Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Heavy Rain – kérjük szépen a magyar feliratot!

Weboldalunk, a [B]PlayStation.Community[/B] a GamesCom 09 rendezvényen közzétett hír után – ami arról szólt, hogy a PlayStation 3 exkluzív Heavy Rain [A http://playstationcommunity.hu/note/1953]10 különböző nyelven rögzített szinkronnal és további 6 nyelvű felirattal[/A] jelenik majd meg – úgy gondolta, online petíció formájában fordul a fejlesztőkhöz: lehetőség szerint készítsék el a game magyar nyelvű feliratozását is.Ha úgy gondolod, szívesebben játszanád ezt a fantasztikusnak ígérkező programot magyar felirattal, és csatlakozni szeretnél a kezdeményezéshez, kérjük neved, emailed és PSN ID-d megadásával iratkozz fel petíciós ívünkre.Mindenkinek köszönjük a támogatást![B][A http://heavyrain.playstationcommunity.hu/]Heavy Rain online petíció[/A][/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. mandrain nyelv nagyon fontos :’Dén is feliratkozom…

 2. Na, van már eredmény? 🙂

 3. Gyűjtsünk aláírásokat, hogy vegyék figyelembe a petíciónkat! :D:D:D

 4. El lett küldve a petíció már? Remélem megkapjuk a feliratot. 🙂

 5. remélem ,h megkapja a game a feliratot, csak az a gáz, h erre sajna minimális az esélyünk..

 6. Van már vmi fejlemény?

 7. “Én is kíváncsi vagyok, hogy mik a fejlemények (ha vannak). Bár sajna “”aláírta”” egy-két idióta is, pl.: 1235. (no comment)”

  • Igen, sajnos látszik, hogy mennyi gyépés van….Egyébként az a furcsa hogy a listának kb 40%-n a PSN ID sincs feltűntetve.

 8. Van már valami vagy ez is emailvadászat ?

 9. Tud valaki valamit, hogy hol tart a dolog?

 10. Emlékeztek az Üvegtigris utolsó képkockáira? Amikor nevetnek egymás valódi nevén?:D

 11. 1221 lettem, pedig az elsők között akartam lenni. Végül is van benne egyes! 😀

 12. 1210 velem együtt

 13. Kössz megvan az 1200:)

 14. még 6 aláírás és 1200 na még annyit azt már télleg elég

 15. Azt hiszem, több aláírásra már felesleges várni. Meglátjuk, mit érünk el ennyivel.

 16. Lassan 1200….

 17. még még még ennyi nem elég. jó lenne ha öszejönne

  • Na làtod ebben azt hiszem nagyon is igazad van,màrmint a nem elègben.Sajnos ha logikusan vègiggondoljuk 1200 mondjuk ùgy potenciàlis vàsàrlò nem egy akkora lètszàm amièrt megèrnè nekik anyagilag a magyarìtàs,màrpedig ez kemèny biznisz.Termèszetesen azèrt èn is szignòztam hàtha vannak mèg csodàk. 🙂

 18. Lassan már 1200-an vagyunk. Hajrá!!!!

 19. Amúgy el lett már küldve a petíció linkje a fejlesztőknek?

 20. (Szerintem) rengeteg aláírás gyűlt össze. Remélem, meggyőzi őket, és egyszer majd én is izgulhatok a magyar feliratos Súlyos Esőn.

 21. Rengeteg idiótaság szerepel a listán. Nem tudom, miért kell ebből egyeseknek poént csinálni. 🙁

 22. Aláírva. 🙂 Remélem lesz belőle valami.

 23. “Anno csináltunk egy PlayStation Store-t Magyarországon petíciót.Azt 1100-an írták alá, ez már afelett van, és csak egy “”játékról”” van szó.”

 24. szerintem ez még édes kevés- sőt szerintem nyugodtan bohóckodhatunk itt a petícióval, nem nagyon lesz ebből valami.bár ne legyen igazam.

 25. “Én Magyarországon már csak magyar nyelvű játékot veszek.Ahogy a könyvek és a filmek is magyar nyelven kerülnek ki itthon a polcokra, lassan rá lehetne már szokni a magyar nyelvű játékokra is.Az egy dolog, hogy tud az ember angolul, de magyarul játszani (egy jó fordítással) sokkal élvezetesebb.Ez már nem a 80-90-es évek amikor elég volt annyit tudni, hogy a “”Start Game”” meg “”Lives : 3″” mit jelent.”

 26. Remélem a fejlesztő na meg a kiadó is jó szemmel nézi ha több mint 1000-en tuti megvennék a játékukat,drukkolok,hogy összejöjjön 😀

 27. Sikerült a figyelmetlenségemnek hála elb.sznom a petíciót. Névhez wallace-t írtam, nem a sajátot. A mailcím, PSN ID stimmel. Lejavítható utólag?Sorry.

