Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

GRID – visszatér a sorozat

A Codemasters bejelentette, hogy rég nem látott autóversenyzős sorozata új résszel fog bővülni, ami simán [b]GRID[/b] néven fog megjelenni. Az új epizód több mint 70 autót, 12 helyszínt, 6 fajta versenymódot, és egyéb finomságokat fog tartalmazni.PlayStation 4-re szeptember 13-án érkezik a sima verzió, szeptember 10-én pedig a minden földi jóval megtámogatott [i]Ultimate Edition[/i].[YOUTUBE]Xegucm3wcOU[/YOUTUBE][b]*FRISSÍTVE*[/b]Kikerült egy újabb előzetes, amely a játékmenetre összpontosít.[YOUTUBE]zJhWJ9Nuz8Q[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Most igy felidézve magamba kurvajó játék volt. AZ első amolyan IGAZI nextgen autós cucc volt annakidején. Csak a demója volt meg ,de azt ronggyá játszottuk. 1pálya volt és évekig ment rajta az ingyen multis roncsderbi.Grid2 dettó az volt. De az a szivatás az ellenfelekkel baromira jól működött. Tükörben néztem folyton hogy jönnek teligázzal. Utolsó pillanatban félrehúztam vagy sávot váltottam és telibe kapták a gumifalat. Győzelem kulcsa legtöbbször ezen múlott. A körítés volt a másik amit élveztem. Tücc tücc, meg tüzijáték ezerrel. Szűk városi pályák. Tépünk ezerrel, kiérünk egy körforgalomhoz, kis drift, közbe a tömeg örjöng , a zene dübörög. Áá, kurvajó volt.Szerpentines pálya nem kevésbé. Csak ott meg a szűk helyen jó időben előzni volt a kihívás.Persze voltak köcsögök mint minden más autós játékban, de akkor is parádés volt nekem(!) az online része. És elég volt itt joy is szerencsére.G3 már csalódás volt mert átmentek az autosport vonalra. nem is volt olyan izgalmas.Úgyhogy reboot,remake tökmindegy. Jöhet.

 2. A gamplay videóban a Ciscoi pálya egy az egyben az AUTOSPORT részből van. Remélem nem egy remasztit kapunk.

 3. Ha olyan lesz mint az első akkor talán benevezek rá, a többi rém unalmas volt és nem hozta azt a feelinget mint az első. Az irányítást is szokni kellett, ha jól rémlik nagyon hirtelen tudott keresztbe fordulni a kocsi. Viszont az leső rész drift módja örökké bennem él.

  • Az irányítást erősen szokni kellett. Kihagytam pár hetet, majd visszatérve össze vissza csúszkáltam. SZtem most is ez lesz.

 4. Az első rész nagyon jó volt, a többi már nem colt az igazi… (nekem)

 5. Miert nm lehetett számozott??

 6. Jó kis arcade, szerintem ezekben volt csak igazi látványos törés.

 7. Remélem lesz valami demo belőle, mert nekem nagyon kellemetlen emlékeim vannak erről a játékról…iszonyú szar irányítása volt…xD

 8. *gen

 9. És az AUTOSPORT is az előző gén végén jelent meg. Így várható volt, hogy kapunk PS4-re is egy részt.

 10. Nagyon vártam már egy új részt! Az összes GRID király volt!

 11. Erre azért odafigyelek, remélem hasonló szinten lesz, mint a Dirt2.0, csak pálya-gépekkel – ha olyan lesz, akkor 100%, hogy a gép(b)en fog pörögni. ( viszont, ha megjátszák azt amit a D2.0-val, akkor inkább premier után kb.1 hónapra rá veszem meg – hamar jött rá akció… kicsit kibaxásgyanús volt…)

 12. Preorder

 13. DriveClob srácok nem ide jöttek dolgozni?

 14. Képek alapján inkább kis költségvetésű remaster ez mint új rész. Sajnos a codemasters lassan visszatér oda ahonnan elindult… amikor c64-re meg amigára ontották a két nap alatt összedobott szemetet.

 15. Királyság, második rész nagy kedvenc. 🙂