Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Guerrilla Games – kész az új játék trailere

Források pletykái szerint elkészült és villantható állapotban van a killzone-os holland [B]Guerrilla Games[/B] új IP-jének, egy állítólagos sci-fi fantasy-RPG-nek a trailere.Az exkluzív leleplezést az E3 2014-re tartogatja a Sony Computer Entertainment, azonban egyáltalán nem biztos, hogy végül be is mutatják – az informátor azt mondja, ennek eldöntését a sajtókonferencia előtti legutolsó órákra fogják vissza és “bizonyos dolgoktól teszik függővé”…A sztori főhőse állítólag egy vörös hajú nő, a játékban emellett robot dinoszauruszok és egzotikus lények is szerepelnek…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A robot dinóról az Dinobot Mogorva jutt eszembe a TF 4 trailerből. Az egzotikus lényekről meg az Avatar madarai. 🙂 Kár, hogy nem 100 % a bejelentése, de legalább marad a GC-re és a TGS-re is . 🙂

 2. Dino Crisis? 🙂

 3. Robot dínók + vörös nőci = FapFapFap

 4. Nem kell mindent ellőni.

 5. Mennyenek a picsàba ezzel az òvodàs szarsàggal!!! Van valamim de nem mutatom meg bibììì,komolyan mint a 4 èvesek a homokozòban.

 6. Mi a szarért ne mutatnák be?

  • Én csak azt tudom feltételezni, ha megjelenzéshez képest korán mutatnak be egy játékot, akkor kissé kiszínezik benne a grafikát, egy kis rendereléssel, hogy ne egy félkész rondaságot lássunk, aztán ettől beindul a túlhype, ami nem tesz jót a játéknak, ha túl sokáig foglalkoznak vele a fórumok, (példa Watch Dog, DriveClub), főleg, ha végül nem is tudja hozni a bemutatott/beígért szintvonalat.Ezért félnek kissé bemutatni.Anno pont a Guerilla szívta meg ezt még a KZ2 kapcsán, 4 évig dolgoztak azon, hogy hozzák nagyjából a bemutatott renderelt videó szintet.

   • “Ebben van valami, viszont remélhetőleg a Guerrilla nem követi el még egyszer ugyanazt a hibát. Amúgy meg egy trailerről van “”csak”” szó, úgyhogy én személy szerint nem látom különösebb akadályát a bemutatásának.”

  • Attól függ a Microsoft hány darab nyulat húz elő a cilinderből.

   • Csak ne legyen gagyi, se túl jó (most arra gondolok, mint ami anno a KZ2 esetében volt) és szerintem semmi gond nem lesz. Hol máshol, ha nem az E3-on mutatnának ízelítőt a legújabb játékukból?

 7. Egyébként, ezt mondták a Quantic Dream játékára is… akkor mutatják emg, ha szükséges.

 8. Elvileg az Micro nagyon készül, szóval rajtuk fog múlni. Ha olyan szar lesz a Micro, mint tavaly, akkor hagyják a pics*ba valószínű.

 9. Jajj , hagyjuk már ezt nemmmutatommeg bíbí, ha nem muszáj szöveget!Valszeg az MS is tartogat majd ilyeneket tarsolyában, és mivel az MS most nem engedheti meg, hogy ne próbáljon meg kijátszni minden ütőkártyát a sját helyzete javítására, a Sony sem fogja megengedni, hogy lemaradjon, úgyhogy be fogják muattni azt… Én biztosra veszem.

  • Szigorú ütemterv és dramaturgia szerint bonyolítják le a show-kat, biztos nem előtte 1 órával döntik el, hogy bemutassanak-e valamit vagy sem, ez hülyeség.

   • Ne feledd hogy az MS sajtókonferenciája előbb lesz mint a Sony konferencia – ha az MS bemutat valamit ami extra ütősnek hathat, akkor jön a Kasza Tibi féle reakció.Azt hiszitek nincs már mit megmutatnunk?DE Vaaaaaannnnnn! 😀

    • Igazad is van. De ezzel az MS is tisztában van, hogy ők terítenek lapot először. És ha benntartják a jóker lapot, aztán a Sony konferencia után játszák ki másnap? Utána mit tenne a Sony? Ja, amúgy van még nekünk is?Miért nem lehet bízni a saját döntésekben, biztos szükséges a féreg üzletpolitika folyton mindkét oldalról (akció-reakció)?Hóka-móka ez csak, majd meglátjuk mi lesz.

     • Ha az MS bejelenthet valami újat a konferencia után, a Sony miért ne tehetné? 😀

     • Bírnám ha bejelentené az MS, hogy akkor sajnáljuk de vége az Box 1-nek 😀

     • Mindig van valaki aki fullba nyomja a kretént :)Amúgy nevetséges ez a hozzáállás. Jelen tippem szerint úgy fogják bemutatni ezt a címet mint a huzat. Van egy olyan érzésem, hogy az MS óriási műsorral készül. Persze aggodalomra semmi ok, a másik tábor is hadd örüljön.

     • “Remélem nem gondoltad komolyan, hogy én reálisnak látom ezt a “”lehúzzuk a rolót a box 1-nél”” dolgot :)”

     • Akkor is hülyeség, mert így legalább van rivalizálás és konkurencia. A Nintendo minden, csak nem konkurencia mostanra már a 2 cégnek.

     • Tisztában vagyok vele, ha nincs az egyik, akkor nincs húzóerő. Pusztán viccnek írtam, akkor leírom így konkrétan…

     • A Nintendo a PSX korszakban volt utoljára valódi konkurenciája a Sony-nak. Azután csak erőlködött a többi gépével.

 10. Szóval attól függ, hogy bemutatják e most, hogy az MS mit villant.

 11. A leírás alapján a Heavy Metal FAKK jutott eszembe.Remek kis játék volt az.