 28. hát ha a fele venné meg akkor minimum 33600 dollár jönne ki (6450000 Ft) az már nem rossz és minimális 12900-as árral számoltam.

 29. Nem sok reményt látok, de próbáljuk meg… hátha. 🙂 Mindenesetre k*rvajó lenne, az biztos. 😀

 30. erre ugyanúgy sz@rni fognak mint a store-ra?:)

  • Ha ez EA már nem szarik a magyarokra akkor remélem ezt mást fejlesztők is utánozzák

   • az igaz, a Fifa is bejött nekik magyarul…ha nem a soni hungárián múlik én is voksolok…ez tipikusan az a játék ami amúgy( szinkron vagy felirat nélkül) halott mo-on…

 31. Ez eddig gyenge ………

 32. feliratkoztam

 33. Szignózva.

 34. reménykedjünk

 35. Hat en sok jot nem joslok ennek mert ez mindoszesen 1000 ember es a negyedenek nincs is PS3a. De ne legyen igazam.

 36. ja nagyon lassan 🙁

 37. “Lassan halad már az aláírás “”számláló””, úgylátszik ennyi ember volt, de még van idő”

 38. Kiszel Tünde!! :DA másik kedvencem egy ………..USA PSN cím! :))

 39. Aláírtam.Hajrá!

 40. Nem játszottam a Dead Space-el, de az sem szinkronos, de magyar feliratok, táblák is vannak, ha jól tudom, és népszerű játék azért lett magyar felirat,és a HR is mnépszerű lesz szerintem

 41. Miért pont a heavy rain, ahol a feliratnak és szövegeknek kb semmi jelentőse sincs. Sokkal jobb lenne egy tales of eternia vagy valkyrie chronicles-szerű okosságban.Egyébként mondja már el valaki, hogy van az, hogy míg pl a háromhatvanas herripotter magyarul beszél, addig a ps3asban még felirat sincs, holott ugyanaz az ea csinálja és forgalmazza őket nálunk…?

  • azért a HR, mert itt jó kis sztori van, amit jó lenne, ha megérthetnénk!a HP-re meg nincs válasz, de gondolhatod milyen parasztos lehet Harry! 😀

   • “mondjuk igaz, dead spaceban is karaj volt a felirat (és külön öröm h nem csak a feliratok, hanem az egész játék honosítva volt a szinkront leszámítva.btw…szinkronban a mai napig verhetetlen az UT, ahogy törpapa mondja “”halál, halál, halál…gyilkológép…félre csirkék itt jön az Isten”” Azóta se hallottam jobbat.”

    • ha van felirat, akkor általában minden átvált arra a nyelvre, mint DS-ben a bolt, kijelzök stb…szinkronos játékhoz még nem volt szerencsém és remélem nem is lesz, mivel a legtöbb szinkron sz*rul sikerül! Elég a felirat, sztem ez a mód a legkorrektebb…

     • Nem akarom ajnározni a pottert, mert nem kenyerem a játék (de a filmek attól még bejövősek), de a szinkron jól sikerült…a filmes szinkron banda nyomatja, úgyhogy nem sok panasz lehet rá. Hasonlóan jók az ójabb fifák is, kár lenne beléjük kötni.A magam részérő örülnék ha több játék jelenne meg szinkronosan, mert hihetetlen plusz töltetet ad(hat) a játékélménynek, amikor kedvenc figuránk egy ismert filmszínész magyar hangján szólal meg.

     • ez mind szép és jó, de mint írtam, a legtöbb sz*r!FIFA az elmegy, de egy idö után már idegesítö!! :DHP meg a színészek hangjával jó lehetHeavy Rainhez biztos jó lenne a szinkron, mivel lényegében ez egy film!

     • láttad már a Crysis Warhead szinkronos változatát?:D akkora szart még a világ életemben nem hallottam xD (igaz maga a játék se valami jó a grafon kívül nekem más nem tetszett)

     • Én is láttam és hallottam,nagyon gáz egy idő után a bazdmegelés és faszomozás… Grafikán kívül minden gagyi abban a játékban….és még ezt akarják át hozni PS3-ra ? Jaj…

     • a crysis 2 jönni fog, arra kíváncsi leszek…

  • “Jah felirat az lehet h van, de a lényeg ugyanaz marad…vagyis mért tesz az ea…egy “”mezei”” fejlesztő-kiadó különbséget saját játékának különböző platformra szánt verziói között ilyen szinten (mé spórolja ki a magyar szinkront a pléjsztésünös verzából, na).”

 42. Emberek!! Itt most nem csak a magyar feliratról van szó!!!

 43. Ez az gyerekek gyerünk mindenki, így tovább! Tessék mindenkinek aláírni legalább, mi tartsunk össze ebben az országban és érjünk el valamir!!!!!!

  • aláírtam, de szégyelje magát az a cég ahol a fizető vásárlónak kell könyörögni… ez a szomorú véleményem..

