Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

.hack//G.U. Last Recode – a verziók közti különbségek

A PS2-es éra [i].hack//G.U.[/i] című japán RPG trilógiája megjelent PlayStation 4-re [b].hack//G.U. Last Recode[/b] néven. A Bandai Namco nemrég kiadott egy videót, amin a PS2-es, és a PS4-es verzió közti grafikai különbséget lehet szemügyre venni. A szoftver leginkább felbontásban, illetve képfrissítésben lett feljavítva.[YOUTUBE]wbl2_8A_OQM[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nekem nagyon tetszik. ehhez anno amúgy sem volt szerencsém.a sima 4 részes .hack mondjuk megvolt, de szégyellem leirni, nem játszottam vele 😀

 2. (bocsi, most tolom a zelda wind waker HDt, ezért nőttek meg az elvárásaim : )

 3. szebb-élesebb a kép, de nem sokat dolgoztak a grafikán…

  • A grafikán nem de a 3 régi chapter mellé kaptatok egy vadonatúj 4. fejezetet is. A Square Enix sem nyúlt túl sokat a Zodiac Age-hez majdnem olyan mintha PC-n futtatnád emulátorral de mégsem mert pl. az eredeti FFXII-ben nincs rendes árnyéka semminek sem a Zodiac Age-ben pedig van.És a harcrendszert újították meg, a Zodiac Job System-el amit eddig csak a japán international PS2 verzióban volt.

 4. Lehetne olcsóbb is. Tudom 4 epizód egyben, de a 3 rész tesz ki összesen 70 órát, ami szerintem egy mezei rpgnél alap.

  • 70 óra csak a story vagy az összes tennivaló?Mert egy mezei Rpg szerintem max 30-35 óra story-t + ugyan ennyi barangolást és szöszmötölést tartalmaz.

   • Ezt a játékot régen fejezetenként külön-külön adták ki és az elvárásokat egy kicsit alulmúlta mivel 1-1 fejezete nagyon de nagyon rövid önmagában, ebben nemcsak a sztori hanem minden a harc és a kaland is benne van.Viszont most kapott egy 4. vadiúj fejezetet és ezzel együtt a 4 fejezet már alkot egy kerek egész sztorit és így már a tartalom is viszonylag rendben van ha úgy tekintünk a 4 egymást követő chapterekre mint egy önálló egész RPG-re.A GU sorozatra a fanok azt írják, hogy jobb mint a 4 fejezetből álló alap dothack sorozat.Egyébként PS2-re nem ajánlom a beszerzését egyrészt szinte lehetetlen másrészt pedig olyan 40e Ft. -os áron mennek ebay-en a használt PS2 dothackGU játékok, mármint egyben a 3 fejezet.Ez most HD-s és a 14e jóval kevesebb pénz mint a 40e és még van egy vadiúj fejezet is.