Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

HAWX 2 – az első screenshotok

A Tom Clancy nevével fémjelzett játékok szállítója, az [B]Ubisoft [/B] még a hónap elején jelentette be, hogy ismét a levegőbe merészkedik és elkészíti a tavaly megjelent H.A.W.X folytatását. A stuffról egyelőre nincsenek bővebb információk azon kívül, hogy a stúdióflotta bukaresti részlege még idén szeretné befejezni a munkálatokat, és az év végi hajrában kiengedni a madarakat.Képgalériánkban az első, kifejezetten tetszetős képeit tekinthetitek meg az anyagnak.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szerintetek Online csapatjáték lesz rajta majd??

 2. Ez így igencsak jó lesz.

 3. Az a baj, hogy lényegében 100% AC. A missziók, a hangulat, minden – ami nem baj, de lehetne többet is adni. Igazából a létező harcászati gépek helyett bele lehetne tenni akár X-winget is, ugyanaz lenne.Mellesleg meg lehetne oldani egy sima kontrollerel is egy valódi szimulációt, csak ez nem az, hanem shooter. Ha a GT sorozatnál ment a realizmus, repülős játékoknál miért nem?

  • Javaslom tégy egy próbát az IL-2 Sturmovik:Birds of Preyjel. Az egyetlen konzolos repülöszimulatorral, amiben akár az egyszerü AC-ben megszokott árkád vezetési modell is választható és nem utolsó sorban támogatja a joystickeket( különösen thrustmastert javasol). A repülös játékok GT-je konzolon, nem is értem miért sírsz.

 4. Nem sámli ez a grafika. Egy demo erejéig mindenképp kipróbálnám.

 5. Nekem tetszett a H.A.W.X. ,bár nem annyira,mint az AC,de nem volt vele különösebb gond.Az biztos,hogy grafika terén nem csúnya a folytatása,már most sem.

 6. Grafikával nem lesz gond ahogy nézem…

 7. Igaz, hogy az 1-nek csak a demòjàt probàltam de nàlam nagyon messze esett az AC èlmènytöl ezèrt ki is maradt.Talàn 1X visszatèr PS-re az AC ès akkor megint repülök majd modern gèpeken, addig meg nyùzom a G6-ost IL-2 ben.

 8. Megvannak a PS2-es Ace Combat-ok + HAWX 1-is, nagyon várom, coop-ot kíváncsi vagyok hogy oldják meg.Ubitól most már csak egy Lost 2 hiányzik 😀

 9. Mivel Namco cserbenhagyott minket, én is epekedve várom a második részt. Az elsö rész bizonyított nálam is, bár bíztam benn, hogy lesz újra AC ps-re is ,de már feladtam.

  • A namco most ott van ahol a part szakad…. Az Ms konzoljaira készített Ace C- nem lett valami siekres. Japánan full bukta volt, de az usa-eu nem volt kiemelkedő.A tekken sorozat elhasalt nem is kicsit, a naruto-t is kitolják x-re mert kell a lóvé közben meg tolják a psp gameket…..Én reménykedem, hogy most betolják az Ace combet-ot az E3-on és visszatérnek a fekete bárányok….

   • Namco bekaphassa! Ugyan nekem a Tekkennel nincs problémám (mondjuk az agyam se dobtam el töle), a psp AC nagyon bejött, várom akövetkezöt, de az felháborit, hogy 2 generácion keresztül veszem a termékük, aztán most lóf@$z a seggembe. AC jó játék,de nem egy gépeladó szupercsoda, nem is értem miért maradt exclu. xre. Igazábol a motor, modellek, meg szinte minden kész van, adni egy új címet + irni egy új sztorit , aztan mehet. Szerintem az AC vevököre, még mindig ps-en nyomja, de kiváncsi lennék ha most a HAWX2-vel együtt jönének egy új résszel ,hányan voksolnának a kaszáknál az új kedvencükre inkább.

 10. EndWar 2őt akarok!!!

 11. Ez mennyire komolyan néz már ki…Alig várom,hogy az első képen szereplő A-10-es géppel bombázzam szét az ellent:)