Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Guardians of the Galaxy – új brit mozitrailer

[I]A mozis sci-fi műfaja halott[/I]Szubjektív önvallomás következik: évek óta végérvényesen ki vagyok ábrándulva a mozikból, mely gödörszerű állapotomból még azok a tudományos fantasztikus filmek sem tudtak kihúzni, melyeknek stílusát módfelett kedvelem. Az Ender’s Game után dührohamot, az Iron Man 3 közben pedig rángógörcsöt kaptam, a kritikán aluli Avengers-t viszont még úgy is abba kellett hagynom, hogy kétszer beletekertem a Blu-ray változatba. (Számomra) Ostoba, buta, következetlen, logikátlan volt minden AAA-kategóriás sci-fi, amit láttam, így aztán majdnem 100%-osan elvesztettem minden reményt. …1%-ot azonban megtartottam annak a MARVEL filmnek, mely 2014. augusztus 14-én kerül a magyar mozikba: ez a [B]Guardians of the Galaxy[/B], magyarul A galaxis őrzői. Az alábbi friss trailer igazán kecsegtető, ám ha ebben is csalódom, végérvényesen visszatérek a pornóhoz.[YOUTUBE]3CqymRQ1uUU[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. miért érzem azt, hogy ez egy baromság lesz?!

 2. “Varjunk csak….Mosomedve nagyon mergesen vicsorog, mosomedve beszel es a vallara rakja a fegyvert, mosomedve lassitott felvetelben felhuzza a fegyvert es eltulzott arcmimikaval benyog egy “”OHHH YEAH””-t! Koszonom de en ezt kihagyom….”

 3. Végre valaki aki nem imádja az Avangerst 😀

 4. nagyon bízom benne, nem érzem benne a macsós szuperhős irányt, az összes szereplő megnyerő és stílusos.. a trailer-eket ugye speciális stúdiók szerkesztik hogy a szarra is beültessék az embereket, itt is tökéletes munkát végeztek, remélem nem kellett sokat fényezniük a végeredményen 🙂 éljen a mosómedve !!!

 5. Sztem nem lesz ez rossz.

 6. Ha idén nyáron csak egy mozis sci-fi -t nézhetnék meg akkor inkább a Jupiter Ascending -t választanám (vagy a Lucy-t….).

 7. Nekem egy film már akkor 10 pontos ha végig tudom nézni és nem alszok el rajt .

 8. Szuper lesz

 9. Semmi extrát nem várok tőle, szokásos Marvel minőség, se több-se kevesebb.

 10. Szerintem marad a pornó, abban nem lehet csalódni.Ezt filmet biztosan nem lehet majd komolyan venni, egy egyszerű vigjáték szerintem.Ha nézhető mozis sci-fit akarsz, és nem nyeled le Marvel 16 évesek színvonalához igazított stílusát, akkor ajánlom a Serenity-t. Az számomra nézhető sci-fi volt, de már jópár éves.

 11. A mosómaci nagyon cuki:)

 12. Bár képregényben soha sem jutott el hozzám, ezt a filmet nagy eséllyel premier megfogom nézni, nagyon királynak tűnik! 😀

 13. Nem is merem ezt.De meglássuk.Van egy olyan érzésem már megint minden ellőnek a trailer-be.

 14. Az amerikai filmek egy idő után valóban sémákba mennek át, ezért ajánlom más országok alkotásait is megtekinteni. Persze lehet, hogy azok is annyira rosszak, hogy ezután már minden amerikai darab tetszeni fog 🙂 Az előzetest mindenesetre köszi!

  • Na és konkrétan mely országok filmjeire gondolsz? Mert pl. a magyart, mint alternatívát én senkinek sem ajánlanám jó szívvel… sajnos. 🙂