   • Na jó, de ennyi erővel bármelyik ország kérhetné hogy legyen benne az anyanyelve és akkor mennyi hely kéne az összesnek meg mennyi idő mire lefordítják. Sajnos kis nemzet vagyunk, nem nagy a vevőkör. Már ez is dícséretes hogy ennyi nyelv lesz benne. Amúgy a ps3 felhasználóknak a nagy része szerintem tud azért angolul vagy németül valamennyire.

    • Sztem ha az aláíroknak csak a fele megvenné a játékot már rég megtérülne a fordítási költség…. ráadásúl nem kéne minden nyelvet feltenni egy lemezre mivel sztem fölösleges lenne nekünk mondjuk a francia szöveg/hang. Meglehetne oldani ezt úgyis hogy ebben a régióban azta változatot adnák el ami ennek a régióknak a nyelvetit tartalmazza (+ Angol,Német nyelv de az alap)Lehet rosszúl látom a helyzetet de ezzel csak nyerne a kiadó .

     • Egész európa 1 régiónak számít sajnos, így itt nagyon sok nyelvnek kéne benne lennie hogy mindenki igényét kielégítse. Ezt legegyszerűbben egy dlc-vel lehetne megoldani ami külön nyelveket tartalmaz. De mivel a store-t se képesek lefordítani ami nem lenne egy nagy dolog, ezért erre is kevés esély van. Az lenne a jó ha a nagyobb kiadók felvennék a kapcsolatot egy magyar fordító bandával, pl lehetne a ez a csapat is, akik ingyen is lefordítják nekik a szöveget és akkor már csak be kéne rakni ami csak nem olyan nehéz. Akár én is segítenék fordítani ingyen is és szerintem lennének még itt páran.

 44. gyerünk tovabb 2000 a cél 🙂

 45. Átléptük a bűvös 1000res álomhatárt:

 46. azta rohadt és egyesek azt mondták, hogy csoda lesz ha az 1000-et elérjük, hát ez akkor egy igazi csoda tobb mint ezer aláírás:)

  • lesz ez 1500 is!jó ez a PS! most Life with Playstaionozok, megy benne a zene a HDD-röl, és ezt az üzenetet is a Life with PS-böl írom! Szal még netezek is!!! 🙂

 47. Amúgy, ezt nem lehetne úgyis megoldani hogy egy patch formájában kapjuk meg a feliratot végül?

 48. Több, mint 1000 aláírás!!!!! SZÉP!!!!! :):) 🙂 🙂 🙂 🙂

 49. 1, Én vagyok a 998. aláíró.2, Én nem fogok játszani a játékkal, de belenézek youtube-on a játékmenetbe.3, Tök gáz, hogy jó néhányan nem merik felvállalni a nevüket.4, Reméljük lesz hatása az illetékeseknél a petíciónak! 🙂

  • A nevemet még felvállaltam – de az e-mail címemet nem! 🙂 A másodlagos – spamnak fenntartott fiókot adtam meg. Ezer már szép.

 50. mennyi aláírásnak kell összegyűlnie?kb

 51. 991, ez csak elég nekik. Szerintem 200-300 még úgyis lesz.

 52. Lassan meglesz az 1000:)

 53. Hát ez egy nagyon komoly ötlet volt, nagyon kösz. Jó lenne, ha összejönne – szerintem sokan ingyen is összedobnák a munkát. Ráadásul ez végre egy olyan eksün, ami a magyar közösségnek is jót tesz, komoly hogy más oldalak is átvették – a felhasználók száma is ugrott egy embereset, de az igazi mérce az aláírós al-oldal látogatottsága lehet… 🙂

 54. meglesz az az ezer. Bárcsak mindegyik igazi lenne…

 55. ha lesz, ha nem lesz ez kötelezö darab

 56. Ha lesz rajta magyar felirat, akkor én is a megjelenés napján megveszem hazai hivatalos forgalmazótól. Remélem lesz majd rajta, nagyon jó lenne.

 57. Végre megértettem szó szerint a megfogalmazott levelet :DDDhttp://kepfeltoltes.hu/view/090828/heavy_rain_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 58. végre egy hasznos összefogás a magyar oldalok között

 59. én már kértem

 60. “Ugyanakkor, ha valóban lesz magyar felirat, kénytelenek leszünk itthon “”hivatalos”” helyről venni, hogy lássák valóban meg is vesszük nem csak a szánk jár, úgyhogy fújhatjuk a jó árakat, meg a külföldi megrendelést :D”

 61. szépen haladunk 1000felé remelem ertelm is lesz

 62. Már majdnem 1000 legyen haszna

 63. Ez így elég komolynak igérkezik… kíváncsi leszek a végén mennyi aláírás jön össze.

 64. látom csatlakozott a GameChannel is! 🙂

 65. remélem meglesz a petíció eredménye

 66. Úgy nézem, az ezer meglesz hamarosan.

