

     • “Már fel is “”adtad””? Rendben, jól van…”

     • Én is tuti megvenném télen.Nálam ez az a cím,amire a legjobban várok.Must have

 10. Jól van az, viszont így egy tökéletes, hibátlan, odabaszós, hajletevős játékot szeretnék 2010-ben a kezembe kapni! Ja, és az sem lenne baj, ha idő közben egy kis demot is hozzánk vágnának.

 11. ki hitte volna:S

 12. B*sszák már meg!A tavasszal meg majd nem tudom hogy mit vegyek a kevéske pénzemen annyi jön egyszerre!

 13. Nem újdonság, már az E3 alatt tudatták a fejlesztők velünk a csúszást.

 14. Nem baj…

 15. Ebben sajnos igazuk van. Egy olyan világban, ahol mindenkit csak a Call of Duty és társai érdekelnek, ott a Heavy Rain nagyon gyenge eladásokat produkálna. Pedig mennyivel jobban megérdemelné a sikert a QD játéka.

 16. Ez már olyan szinten követhetetlen, hogy még tippelni sem merek, mit miért és hogyan csinálnak a cégek.:)

 17. Remélem ha már késik,addig is pofozgatják a játékot 🙂

 18. “Sajnálom hogy késik. Messze jobban érdekelt volna,mint bármelyik évvégi “”nagy durranás””. COD6,AC2,NFS10259,mennyire hidegen hagynak. Persze eladnak belőlük milliókat,míg a HR-ből ha elmenne világszinten 1 misi,akkor a Sony már rakétákat lövöldözne örömében.”

  • hát igen, elnézve az eddigi exkluzív játékok sikerét a HR lesz a legnagyobb veszélyben.

 19. ez pont az a játék amit szerintem mindegy hogy mikor adnak ki ugyanakkora érdeklődés lesz iránta. mondjuk játékos szempontból annyira nem rossz döntés ugyanis nem kell többet költeni egyszerre.. játékokra.

 20. Nagyon jó! Mert ehhez milliomosnak kellene lenni.

 21. Én eddig is abban a hitben éltem, hogy csak jövőre jön:P Idén úgysem tudnám megvenni.

 22. Teljesen igaz. A játékokat mostanság nagyon sokat csúsztatják. Én a Final Fantasy XIII késleltetett Európai megjelenését sajnálom 🙁

 23. pffff.. hát , erre nem tudok mit mondani . max azt , hogy sajnálom , de ha már halasztják , akkor nehogy egy bugos ‘ szart ‘ ( mondjuk ez a játék pont a másik véglet ) kapjunk a pénzünkért . magyarul – legalább csiszolnak még egy kicsit rajta . várom a gamet , tuti meglesz , jónak ígérkezik .

 24. “…………legalább “”10 év játéka már megvan…. legalábbis számora(Indigo már bizonyított)”

 25. Eddig is 2010 volt bejelentve nem? Legalábbis az E3 trailer erről tanuskodott.

  • 2009 november volt eredetilegÉrthető,elfogadva( nem mintha bármit is tehetnénk ellene ) nagyon komoly lesz ,bár a casual gémereknek nem fog bejönni,remélem nem lesz bukta,nekünk viszont maga lesz a mekka XD

 26. De kár.

 27. Teljesen jogos, főleg hogy nem veszem meg, nem is érdekel. 🙂

 28. szomorú. de kell valami az év elejére is 🙂

 29. Én eddig is úgy tudtam, hogy csak jövöre jön. Nem bánt a dolog, addig gyüjtögetek rá 😀

 30. Ha emiatt tolják el, mert fosnak a karácsonyi szezontól,akkor nyalogassák meg a heréimet.Ezt a játékot vártam legjobban az évben :(((((

 31. Tudtam,hogy 2010-ben fog jönni,nem lepődtem meg8)

 32. Nem baj.Így is lesz mivel játszani.

 33. MW2, UC2, AS2, MAG…..felőlem csúszhat 🙂

  • ha a fejlesztők úgy gondolják, hogy a HR az általad említett játékok mellett nem állja meg a helyét, akkor kiváncsian váron, hogy ez hogy fog neki sikerülni a GoW3 és a FFXIII mellett

   • Erre gondoltam én is. Nem hisznek a saját játékukban? Tavasszal is egy csomó game jön ki, akkor majd megint tovább halasztják?

    • nem hiszem,tavaly látták hogyan járt a LBP,PoP meg még pár, és nem minőséggel volt gond,érzik ők is hogy ez réteg játék lesz csihipuhi,nyonjuk a gázt cucc lesz ,tehát meg találni azt a időpontot ahol még az is megveszi aki nem merné beválalni,de mivel nincs akkor más 10 játék,beválalja

    • Ha nem hisznek benne, akkor az anyagi/várható bevétel oldalon van a bibi, ott pedig sajnos teljesen jogos a félelem.

    • “Tavasszal messze nem lesz annyi “”Pistike és nagyija egyaránt megveszi”” játék.”

 34. Én is remélem, hogy jól megcsinálják, mert nagyon sok ember kíváncsi rá és ebben benne vagyok én is

 35. Azon jobban meglepődtem volna, ha nem tolják el a megjelenést. 🙂

 36. Erre a játékra fokozott figyelmet fordítok. Érdekel. Remélem nem szúrják el.