Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

GT Academy 2010 Ausztrália – Új-Zéland nemzeti döntők

Mint arról múlt héten írtunk, kezdetét veszi/vette ezen a héten a GT Akadémia 2010 második köre, ami a nemzeti döntőket jelenti. Ekkor minden ország 20 legjobbja méri össze tudását egy adott helyszínen.[17167] Erre a hétre az ausztrálok és az új-zélandiak gyűltek össze és döntötték el maguk között, kik a legjobb GT-sek. [B]TiZzla[/B] nyert Új-Zéland színeiben, míg [B]GTP_DHolland[/B] lett az első az ausztrálok között.[17166] Ez [B]TiZzla[/B] köre egy igazi 370Z-vel, amit a döntő után próbálhatott ki: http://www.youtube.com/watch?v=vxjqLp0rk84&feature=player_embeddedTermészetesen a többiek sem mentek haza üres kézzel. Egyrészt ott az élmény és a lehetőség, hogy idáig eljutottak, másrészről ez a néhány ajándék, ami emlékeztetni fogják őket arra, hogy országuk 20 legjobb GT versenyzője közé tartoznak.[17168]Azonban nem ment minden simán. A GTplanet oldalán VRRM felhasználótól olvasható kommentben találhatunk pár negatívumot is a rendezést illetően:[I]”A Sony erősen PR rendezvényként tekintett erre a döntőre, míg a résztvevők számára ez egy igen komoly megmérettetés, tudjuk milyen óriási nyereménnyel ha valaki első tud lenni! A versenyzőket hátulról bírók figyelték, hogy szabályosan mennek-e, előről pedig fotósok fényképezték – vakuval. Ráadásul a bírák nem is értettek a GT-hez, plusz a nap második felében már a hostessekkel csajoztak (a bírók). A játékosok jelezték ezeket a problémákat, de a felelősök nem vizsgálták ki az ügyeket.”[/I]Remélhetőleg a héten kezdődő európai döntőkön ezek a problémák már nem lesznek jelen és a játékosok teljesen átszellemülve tudnak küzdeni az idő ellen.[I]A képek az új-zélandi döntőn készültek.[/I]Az Ausztrál döntőről pedig egy video anyag: http://www.youtube.com/watch?v=4F4Vp2yMEYE[I]Forrás: gtplanet[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Azért a psp játék mellett egy psp igazán elfért volna, motorstorm helyett.

 2. Most frankón Motorstorm 2-t kaptak? xDDDDD

 3. Hulye kockak csajozas mindig elorebb van tudhatnak! 🙂

 4. A póló meg a sapka kéne! :PA bírós dolgoba már bele se lehet kötni… manapság.. :S 😀

 5. Jól látom hogy MotorStorm 2-t kaptak? De sz@r 😀

 6. Nem azért, de szerintem pl ennek a GTP_DHolland-nak semmi élete nincsenSzegény gyerek majd át szakad csoda, hogy állni bír hogy akar 30 kilósan pilóta lenni a pezsgőt alig bírja el

  • :)Én is azonnal kiszúrtam (jáj O.O), elég nyomi szegény, még ha nem is illik ilyeneket mondani, de ez van. Amúgy van egy rossz hírem neki! Lesz erőnléti felmérés is az Akadémián. Biztos kieső a gyerek!

 7. Amúgy ez nem úgy lenne fair, hogy minden ország megkapja az esélyt? Mi alapján zárják ki a többieket?

  • Úgy az Akadémiára értve az egészet.

  • Nem tudom. A Sonynál kiszámolták, hogy ennyi ember költségeit tudják szívfájdalom nélkül állni, a többi ország leves. Lehet, hogy jelentőség, nagyság, ps eladások alapján ment? Ez elég nagy aljasság volt!

 8. Nemhogy ők is csajoztak volna.

 9. “A fotósok baromira zavaróak lehetnek – odébb kell őket küldeni. A “”bírónak”” nem tudom mi szerep juthatott, ha lemegy a fűre, büntet a játék, ha megfutja a legjobb időt, az rögzítésre kerül.Miután a Sony országonként 20 ember szállítását, etetését, (talán szállás is kell), díjazását fizeti, természetes, hogy ebből valamit szeretnének “”visszakapni””. Akkor ér valamit, ha a sajtó fölkapja…”

  • A verseny a döntőben már nem köridőverseny, hanem online verseny. Egymás ellen mennek. Többen vannak egy pályán, előzgetni kell. Itt jönnek képbe a bírók, hogy ki hogyan játszik. És nem csak a csaláson van a hangsúly hanem a fair play-en.

   • Ezt nem tudtam! Akkor tényleg kell(ene) bíró. De Lotarnak is igaza van, odahaza senki nem néz majd át a Vér Vince válla fölött – valahogy meg kell ezt oldani.

 10. semmi se lehet tökéletes:)

 11. Akkor azért arrafelé se folyik minden teljesen rendben sajnos.