 67. Nagy siker lenne a hazai playstation közösségnek, ha lenne magyar felirat. Én tiszta szívből szurkolok.

 68. Nevet lehet utólagosan módosítani? Mert még az elsők közt írtam be de a nicknevem :SKenChi kijavítod nekem?

 69. Aki fent van iwiw-en, az mind-mind nyomassa ki az üzenőfalra : ) Láttam, hogy tsabe már megtette : )

 70. Kitöltöttem, bár nem tudom még mikor jutok a játékhoz.

 71. … Ha nem használnám ki a lehetőséget, hogy NÉGYSZÁÁÁZ! 😀

 72. Nem is én lennék…

 73. Gamekapocs is csatizott! Köszönjük.

 74. No ezt kitöltöm. 😀

 75. Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy ne írjon kamu adatokat.Egyszer elég aláírni, utána nem kell még pár kamu nevet is odaírni, hogy sikeresebbek legyünk.Nyomjuk tisztességesen! Köszönöm.(Folyamatosan nézem az IP címeket, ezek mind kibuknak.)

 76. Kedves K. Tamás! (PSC: KTomi89)Köszönjük, hogy aláírtad, de a többi baromságodat töröljük a petíció listáról.

 77. #804. Gyuri Ferinek nem hiszem, hogy van PS3-a 😀 #815. Gordonkának sincs PS3-a :D#816. :DVan itt szemét bőven 🙂

 78. Esetleg még ha a PC GURU is kirakná hírnek…oda is sokan járnak.#387: jó lenne

 79. Hát KenChi, nem irigyellek majd ennyi nevet, IP címet átnézni és kiszanálni a szemetet …De azért jó látni,h nem csak balfaxokkal bővül a lista 🙂

 80. Örülök, hogy már 821 tag támogatja a dolgot. a Végén még megszánnak minket (vagy gondolnak a pénzre). Ha magyar lesz, megveszem előbb-utóbb.

 81. Amúgy azért látom most is akadtak olyanok, akiknek nincs jobb dolguk, minthogy tönkretegyék mások munkáját. Jaj, de jószívű emberek vannak. (pl.: 793 és 798)

 82. A petício mikor lesz elküldve?

 83. Arról, hogy legyen magyar (vagy akármilyen) felirat a játékban, tulajdonképpen nem a kiadó dönt? Mert itt a fejlesztő van becélozva. Bár gondolom nekik is van szavuk. Mindenesetre remélem a legjobbakat. Ha megjelenik magyarul a játék, akkor hivatalos forgalmazótól fogom megvenni, és remélem sokan mások is így tesznek majd, talán így látszani fog az eladásokon, hogy van értelme a lokalizációnak.

 84. Jíííháá már meg is van a 800, 1000-nek meg kell lennie!:)

 85. Amúgy elolvasva a petíciót ez ugye egy kérés tőletek (tőlünk) feléjük. Én sajnos a magyar mentalitásból kiindulva kérdem, hogy nem kellene-e felajánlani, hogy a segítséget a fordításhoz? ill. hogy mi megcsinálnánk.gondolat, nem okoskodás

 86. Minden magyar oldalnak köszönjük a támogatást, akik eddig kitették a petíciós hírt. Példaértékű összefogás!

 87. Hát de áááááá!Az Sf topikban az elején sokan mosolyogtak a ID-men.Most nézegettem a petíciót és kiemelnék parat:Kiszel Tünde (tunci69), utalomazsidokat, miniszterleszek, Lószar Jóska (loszargyerek)Asszem nem csak én vagyok Borultelméjű XD

 88. Jó ötlet!!!!!!!!!!!!!!

 89. Ennyi PS3 játékos jelentkezése után tutira fel fognak figyelni Magyarországra a fejlesztőstúdióban.

 90. Remélem sikerül a dolog és lesz magyar felirat,nagyon jó lenne 🙂

 91. Remélem,h meglesz az eredménye a sok aláírásnak 🙂

 92. Menjen a felirat!

 93. Aláírtam én is!

 94. Aláírtam, ha megjelenik magyar felirattal, megveszem akármilyen is! Esküszöm! 🙂

 95. Héhahó! Szépen gyűlnek az aláírások. Még azért több kéne, de örülök hogy nem ült le a dolog 1 aláírás/óra szintre…

 96. Az mondjuk vicces, amikor valaki nick-névvel írja alá.

 97. szomorúan veszem észre, hogy nem írnak PSN ID-t! 🙁

 98. látom már a Gamekapocson is kirakták a hírt, de abból csak bajunk lesz, mert az elsö hozzászólás egy xbottól van…

 99. Aláírattam még pár emberrel, remélem nem a PSN ID-k száma a lényeg:)

 100. Most veszem észre rosszul töltöttem ki!!!!Javítva.

 101. Az adatokat vajon ellenőrizni fogják? Tehát utána néznek, hogy a nevek, email-címek, valamint PSN ID-k valósak-e? Vagy csak az IP-címet sasolják meg? Ha csak azt, akkor a Mariska néni is aláírhatja bivalyakármiről, úgy is mindenkinek van netkapcsolata : )

  • Elég sok idő lenne, nem hinném h lenne kedvük/idejük ilyenekre. Max egy pár embernek megnézik a PSN ID-jét h valós-e azt csókolom.

