Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Green Skull Tattoo – ha tetoválást vagy piercinget szeretnél

Kedves PlayStation.Community látogatók. Szeretnénk felhívni a tetoválások és testékszerek kedvelőinek figyelmét, hogy vadiúj stúdió nyílt Budapesten, ahol szeretettel várják a PSC érdeklődő közönségét. A [B]Green Skull Tattoo[/B]-ban tapasztalt és szakértő művészek vállalják, hogy igény esetén elkészítik életed első, vagy sokadik tetoválását, illetve elhelyezik testeden – vagy testedben – a kívánt ékszert. A Green Skull Tattoo profilja: egyedi tetoválások készítése, piercing, microdermal, testmódosítás, intim piercing készítése – mindezt higiénikus környezetben, profi megvalósítással. Ha már van konkrét elképzelésed, vagy csak most gondolkozol dolgon, bátran keresd fel a stúdiót, ahol megtekintheted a művészek eddigi munkáit, majd elbeszélgethetsz velük arról, mit is szeretnél. A Green Skull hozzáértő szakemberei minden tetoválással vagy testékszerrel kapcsolatos kérdésedre szívesen válaszolnak.[B]Megközelítés:- Budapesten, a Deák tértől néhány percre a Károly körút 3/c (bejárat a Dob u. felől) alatt találsz minketKapcsolat:- Stúdió: 06-70/359-85-04- Zsolt (piercing): 06-30/264-42-16- Józsi (tetoválás): 06-20/530-03-89e-mail: greenskulltattoo|KUKAC|gmail.com[/B][A http://greenskulltattoo.hu/]Gren Skull Tattoo KLIKK[/A][B]*UPDATE*[/B]A [B]Green Skull Tattoo[/B] immár a PlayStation.Community partnere. Kérjük, ha érdeklődtök a tetoválások és tesztékszerek iránt, kattintsatok bannerükre, nézzétek át honlapjukat, és látogassátok meg a stúdiót, ahol a szakemberek minden témával kapcsolatos kérdésetekre szívesen válaszolnak.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. van egy kb 20-25 éves ismerősöm, aki magára tetováltatott egy kalóz koponyát, de az tök szarul néz most ki, mert a srác lefogyott vagy 20 kilót a 100ból… ×D

 2. Aki a makkjába rakat piercinget annak tényleg csak gratulálni tudok =DEzekre hogy húznak gumit?

 3. Kösz, nem.

 4. Sosem értettem ezt a tetkó dolgot, de a piercingekkel még inkább hadilábon állok. Az intim piercing viszont már nagyon súlyos. Ott szerintem gondok vannak aki olyat csináltat ( férfitársak előnyben ).

  • üdv a 21. században:)

   • kissé ez már távolabb keletű.reita szimplán te nem tudod befogadni lehetséges 🙂 semmi súlyos nincs ebben..csak egy ékszer

    • Félreértés ne essék nem ítélem el aki hord ilyeneket, csak nem tudom megérteni, hogy miért jó egy kis / nagy képet magadra nyomni, vagy egy piercing-et belőni… Hovatartozás kifejezése, vagy önkifejezés. Fene tudja. De avassatok be ha tudtok valamit, mert érdekel a dolog.

     • Pedig szerintem baromira egyszerű dolog. Miért veszel olyan ruhát amilyet? Miért úgy vágatod le a hajad ahogy? Miért veszel fel olyan kalapot/sapkát/kesztyűt/szemüveget/fülbevalót/akármicsodát amilyet? Tetszik/önkifejezés/jól áll/emlék stb.Mellesleg ja, ősi hagyomány is, ahogy az öltözködés is. Nothing extraordinary. Komoly, hogy akik óckodnak tőle, kajak jobban túlmisztifikálják, mint akik magukra varratják.

     • Igazad van – maradi vagyok na 😀

     • inkább miért ne? ha tetszik, tetszik

     • Logikusnak hangzik végül is…

   • Hello 😀

 5. nem is tudom (de igen), még soha nem jutott eszembe, hogy nekem kell egy (vagy több) tetoválás

 6. