Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

Guerrilla Collective – a jövő hétvégére csúszik

Függetlenek az egyenlőségért.

A független játékokat felsorakoztató Guerrilla Collective végül nem ezen a hétvégén, hanem a következőn zajlik. A kollektíva a következő üzenetet osztotta meg, szolidaritást vállalva a “Fekete életek is számítanak” mozgalommal:

“A Guerrilla Collective azért állt össze, hogy olyan teret alkosson, amelyben mindannyian olyan hangokra lelnek, amelyekkel támogathatják egymást, az ipart és a munkát. Nagyon diverz csapatok egyesülésének és azok kumulatív erőfeszítésének gyümölcse ez a digitális esemény, amellyel reményt és pozitív tartalmat szeretnénk a világba hozni.

Felismerjük azt, hogy most annak van itt az ideje, hogy cselekedjünk, és meghalljuk azokat a hangokat, amelyek az igazságért és változásért szólalnak fel. Együtt állunk a változás és az igazság mellett, és támogatjuk a ‘Fekete életek is számítanak’ mozgalmat.

Itt jelentjük be, hogy eseményünk június 13-án, 14-én és 15-én zajlik majd. Június 7-én egy livestreammel hívjuk fel a figyelmet az iparban lévő fekete hangokra, és kizárólag olyan játékokat mutatunk be, amelyeket fekete fejlesztők készítettek, és amelyek főhősei feketék, továbbá beszélgetünk ezen alkotások készítőivel.”

Hozzászólás