Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Heavy Rain – 18+ jelenetekkel

A videojátékok életkor-besorolását végző ESRB kezei között a napokban már átment a rövidesen debütáló, Playstation 3 exkluzív [B]Heavy Rain[/B]. Az egyre izgalmasabbnak, egyedibbnek és különlegesebbnek ígérkező detektívregényben a következő korhatáros jeleneteket említette meg a hivatal:- Az egyik “zuhanyzós” jelenetben egy férfi hátsó fele tűnik fel. Amikor a játékos a női szereplőt irányítja, a hölgy feneke és keblei tisztán láthatók. Egy másik alkalommal egy női karakter levetkőzik és toplessben táncol egy férfi előtt. (Erről volt hírünk videóval itt a PSC-n.)- A játék tartalmaz egy jelenetet, amiben a karakterek szeretkeznek. Csókolóznak és simogatják egymást, majd levetkőznek. A hölgy intim testrészei kivehetők. Ez után “jellegzetes hangok” hallhatók.A harmadik, ESRB által leírt 18+ szín nem szexuális töltetű. Erről azt mondja a hivatal, hogy a game “legdurvább jelenete”. Bár az eredeti dokumentációban pontosan megmondják, itt mi történik, ennek ismertetését én most kihagyom, mert ez már tényleg nagyon poéngyilkos dolog lenne. Úgy érzem, nagy megdöbbenéstől és rácsodálkozástól fosztanám meg vele azokat, akik szeretnék végigélvezni ezt a remek játékot. [U]Nagyon kérlek titeket, még véletlenül se írjátok le, miről van szó, ha esetleg már tudjátok valahonnan![/U] (Remélem egyik magyar híroldal sem lövi le a dolgot…)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. király ez a játék

 2. szerintem 10 pont lesz.

 3. Ha megfelelőek lesznek az anyagiak, tuti megveszem a Collector’s Edition-t!És mint már nem is tudom hol írtam, igazán belerakhatnának abba a csomagba egy aktsorozatot Madison-ról 🙂

 4. jaj jaj de várom már! 😀

 5. OMG!!! Megveszem ezt a játékot, még sose láttam segget!!!!

 6. Már nagyon várom a játékot! Kiváncsi leszek a játékmenetre és a történetre! Remélem elég izgalmas lesz és nem lesz benne sok unalmas rész, mert sajnos a videók alapján néhány jelenet elég vontatottnak tűnik.

  • Ha hozza a Fahrenheit színvonalát hangulatban és sztoriban, akkor már nyertünk.Jöhetnek a vontatott részek is, meg a rém unalmas QTE-k, ennél a játéknál nem is várok mást.Csak a többi része legyen kiemelkedő.

 7. Na ezt a hírt is mellőzöm =D

 8. a németországi USK besorolás szerint 16+ost kapott. Nem is értem, hogy ezt hogy hozták össze de állítólag 100%ban meg fog egyezni a németországban kapható változat az Uk-s kiadással ami ergo vágatlan. Ezt csak azoknak írtam akiket esetleg érint a dolog mint engem is. Nagyon örülök, hogy ebbe a remekmübe nem túrnak bele a cenzúrázók

 9. “Remélem ezt a “”legdurvább jelenetet”” nem viszik túlzásba, és nem lesz annyira ízléstelen, mint a híres Modern Warfare 2-es repteres incidens.Kezdem úgy érezni, hogy a sok meztelenség, szex és erőszak csak hatásvadászat miatt van a játékban, és azért, hogy nagy legyen a hírverés körülötte. Persze könnyen lehet olyan kifejezésekkel dobálózni (és emögé bújni), mint művészi szabadság és az önkifejezés eszköze. Szerintem ez sz*rság.Ami még vicces: a gameplay-ről mennyi szó esett eddig? Kb semmi. Jó játékot csináljanak inkább, ne megbotránkoztató jeleneteket.”

 10. Kit érdekel, ha tizennyócas karika, legalább nem kockázzák ki azokat a részeket mint régen a Sims-ben :p Nem hiszem, hogy túl sok játékos izgulna egy felvillanó virtuális cicire…… ja és totálisan egyet értek a 8-as hosszászólással!

 11. a Fahrenheit hányas volt? abban is dugtak… 😀

 12. Mellek, nyögés eddig is volt –> God of WarStriptíz szintén –> GTA 4Sőt ez utóbbiban, ha utcalányhoz fordultál, lehetett akár sz*pás is!Szóval nyugodtan jöhet a stuff!!! 🙂

 13. A nöi mell a világ egyik legtermészetesebb dolga, ráadásul a szexualitáshoz sincs túl sok köze, csak a társadalmunk tette szexuális szimbólummá, arról nem is beszélve, hogy ez csak egy játék. Ha megnézi egy 10 éves gyerek ezeket a jeleneteket, mi lesz? Megáll a fejlödésben? 🙂

 14. Ezek a dolgok mióta számítanak 18+-osnak?Minden szar rendőrfilmben van sztiptízbár, de még a Flashdance-ben is volt.18+-nál már gyakorlatilag pornót kellene belerakni, nem?

  • Sejtelmes ágyjelenetekkel megint minden szar film rendelkezik, Összekulcsolt ujjakal vonaglás, lepedőmarkolászás, egy-egy megvillanó cici.Ha játékról van szó, akkor ez már 18 éven felüli?

   • “Ja, filmben lehet dugás, hányás, szarás, drogozás, gyilkolás, bármi amit akarsz, aztán leadják 16-os besorolással. Másik variáció, ha kivágnak belőle minden kicsit “”olyan”” jelenetet, mégis 18-as karikával megy. lol”

   • Szerintem is érdekes, hogy egy filmben ettől simán 16-osban menne a dolog, még a Watchmen is csak 16 volt, hiába volt benne cgi-fasz.Bezzeg játékprogramban egy női mell már rögtön 18-as, de gyilkolni már jóval lejjebb is lehet.

  • Kicsit mintha negatív lennél mostanában. Semmi sem jó?ADULTS ONLYTitles rated AO (Adults Only) have content that should only be played by persons 18 years and older. Titles in this category may include prolonged scenes of intense violence and/or graphic sexual content and nudity.

   • Nem is vagyok negatív. :)Csak haragszom a korhatárra is.Ma már közelebb van az egy számjegyű életkorhoz a szexuális élet kezdete, mint a 20-hoz.Naponta kell olyan hülyeségeket olvasnom, hogy miért nem voltak meleg navik az Avatarban.És akkor most valami cici miatt 18+-t kap a játék, ami miatt talán egyes polcokra fel sem kerül.Nem mintha itthon ez probléma lenne, megnézném melyik magyar gémer shopban kérik el a srácoktól a diákigazolványt ellenőrzésre. 🙂

 15. Sajnos a fejlesztőket nem nagyon érdeklik a nyelvek . ha jól tudom a Magyar kiadók szokták honosítani a játékot. Legalábbis ez a jellemző.

 16. válaszoltak valamit a fejlesztők a petícióra?

 17. ÁÁÁ de beizgultam,must have game !