Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Guerrilla Games – Witcher 3 veteránok a csapatban

A holland Guerrilla Games állítólag egy PS4 exkluzív, nyitott világos, robot dínós akció-RPG-n dolgozik, melynek címe “Horizon” lehet. Az eddig leginkább Killzone epizódokat hegesztő stúdiónak nincs tapasztalata az open world témában, ezért olyan szakembereket toboroz, akik nagyon vágják a dolgot. A hírek szerint már több embert is átvettek a witcheres CD Projekt RED-től, de ezen felül is toboroznak olyan munkaerőket, akik értenek a nyitott világos rendszerekhez.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Facebook-on mondhatni jó ideje folyamatosan álláshirdetést rak ki Guerrilla Games.

 2. “””robot dínós akció-RPG-n dolgozik””enyhén szólva, nem hangzik valami biztatóan :(“

 3. ígéretes kollaboráció.

 4. Ez furcsa !! Mèg csak most toboroznak szakembereket,mikor màr 2 ève tudunk a project lètezèsèröl.Akkor ezek szerint 17-18 nàl elöbb nem jön.

 5. “””nyitott világos,robot,dínós rpg””Akkor köszönöm szépen….”

 6. Lassan 2 éve, hogy megrebegtették ezt a robot dinós RPG-t a hollandok, és még csak most tartanak a toborzási fázisban? Hogy van ez.

  • Valahol meg azt írják, hogy a Killzone 3 után, azaz 4 éve már, hogy fejlesztik a cuccost, de ez engem is meglepett, hogy most szerződtettek open world témában jártas kollégákat. :S Na majd bemutatón eldől, hogy gondolja a Sony és a GG csapat !

   • “Az biztos, hogy arról a bizonyos “”robot dinós Guerilla RPG-ről”” már nagyon régóta tudunk, érthetetlen számomra, hogy ennyi év után még mindig itt tartanak. Ha lenne szó kereső funkció az oldalon vissza keresném mikor hírezett erről először martin. Az ziher, hogy nem sokkal a Killzone 3 után.”

 7. Grafikát és a programozást a GG csinálja, a többit csinálhatja a CD project. Ez olyan mint a fallout-nál… Bugthesda nem tud programozni, de kurva jó ötleteik vannak. Persze ott nem vonnak be senkit. Majd E3-on tuti lesz vmi teaser.

  • Nem feltétlenül csak a programozók hibája, ha egy játék bugosan jelenik meg (megjegyzem szerintem eléggé elhanyagolható azon játékok / programok száma, amikben nincsenek bugok).

   • Nyomd a fallout 3at PS3-on vagy a new vegast vagy a skyrim-ot. Epic fail programozás terén. Akad, fagy, teli quest buggal. A witcher se valami erős programozás terén, sok az fps drop, nincs optimalizálva. Generáció elején ez szégyen, de háttérbe szorul ez a hiba, mert tartalmilag nincs párja.

    • Látom nem ment át az üzenetem. A nem feltétlenül csak a programozók hibája nem jelenti azt, hogy nem vették ki a részüket belőle -.-Többek között ha optimalizáltságról van szó, akkor bizony általában a hardverrel vannak problémák. A PS3, meg a PS4 is borzalmasan alacsony képességekkel bír. Nem csoda, hogy FPS droppok így, előtted megjelenő textúrák úgy..Egyébként meg a tesztereknek lenne a munkája az, hogy jelentség a bugokat. Simán elképzelhető, hogy pár probléma azért marad bent egy játékban, mert szándékosan, vagy sem, de nem vették azokat észre.