 102. Most jutott eszembe hogy a saját PSN id-met töröltem mikor eladtam a gépet…

 103. beírhatom az egész familiát is? ök is PS3-aznak! igaz évente kb 1X 😀

 104. ha csak annyit figyelnek hogy mennyi ember írta alá tudok még szerezni párat. 🙂 ami csalás de nembaj.viszont ha csak a ps3 tulajokat vennék az nem lenne fer.

 105. “””adding the subtitled Hungarian language support feature””Feliratozott magyar nyelv? Azmiaz? Kicsit olyan angoltalan ez a szoveg nem e?De mindegy. Alairtam nektek. Ugy se lesz semmi belole :)”

 106. Amúgy aláírhatod bármennyiszer bármilyen néven 🙂 Így igazából nem biztos hogy sok értelme van. De reméljük elérünk valamit.

 107. már 610 ember eléggé durva! ebből simán meglesz 2000 is.

 108. Azért elég rendesen gyülnek az aláírások. Ennek örülök :)Sztem bunkoság lenne már az ha enyi embert leszarna a kiadó/fejlesztő….

 109. Csatlakoztam. Érdekel a játék.

 110. Viszonylag elég sok PS3-tulaj van! : ) És még hány olyan ember van, akinek nincs hozzá netkapcsolata, vagy éppen nem böngészi a netes oldalakat.

 111. természetesen aláírtam.

 112. készítettem egy képet, egy szöveggel, hírlevélként küldöm tovább PSN-n!ha kell beszúrom egy blogba!

 113. Az össze PS3 játékhoz kérjük szépen a magyar feliratot! : )

 114. Miért van az hogy 2x vok a listán, miközben csak 1x íratkoztam fel?

 115. Odatettem én is.

 116. jó ötlet.. bár a trailreből nem nagyon vágom hogy miről szól a játék…^.^

 117. gyűljön csak az az aláírás

 118. “A JÁTÉKOK.hu is csatlakozott a “”kampány””-hoz! Köszönjük a támogatást!”

 119. Azért szépen gyűlünk.

 120. “A GameStar is csatlakozott a “”kampány””-hoz! Köszönjük a támogatást!”

 121. 1

 122. “Aláírtam . KÖSZÖNÖM A LEHETŐSÉGET ! UI . : AZ A PÁR BUNKÓ AKIT EZ NEM ÉRDEKEL , AZ KÉREM ( – JÜK ) !NE! ÉGESSE LE A PSC-T , AZZAL PL. , HOGY A “” KUR.@ ANNYÁT ROMAIN CASTILLONAK “” + EGYÉB NEM IDE ILLŐ DOLOG . PERSZE A NEVÉT NEM MERTE HOZZÁ ADNI , AZ A “” VAGÁNY , 5 ÉVES SZINTJÉN LEVŐ SZ@RHÁZI “” .”

 123. Hatalmas eredmény lenne ha elérnénk, hogy egy exkluzív játékra tegyenek magyar vonatkozást. Hajrá mindenki! Hajrá PSC!

 124. Remélem még sokan aláírják és elérjük amit akarunk!

 125. csak hogy meglegyen a 300. spártai harcos 😀

 126. nincs több oldal, ahol lehetne még ‘reklámozni’ a petíciót? 450-nél leragadtunk!!! 🙁

 127. Ezeket a hülyegyerekeket,akik aszthiszik milyen poén hülye neveket megadni a fa..kon lógatnám ki a nyolcadikról,no az poén lene idiotak!!!!!!!

 128. nekem se kell a game,de aláirtam….

 129. Na bejegyeztem a nejem is. Viszont voltam a gamer365-ön az ottani Heavy Rain topicban be volt linkelve a petíció.

 130. KÖSZÖNJÜK AZ ILLETÉKESEKNEK HOGY ELINDÍTOTTÁK A PETÍCIÓT!Nagyon jó érzés hogy van egy hely Magyarországon, egy olyan online közösség, amely nem csak álmodozik a karosszékből és csodálkozik hogy nem jönnek össze a dolgok amiket kitalált, hanem képes tenni is valamit. Hallatja a hangját. Ez jó.Külön jó érzés volt számomra, hogy nem egy külsős, ismeretlen oldal által elindított petíció volt belinkelve, hanem a PSC indította el az egészet. Ez igen! Ezen az úton kellene továbbhaladni és akkor azt hiszem, hogy a magyar gamerekre is biztos fel fognak figyelni még akkor is, ha mindenki tudja hogy valószínűleg soha nem leszünk igazán nagy piac a videojáték ipar számára. A mi fegyverünk nem a mennyiség, hanem a minőség lehet és ezt a minőségi fejlődést a PSC szerintem nagyon ügyesen tudja támogatni. Köszi szépen!

