Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Heavy Rain – ennél többet is tud a PS3″”

David Cage, a [B]Heavy Rain[/B]t fejlesztő Quantic Dream főnöke szerint sokkal több lehetőség van még technikailag a Playstation 3-ban, mint amit a minden média szerint igen tetszetős látványvilággal operáló detektíves játékkal kihoztak belőle. Egy interjú során – ahol egy kérdés arra irányult, ez a game-e a maximum – Cage azt mondta, stúdiójának ez az első PS3 programja, most fedezték fel a platform tudását, ilyen – magas – minőséget tudtak produkálni első körben, de szerinte ennél még többre is képesek lesznek.Jelenlegi információink szerint a Heavy Rain egy kerek történet, amihez nem terveznek folytatást, maximum DLC-t. A következő QD játékról egyelőre nem szól a fáma…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez az egy kerek sztori ha annyira ütős lesz akkor amúgy sem kell folytatás…

 2. Naná, hogy többet tud a gép. Az összkép rettentő pofás, de ez inkább az ízléses megvilágításnak és színhasználatnak, valamint a remek mo-capnek köszönhető, mintsem a gép által generálható brutális számítási teljesítménynek.

 3. Az első és utolsó játékuk PS3-ra. Ez a csapat szerintem nem arról híres, hogy generációnként több játékot is kiadnak egy gépre. 😀

 4. Ha még többet ki tudnának hozni a gépből, akkor néhány átvezető néhol nem döcögne kevesebb mint 20 képkocka per másodperccel. Ha stabil fps-re optimalizálják a kódot, akkor majd elhiszem.

  • Hol láttad a végleges játékot?

   • “Ki mondta, hogy a végleges játékot láttam?Egy pár hónapos ingame trailer volt (valami roncstelepen ment a harc egy néger taggal), ahol a képfrissesség néhol lelombozott. Tudom, van még idejük a fejlesztőknek javítani, csak láttam már hasonló “”hibával”” küszködő, megjelent játékokat. (MGS4 pl.)”

 5. Maximumot kérjük.

 6. Szép is lenne ha ez lenne a maximum :DRáadásul már ez is olyan szinten odaverős, hogy az mesébe illő. Még egy két év és csuhaj lesz!!!!

 7. Hol a vége?

  • Hááát amilyen pénzéhes rohadékok ezek úgy hiszem ezegy végtelen történet :)És most kéne felcsendülnie annak a dalnak, hogy:Never ending sztóóri láláláá láláálááá…

 8. de a ps3-ra nem lehet programozni 😀

 9. Ilyeneket olvasva vajon hányan röhögnek gúnyosan a valvés disznón? 🙂

 10. ahoz képest hogy első játékuk igen teccetős sőt…..

 11. ja pl megtud jeleníteni magyar feliratot is a játék alatt

 12. csak a demó jönne má kiMikor is?????

 13. A Crytek az nyilatkozta ahogy a Crysis 2 fullra kihasználja a ps3 képességeit. Na annak a grafikája alapján ezt el is hiszem.

 14. Na végre valaki képes IGAZÁN értékelni a PlayStation3 adottságait!Köszönjük Quantic Dream!Reméljük bizonyítani is fogjátok a sok idiótának(pl.: Valve), hogy ez egy remek konzol!!!

 15. Hát kinézetre tényleg nem a csúcs. A textúrák szépek, de van pár effect amin fennakadtam.De nálam a HR nem a grafikáról szól. Nagyon várom.

  • Pontosan. Ez a játék nem a grafikáról szól, de a nagyon jó sztori mellé kapunk egy elég pofás grafikát:)Szerintem nem lesz hetente új DLC, mint a NFS-eknél, ha lesz is az nagyobb tartalommal bír, mint pár kosztüm és meg fogja érni az árát.

 16. Remélem, nem lesz havonta 3 fizetős DLC, nem kedvelem az ilyesfajta üzletpolitikát. Bár akkor nyafogjak, ha megvettem a játékot. Ami még jóval odébb van.

 17. Próbáljunk meg a hír témájában hozzászólni, a világvége téma dobva. Köszönöm.

 18. Omikron2 mikor jon? 🙂

 19. Tudtommal 2012-ben több bolygó is egy vonalban fog állni és ez, mint egy gravitációs ágyu olyan hatást gyakorol a Földünkre, hogy a magja akár elmozdulhat….a következmények beláthatatlanok.Majd 2013-ban többet fogunk tudni. Például azt is hogy mit bír még a PS3 hardvere. Mi a francot lehet még kihozni belőle? Én már most ámulok. De jó hogy otthon figyel egy a TV mellett 🙂

 20. Mi ez valami szekta gyűlés??? 🙂

 21. super 😀

 22. Ez 1800pés játék lessz? Mer akor el se híszem hogy lehet enél szebet csinálni! (De nem bántási kételkedés ez hanem csodálkózási nehogy meg haragudgyon valaki)

 23. Szeretem az ilyen interjúkat!Mi lesz majd évek múlva pfüüüüüüüüüüüüüüüü 🙂

 24. ezzel tisztában vagyunk…

 25. Ugye-ugye.. mondtam én hogy még messze nem használják ki a PS3-at..:) (beleértve Uncharted 2.. is:P)