Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Heavy Rain – hírcsokor

Azt hiszem az utóbbi hetek talán legnagyobb hírverése – leszámítva a GT5-öt – mindenképpen a hamarosan megjelenő, Playstation 3 exkluzív interaktív thriller, a [B]Heavy Rain[/B] körül zajlott. A [B]Quantic Dream[/B] vérfagyasztó játéka körül azonban sok kérdés még nem volt tisztázott, többek közt a pontos megjelenési dátum sem. A hivatalos sajtóközlemény szerint az Egyesült Államokban február 23-án, az öreg kontinensen [B]február 24-én[/B], Angliában pedig a sokszor már hallott február 26-i dátumon jelenik meg a stuff. Érdekességképpen megemlítendő, hogy a felkelő nap országában debütál elsőként a játék annak ellenére, hogy egy francia fejlesztésről van szó. A japán játékosokat – talán ennek a ténynek az apropójából – egy teljesen új [A http://www.youtube.com/watch?v=mX2Uqt2VJF0]trailerrel[/A] is kényezteti David Cage és csapata.A fentebb említett úriember korábban már szót ejtett egy esetleges próbaverzió összekalapálásról, azonban az elmúlt napokig néma csend övezte a dolgot. A [I]VG247[/I] megkeresésére a Sony megerősítette, hogy valóban készülőfélben van egy demóváltozat is, de annak pontos tartalmáról és érkezésének idejéről egyelőre nem árultak el semmit.Végezetül pedig jöjjön egy több mint [A http://www.gamersyde.com/download_heavy_rain_walkthrough-14041_en.html]8 perces HD bevezető[/A] a játék alapjaiba.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Már annyira közeli a megjelenés, hogy egyszerűen bűn lenne megnézni bármit is, nemhogy egy 8 perces bevezetőt.

 2. Nekem most nem sok fér bele, szóval a magyar felirat teszi függővé, mert nem tudok még róla semmit :S

 3. Február 24-én elszompolygok majd az üzletbe és megszerzem a kisz drágaszágot. 🙂

 4. Persze jobb lenne felirattal de akkor nem sok játékunk lenne, ha csak magyart vennénk, dead space, nfs. Nem azért vettem ps3t mert arra aztán sok magyar game van…

  • Kar , hogy pl Fallout 3-nal sincs magy felirat mig pc-re igen! 🙁

   • Igazad van kár hogy sok játéknál nincs felirat, én sem értem, hogy ha pcre vagy xfosra ráteszik akkor psre miért nem. De talán majd eccer ha lesz storeunk akkor még azt is megérjük, hogy feliratosítják a gameinket.

    • nem kéne hülyeségeket beszélnieddig az összes Fifa ps3-on magyar(meg a Dead Space is feliratos)ez kapásból 4 játék ami magyariul van ps3-on isnem sértésként szánom, de gondoljuk meg mit írunk, mielőtt leírjuk

 5. Oké. Számomra most derült ki, mikor leszek ps3 tulaj.Az angolon aggódóknak meg tényleg…. a Shenmue 1- 2, MGS1 és a 3, Silent Hill 1, Fahremnheit alatt fejlődtem a legnagyobbat. Leírás úgyis lesz valahol, szóval csináljátok magatoktól, aztán visszaellenőrzitek a leírásban, hogy jól sejtettétek- e.

 6. Szerintem, ha nem teszik bele magyar feliratot sokaknak fel erteku lesz ez a jatek! 🙁

  • Na igen… 🙁 Pedig ma olvastam róla egy sajtó próbaverzió alapján készült beszámolót és nagyon megtetszett a játék.

   • Jaja mert okes, hogy vegigtudod nyomni , de jobb lenne, ha fullra erthetnel is mindent! Gondolom nem csak egyszeru konnyu szovegek lesznek benne.

    • Hát azért szerintem itt nem várhatóak, hogy hihetetlen furmányos sztorik, vagy akármilyen szövegek hangozzanak el az emberkék szájából.Az ilyen pszihotriller nem az a műfaj, ahol nóbeldíjra pályáznának az alkotók.Szal aki mondjuk a Silent Hill-t bevállalta, az valszeg ezzel is elboldogul, és még érteni is fogja, hogy miről van szó.

 7. Én megnéztem. Nagyszerű szórakozás lesz azoknak, akik megvásárolják. Én nem fogom, maradok a játékoknál.

 8. Huh, ez a videó elég spoileresen kezdődött. 1 perc után kinyomtam a hangot, de lehet, hogy hang nélkül sem kellett volna végig néznem. Sajna túl jó a fantáziám, meg láttam már egy pár pszihótrillert is.:DGrafikailag valami eszméletlen ez az anyag, mégha néha elég zombisan mozognak is az alakok.Február mindjárt itt lesz, asszem nekem mostantól van zárlat.:D

 9. Az egy dolog hogy warezorszag de ps3-n ugye ez nem nagyon mukodik… Az eladas az mar inkabb lehet befolyasolo tenyezo.

 10. Megnézték a kelet-európai PS3 eladási adatait és látták, hogy Magyarországok a béka feneke alatt van.Akkor oda nem lesz felirat, amúgyis Warezország.

 11. Ez valami hihetetlenül zseniális lesz!

 12. érdekelne ez a 8 perces videó, de már igyekszem semmit sem megnézni.

 13. Ha nem érteném teljesen a sztorit, meg hogy épp mit válasszak akkor úgy érezném egy interaktív katyvasszal játszok.

 14. Magyar nélkül kérdéses a beszerzése.

 15. Sztem én kihagyom. Ez nem videójáték hanem film, azokat meg jobb szeretem élőszereplőkkel.

 16. A megjelenési dátumon kívül más már nem érdekel ebből a hírből =D

 17. Orosz,Lengyel van benne vazzeg,minket mindig kihagynak,mindenböl.valamit találjunk ki’perre viszem az ügyet:))

 18. jol nez ki,ne legyen TUL interaktiv.magyar sajna nem ugy tunik lesz benne10 languages with audio and text:English (original version)Japanese*FrenchGermanSpanishItalianDutchPortugueseRussianPolish(*only available for the Japanese territory)6 languages with subtitles only:ChineseKoreanSwedishDanishFinnishNorwegian

  • ne legyek telhetetlen, de az angolt még fejbe le kell fordítanom vagy olvasnom kéne, meg még rezeg is a választás a képernyőn.hát nemtom. nagyon-kéne, de nagyon kéne tudnom angolul is(oké, tudom benne van, hogy kicsi a piac)

 19. lassan már nem lesz újdonság a játékból:)

 20. én tegnap megnéztem a gamersydon. vannak benne még nem látott jelenetek. de nem vészes. a kezelésről szól… zsír. Fahrenheit HDben és sokkal ,de sokkal tartalmasabban és szövevényesebben. várom nagyon. de magyar felirat nélkül kapaszkodni kell a megértéséhez. 🙁

 21. Mennyire spoileres ez a 8 perces bevezető??

 22. A petíció esetleges eredményéröl van vmi info?

 23. eltávolították:(