 131. Írtam a nyuuz-nak hátha kirakják 🙂

 132. Engem nem érdekel a játék, de azért aláírtam, hátha így felfigyelnek majd ránk és több játék is érkezik majd honosítva. 😀

 133. “Jó ötlet ez a petíció,már alá is írtam!:-)Egyszerűen nem fér a fejembe,mi lehet egyesekkel,hogy nem tudják rendesen leírni a nevüket!?Ha nem lesz magyar felirat ehhez az isteni játékhoz,akkor ezen droidok miatt nem lesz,az ilyeneket nem lehet komolyan venni!Komolyan mondom az ilyen embereken “”besza,behu””!”

 134. A 400. megen valami vicces gyerek!

 135. Köszönjük 576!

 136. “Az 576 is csatlakozott a “”kampány””-hoz! Köszönjük a támogatást!”

 137. Ez egy olyan petíció, ami még össze is jöhet. Alá is írtam!

  • szerintem is!ha a lemezre nem is kerül rá, egy DLC formájában megoldhatják! egy ilyen volumenű játéknál ez igen fontos lehet!

 138. szuper!DLC formában is bevállalnám szívesen!

 139. én is aláirtam,de csak azért mert nem ártana ha egyre több game jönne ki magyarul.

 140. “Azért látom valakinek egy ilyen egyszerű “”űrlap”” kitöltése is nehezen megy.”

 141. kárcoltam egy nevet én is:P

 142. Szerintem ezt a hírt valahogy kiemelté kellene tenni, hogy ne tűnjön el a főoldalról.

 143. Ez egy nagyon jó kezdeményezés, alá is írtam. Remélem sikerülni fog.

 144. Én csak 3 hete vagyok konzol tulaj…….18 éve pc-zek.Eddig fikáztam a kozolosokat mert értettem mi a jó benne….most már értem…..de pc-met is szeretem.PS3 megmutatta hogy mikor kellett megvennem……..és a felirat hatalmas ötlet…..sok sikert!!!!!!!!!!!! (most már mondhatom NEKÜNK)

 145. Jó ötlet. Az aláírtak zömét ismerem. 🙂

 146. “233. Kiszel Tünde Tünci69:DD”

 147. A férgeket levegőnek kell nézni,sokkal jobb érzés látni hogy mennyien vagyunk:) egy nagy boldog család XD , persze pár degeneráltal,ez benne van a pakliban

 148. Neveket és ID-ket végigolvasva volt pár poénzsák,gratula nekik.

 149. Ha esetleg sikerül a fejlesztőkkel ezek után összejönni, kérek nektek pár példány Heavy Raint nyereményjátékra.

 150. Alairva … jo kis kezdemenyezes 🙂

 151. Ezt mindenkinek alá kellene írnia mert a Konzolos téren még nagyon nagyon ritka a Honosítás, tehát ha van rá lehetőség akkor mindenképpen élni kell vele. 🙂

 152. Aláírtam! Hátha 🙂

 153. A 24 nevezetű játék, hogy kapta meg anno a magyar feliratot?

 154. ip alapján remélem visszakereshetö az illetö és megkurjátok hátulrol virtuálisan

  • Mondom sz*rni rá. A végén letakarítjuk és küldjük a fejlesztőknek. Biztosan jó érzés lesz nekik látni, hogy ennyien érdeklődnek. Talán még valami exkluzív interjúba is beleeshetünk. 🙂

   • “ja igazad van, ezzel csak etetve van ha “”ö”” a központitéma”

   • “jah az nagy lenne:D fenn lennétek a Gamespoton meg IGN-en meg a többi oldalon azzal a címmel “” a magyarok kiküzdötték maguknak a magyar feliratot””:D”

 155. De király ennyi PS3 tulajt egy listán látni. Büszke vagyok. Köszönjük mindenkinek.

 156. az a kis szarházi, amelyik a 324. aláírást beírta szégyelheti magát!!! Ekkora tapló, paraszt, féreg köcsögöt még nem láttam!!!mégegyszer szégyeld magad te bunkó!

  • láttad a 334-eset? az se valami szép, de ezekkel nem lehet mit tenni, én már csak holnap nézem meg ezt a sz*rt, mert csak felbasz agyilag a sok kis kretén…

 157. Martin!!324. aláírás!!

 158. Mindig elájulok, hogy Kenchi milyen profin összehozza ezeket az aloldalakat!

 159. Ez az:)Egyre többen firkantjuk alá:)Köszi srácok ez egy marha jó ötlet:)

 160. Már van egy jópár

 161. Jó lenne magyar nyelven.

 162. Nem ártana a felírat, úgy sem sok game van ami kapott magyar felíratott ps3-on.

 163. Miért tűnt el az a hsz em amiben jeleztem a 228-247 aláíró szórakozik?

 164. Én is aláírtam!!! Mindenki tegyen így!

