Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Heavy Rain – elragadtatott tesztelők

A mai nap két online magazin is kiadta saját tesztjét a Playstation 3 exkluzív, igen sokat emlegetett [B]Heavy Rain[/B]ről. Az ítészek mindkét cikkben egybehangzó elragadtatással, láthatóan érzelmektől fűtötten beszélnek a Quantic Dream és David Cage játékáról![B]JVN – 19/20[/B]Pozitívumok: “Mély mondanivaló és érzelmek, mesteri művészeri rendezés, olyan témák, melyek soha nem tűntek még fel videojátékban.”Negatívumok: “Néhány átvezető mozi problémás (stiff), ez után nehéz lesz egy másik játékot elkezdeni.”[B]Gamalive – 5/5[/B]Vélemény: “Átütő erejű, kökemény játékélmény, amiről ha azt gondolja valaki, hogy ez csak egy gombnyomkodós – QTE-s – valami, az nagyon téved. A Heavy Rain olyan program, ami ha befejezed, örökre nyomot hagy benned. Egy igazi felnőtteknek készült cím, amely megmutatja, hogy a videojáték nem csak felpumpált izomemberekről és idegenek gyilkolásáról szólhat. Kösz David Cage, kösz Quantic Dream. Aki ezt kihagyja, az magára vessen.”Eddig jól alakul, kíváncsian várjuk a többi nagy portál értékelését is. (Meg a saját tesztpéldányunkat, irgumburgum…)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ÁÁÁ dehogy várom… 🙂

 2. az 1 ik pesti haveromnak ván pár konzolboltja! 🙂 ez is csak protekcio kérdése… 🙂

 3. 26.febr

 4. Mikor is jelenik meg?

 5. Túl nagy a hype-ja,annak idején a gta4-et is becumiztam…..

 6. Itt PSC-n tuti 10-et fog kapni :p

 7. Ez a két értékelés bizakodásra adhat okot 😀

 8. Faintos . Alig várom , hogy én is tesztelhessem .

 9. Heavy Rain és Last guardian-NEKEM ezek lesznek a kötelező vételek, minden mást lesz@rok, bár mostanában kicsit kiégettebb vagyok az átlagosnál.

 10. csak jelenne már meg 🙂

 11. Hühh hát ez a játék…szóval…stiff <:D

 12. “Akkor lehet hogy ez lesz a “”videojátékok AVATAR-ja””?”

 13. “””A “”stiff”” jelentése elég komplikált, főleg ilyen szövegkörnyezetben. Lehet “”rideg””, “”nehezen érthető””, “”nem mozgó””, “”nem barátságos””. Na ebből kéne összerakni látatlanban.””by:martin”

 14. “Előrendelve! =)Mi az a “”stiff”” ? o.O”

 15. A trailerektől eltekintve (vagy épp pont, hogy azokkal együtt?), az egész játékból – így látatlanban – a borítója tetszik a legjobban. Ami magából a konceptből fakad. Állati finom dolog ez.

 16. Mar csak felirat kellene! 🙁

 17. Asszem sohse vártam még ennyire játékot…

 18. “Már nagyon vártam egy olyan játékra, ami érzelmileg “”kicsinál”” :DEz a játék nálam biztos, hogy etalon lesz (a The Last Guradian is ilyen lesz szerintem). David Cage a Zisten. :D”

  • Én is pont ilyen játékra vágyom, ami érzelmileg hat. Ez meg egyenesen erre épül. Még egy hét a demoig…

  • Az biztos, hogy húzos lesz, de én valahol azt remélem, ezzel elindul ebben a telibebszott elkrvult videojáték biszniszben egy új irányvonal – az olyan igényes felnőtt játékoké, mint a Heavy Rain.

   • Én meg attól tartok, hogy nem.Szarrá reklámozásokból még nem szűrök le semmit…A kimagasló értékelések mögött megbújhat egy kis kenőpénz is:)…Ez a piac sem különb , mint mondjuk a zeneipar sajnos…de ezzel szerintem nem mondtam akkora okosságot.

    • Ez jó lesz, ne aggódj. A Sony senkit sem ken pénzzel. Pont ezért volt egy időben lejáratóhadjárat ellene. Csak hát nem jött össze.

