Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Heavy Rain – készül a demo

David Cage a Quantic Dream részéről elárulta a G4TV-nek, hogy lesz demo a Playstation 3 exkluzív [B]Heavy Rain[/B]ből – a stúdió épp most dolgozik a próbaverzión. A dolog ebben az esetben nem egyszerű: a game méretes, teljesen más hangulatú akció- és kalandrészek egymásutánjából épül fel, ezért aztán a fejlesztők most azt próbálják kiokoskodni, melyikből villantsanak a nagyközönségnek. Bármelyiket is választják, az csak a program egy adott szegmensét mutatja majd meg, ergo némileg félrevezető is lehet a játékot nem ismerő érdeklődőknek.Cage szerint a demókészítés kétélű fegyver: ha kiadod, a kényszerűen kiragadott részlet nem biztos, hogy a megfelelő képet festi le a játékodról. Ha nem csinálsz demót, akkor viszont azt hihetik a vásárlók, valamit rejtegetni akarsz.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szerintem ehhez a jatekohoz pont nem kell demo,h eladhato legyel mar a trailek ezt bizonyitottak… Bar sokszer nem nezem meg ,de ennel nem birtam ki! 🙂

 2. Várom már a demót. Ha lesz magyar felirat, megszerzem, ha nem, akkor még eldöntöm.

 3. varom a demot… nagyon erdekel eddig a game a latottak alapjan.

 4. nem ismerem ezt a játékot valaki elmondaná hogy mi is ez a game?

 5. Ez nekem demo nélkül is biztos kell majd, bár az is igaz hogy jó lenne minél előbb kipróbálni mert nagyon kíváncsi vagyok rá, szóval jöhet.

 6. Alig várom, imádtam a Fahrenheitet.

 7. …kotelezo vetel 🙂 ….ha van demo ha nincs … persze tuti volna ha a magyar felirat rajta lenne a full gamen !

 8. Biztos,hogy beszerzem!

 9. nem tudja valak hogy végül magyar lesz a teljes játék?

 10. Kiváncsi leszek a demóra…

 11. Ebben az esetben én sem tudom mi értelme van.Egyrészt rengeteg video van már fenn a játékról, nagyjából lehet tudni a játékmenetet, amit ugye pont egy demo nem fog visszaadni.Olyan emberek befogására lenne jó, akik nem ismerik a játékot, és még csak nem is hallottak róla. Olyan túl sok viszont nem lehet ilyenből.Szal D. Kovács Pista jól figyelj, mert ez a demó neked készül. Skubizzál, hogy mikor kerül fel a PSN-re, mert ha nem öltöd le, eltröröm a kezed!:)

 12. Hát nem egyszerű a dolguk ebben az esetben az tuti, de én kitarto mellette demo nélkül is! :)Am én is kíváncsi vagyok, hogy hol tart a petíció? 🙂

 13. Egyszerü:csináljanak 1 demót, amelyik teli van akcióval, meg egy másikat, amelyikben csak kaland van. Mint a Ratchet esetében.Amúgy tuti vétel a játék!

 14. Pontos dátum van már?

 15. a kérdés csak annyi, sikerül e egy magyar feliratot rápréseltetni arra a br lemezre…(hogy áll a petíció?) mert ha hasonlóan, ahogy a hungarian store, akkor mindegy is mi van a demóban…

 16. Ez nagyszerű hír!

 17. A fene se tudja. Szerintem az ilyen jellegű játékokhoz nem kellene.Az akciódús, pörgös, lövöldözős, esetleg autóversenyhez nem árt, de ehhez, passz.Petícióról van valami hír?

 18. “””Ha nem csinálsz demót, akkor viszont azt hihetik a vásárlók, valamit rejtegetni akarsz””A fene tudja, eddig egy demo-t sem láttam, mégis 90 %-ban el tudtam dönteni, mi nekem való és mi nem. Egy teszt olvasás és néhány gameplay video a youtube-ról elég hozzá.”

 19. Nekem mindegy. Kötelezö darab így is.Imádtam a fahrenheit-et, és itt is érzem a hangulatot. Csak ne nagyon spoilerezzen a demo.

 20. Azért én kipróbálnám!

 21. Szeretjűk a demot-csak legyen benne magyar felirat, de minimum a játékba,h a hozzám hasonló Angolul picit értűk is tudják kővetni a Témát 😀

 22. Jöhet ,bár a COD MW2-ből jobban kellett volna.

 23. a demókal kapcsolatban ez egy jó megközelítés.

 24. “Nagyon várom, anno a Fahrenheittel is nagyon nagyon jól szórakoztam. Én szerintem tuti kihagyom a demot, majd “”üssön”” csak jó nagyot a teljes játékot :)”

 25. Várjuk szeretettel 🙂

 26. Nem lehet túl távoli a megjelenés, ha a demót hegesztik már.

 27. Ennél a játéknál mindegy hogy lesz e demo, vagy nem. Mindenképp sikeres lesz és nagyon sokan megveszik majd 🙂 Viszont engem az érdekelne hogy a petíciót a magyar feliratról elküldtétek nekik legalább? Mert már többen nem nagyon írják alá úgysem, szóval meg kéne próbálni hogy mit reagálnak rá, ha egyáltalán reagálnak.

 28. kell a demo, mert nem akarom csak úgy megvenni h nem is ismerem annyira!

 29. mind1 miböl csak jöjjön

 30. Teljesen igaza van,a demo ilyen. egy réteget rávesz hogy megvegye a játékot másikat pedig pont ellenkezőleg. Mindenesetre PS3 tulajoknak egy must-buy darab 🙂

 31. sztem hülyeség a DEMO. ilyen összetett gamenél főleg… aki a videokból nem vágja le, h miről is van szó, az magára vessen..