 165. most meg már maga a PSN sincs!!! most ilyenkor mi van???már be se jelenkezik! 🙁

 166. Aláírtam, várom a fejleményeket!

 167. Én is aláírtam…. majd lesz ami lesz. 🙂

 168. megvan mission complete

 169. MONNYON LE! MONNYON LE!!.. ja, ez most nem az a petició xDjó ötlet volt, thx, PSC!!

 170. Martin és KenChi: írjatok egy használati útmutató a jeje-gyerekeknek, hova mit, hova kell írni…használjatok képeket, jeleket is a funkcionális analfabéták miatt!meg ha lehet, akkor szúrjatok be egy videót is, egy afféle ‘How To’ címmel! Segíteni fog nekik!

 171. Ment az ötös…

 172. 500 ember min. kellene nem? Ebből vajon hányan vennék meg? Lehet ha 5000 összegyűlne akkor talán megfontolnák…

  • én bevallom eddig eszem ágában nem volt megvenni, mert nem tetszett, ma néztem meg egy gameplay-t róla(az első normális eddig csak trailert láttam) és meg kell mondja rohadttul bejött, főleg az, hogy milyen élethű és mikor felveszi a szemüveget és azzal kell nyomokat keresni, az valami zseniális. meg láttam egy olat, hogy egy öregebb ügynök a boltban ment az árúk közt és teljesen levoltam döbbenve milyen állat.

 173. az a baj, hogy így nem annyi lesz az aláírások száma mint amennyit mutat, mivel a sok kamuneves csókát ki kell venni, így kicsit megtévesztő annak aki egyszer csak ránéz, aztán meg a fele megy a süllyesztőbe…:S

 174. “Komolyan, takarodjon már az anyjába az aki ilyen Fasz jános, Kiszel Tünde meg a többi kamu nevet beírta. Gondolom most az online vendégek nagyon örülnek hogy végre köpködhetnek, meg belesz*rhatnak valamibe név nélkül.”

 175. Aláírva.Remélem nem az lesz a sorsa, mint a többi online-sony-s aláírásgyűjtésnek.

 176. Mielőtt elküldjük az illetékeseknek, úgyis kigyomláljuk. Ha már belevágtunk, megcsináljuk rendesen.

  • ez ok, de akkor is lehetnének normálisabbak!Gondolom a sok bastard, gayboxos paraszt irogál, azt erre verik a monitor elött! büszkék lehettek magatokra!

 177. Úgyse tudják h mit jelentenek ezek a nevek, gondolom h csak a számok érdeklik őket. Persze attól még felháborító h vannak akik erre verik(100 h xbotok).

 178. Hú ennek a magyar feliratnak nagyon örülnék, Dead Space-en is nagyon sokat dobott ám szvsz!Jelentkeztem én is.

 179. 228, 233, 236, 238, 241, 247, 274 mind hülyeség!

 180. 228,233,241,247 ez mind szar

 181. nálam 245ös sorszámot jelez még mindig psröl

 182. biztos valami kis szaros irogatja ezeket akinek még az agya azt sem fogja fel mi az, hogy kalandjáték.

 183. na, müködik már a Store?

 184. nem tom számit-e de pár iq-fighter iylen neveket irt be h F@sz János meg erzsi néni pin@ja,

 185. Remek ötlet a petíció. Ha valóban lesz magyar felirat, be kell szereznem előbb-utóbb.

 186. Aláírva

 187. 247. :S Na ebből sem lesz semmi a sok gyökér miatt.

 188. jól van, most már leállíthatja magát az az idióta f*szkalap, amelyik baromságokat ír!!!itt egy lehetőség, hogy legyen magyar felirat, erre elb*ssza pár hülye!

  • Látod van, amelyik ennyire degenerált barom, hogy amikor végre összefog egy közösség egy jó ügyért, akkor is bele akar sz*rni. Az ilyet lapáttal verném agyon, aztán megetetném a disznókkal.

 189. ebböl ugyse lesz semmi, ugy mint a magyar storeval. szo szerint LEVAGYUNK SZ@RVA!!

 190. 233. Kiszel Tünde ? :S Azért hülyeséget nem kellene bele írni.

 191. Halljátok, nem kéne elbaromkodni az egészet, kiszel tünci meg fasz jános meg hasonlók… aki nem veszi komolyan legalább a többiek miatt ne rontsa el.

 192. eltünt az aláirásom

 193. Én vok a 240. aláíró

 194. na már van pár érdekes aláírás… gratula!