    • “Ma mondj egy olyan “”AAA”” kategóriás játékot, ami nincs/nem volt szarrá reklámozva? Valahogy el is kell adni a stuffot ám, ha már dollár milliókat áldoztak rá… Sajnos ma már nem lehet zsebpénből finanszírozni ezeket a dolgokat. Bár azt nem hiszem, hogy a HR pénzügyileg olyan sikeres lesz, mint mondjunk egy MW2, de ezzel szerintem maguk a fejlesztők is tisztában vannak. Inkább valóban indítson el egy “”újhullámot””.Azt meg ne feltételezzük már minden egyes Sony játéknál, hogy lefizették az írókat. Főleg egy ilyen játéknám, ami nem fog 10 milliós eladásokat produkálni (de szép is lenne pedig).”

     • haliho, ezt azért megcáfolnám haver!! te miböl gondolod,h a HRnek nem lesz olyan bevétele és/ annyi eladott darabszáma mint annak a szar mw2 nek?? szoktál külföldi oldalakat is olvasgatni? csak azért kérdezem mert a mostani külföldi piackutatás szerint világszerte kb 25millioan várják ez a game sac/kb ha nem többen XD azt meg mindenki tudja,h ez konzolra a valaha legnagyobb kiadott game lesz!amivel semmi nem tudja felvenni a verseny! ugy hogy ez 1 csöppet vicces csak amit irtál.

 19. Farenheitet imádtam !Szerintem ezzel az anyaggal sem lesz gond, de meghagyom az uborkaszezonra,mert mostanában nagy a tolongás.Ki akarom élvezni.

 20. kellemes felület, mint amikor bejössz a hidegböl és kis langyos lavórba áztatod a lábad pár percig

 21. Meglátjuk! 😀

 22. jó ilyen véleményeket olvasni a játékról:)

 23. Nem csodálom hogy ezt irják róla,hiszem a Fahrenheit alkotóiról beszélünk! 😀

 24. “””felpumpált izomemberekről és idegenek gyilkolásáról szólhat. “”Vajon melyik játékokra gondolhatott. :)”

 25. Bennem a Fahrenheit is mély nyomokat hagyott! Remélem ez is!

 26. “””Átütő erejű, kökemény játékélmény, amiről ha azt gondolja valaki, hogy ez csak egy gombnyomkodós – QTE-s – valami, az nagyon téved.””Akkor én még jelenleg is tévedésben élek, mert eddig így gondolom?”

 27. “Negatívumok: “”Néhány átvezető mozi problémás (stiff), ez után nehéz lesz egy másik játékot elkezdeni.””ez vajon mit jelenthet?”

  • Ezt én is szeretném tudni.

  • “A “”stiff”” jelentése elég komplikált, főleg ilyen szövegkörnyezetben. Lehet “”rideg””, “”nehezen érthető””, “”nem mozgó””, “”nem barátságos””. Na ebből kéne összerakni látatlanban.”

  • Azért több tesztben is írják, hogy nem lett tökéletes technikailag, azonban akkora mélysége van, hogy ezt szinte észre sem venni.Valszeg a progi jócskán túl mutat azon, ami eddig a max volt a videojátékoknál, sekélyes B kategóriás mozi szintjét épp hogy elérő sztori, látvány. Tegnap a bevezető képsorokat néztem, hihetetlenül filmszerű, a zene is olyan amit egy B kategóriás filmben nem hallani.1-2 játékkészítő szerintem most komolyan elgondolkodik arról, hogy mennyit ér az amit eddig letett az asztalra bármilyen sikeres is volt.

 28. Megvárom a demót, mielőtt megrendelem, kíváncsi vagyok az irányítására, bár biztosan rendelés lesz a vége.

 29. Annyira egyedi emoncionális centerű játék lesz,hogy ilyet csak PS3-on tapasztalhat az emberjátékos.

 30. Tuti,hogy én nem hagyom ki. És várom azt a saját tesztet. Erről jut eszembe,szívesen látnék néhány új videoshow-t is! Mondjuk Petuniával. 😛

 31. azt hittem ujabb spoiler trailer

 32. Remélem igazat beszélnek.Én bízom a Fahrenheit készítőiben.Hosszú 3 hét áll előttem.