 195. Gratulálok a sok seggfej aláírásnak, nehogy már a végén komolyan is vegyetek valamit.Így írja alá a halál.

 196. Ha ez összejön ,akkor a melyik következő játék miatt írunk alá magyar feliratért ? God of War III ?

 197. Bmeg a 228.-at nézzétek. :D:D

 198. Fasa lenne 😀

 199. Én nem írom alá, mert a PSC senkiháziak kezében van. Meg úgy köcsög mindegyik.

 200. ez OFF, de vkinek megy a Store v a Home?? nekem meg havernak nem müködik!!

 201. áláírva 🙂

 202. szerintem ha októberig össze tudunk gyűjteni 2000 aláírást, akkor az már jó.

 203. gyerünk skacok! Kell az a felirat vagy sem???

 204. oh alá akartam írni, de látom, hogy psn id kell ide.de a szándék megvolt! 🙂

 205. ki lesz a kétszázadik???

 206. Megtörtént…

 207. mar 196 szavazás

 208. alakul 🙂

 209. Én is feliratkoztam, hátha összejön…tényleg nagy lenne.

 210. ha nem lesz magyar felirat a lemezen, akkor legalább a storeról lehessen letölteni, úgy, mint a FIFA 09-nél! 🙂

 211. 175

 212. Tényleg regizhetek minden ID-mal vagy csak eggyel?

 213. Nem tudom hogyan, de kétszer ment el a voksom. Elnézést.

 214. megvolt 171.

 215. Sorry, de véletlenül a PSC ID-met adtam meg a PSN ID helyett. Tudom valahogy javítani? Hiába, 12 óra meló után kicsit lassú az agyam. 🙂

 216. lol vki már aláirta mégegyszer a nevembe:Dén meg még öcsém nevében is

 217. Remèlem össze jön.

 218. nem hulyeseg amugy, hiszen nemreg kapta meg a cegunk a Sony-t partnernek. ugyhogy azt se mondhatjak, hogy nincs magyar teszter.gyerunk sracok!!! 🙂

 219. Aláírva.

 220. Alárírtam én is. Remélem sikerül.

 221. Túl keveset kérünk,magyar szinkront a magyaroknak! 😀

 222. Én is és öcsém is regeltük!!!!!

 223. Aláírtam reméljük a legjobbakat:)

 224. “Bakker az a ID “” seggemlyuka “” LoL XD”

 225. Aláírtam. De jó lenne ha sikerülne. Már csak azért is, hogy érezzük, mi is számítunk

 226. csak felirattal erdekelne ezert szignozok

 227. Természetesen feliratkoztam én is és nagyon remélem, hogy aláírjuk majd annyian, hogy teljesítsék a kérésünket.

 228. Aláírva.

 229. lassan meglesz a 150! DE 500 KELL LEGALÁBB!!!Fanboyok aktiválása! XD

 230. Már szignáltam is,mert ez nagyon kell:)

 231. 138-ként jegyezve!:D

 232. legyen felirat!

 233. Bármit aláírok! Köszi a lehetöséget, drukkolok!

 234. nagyon jó kezdeményezés! remélem komolyan veszik! majd tudósítsatok ,hogy mit reagáltak!

 235. Bár szerintem nem igazán hatja meg majd a készítöket. De a remény hal meg utoljára!!

 236. Rajtam már nem múlik.

 237. Természetesen aláírtam!

 238. reklámozom én is

 239. ZSííír,nagyon jó ötelet,még ha nem is lesz belőle semmi thx PSL

 240. Én is elkezdtem reklámozni pár helyen a petíciót. 😀

 241. nyissatok egy blogot is, minél többen lássák! :Dén már elküldtem az összes magyarnak PSN-n!!

 242. TESSÉK ALÁÍRNI!!!!!!!!!!!!!!!!

 243. Abból a közel 2000 tagból csak lesz már legalább 500. Talán még egy kerekebb ezres is. Örülnék neki…

 244. én hatökör vagyok tehát…

 245. rohadt gép 2-szer rakta be azt amit egyszer akartam xD kérlek martin egyiket töröld

 246. nem gonoszból írom: van pár elütés, ha még nem ment el.Sewdish, Koreand (2. bekezdés 1. sor vége, 2. sor eleje)exta (2. bekezdés 2. sor közepe)

 247. nah én is aláírtam, remélem lesz valami belőle.

 248. NEM SEMMI EZ A GAME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 249. 100. vok yeahXD

 250. szerintem is kell magyarosìtás

 251. Akkó szójjatok mutinak is írja alá 🙂

 252. Anno a magyar Store-t a magyaroknak online petíciót is aláírtam, de abból se lett semmi. Remélem ez működni fog. Mondjuk ez hitelesebbnek tűnik. 😛

  • Ennek talán nagyobb esélye van mint a Store-nak, ha az EA-nak megéri egyre több játékát magyarosítani, akkor talán ebből is lehet valami.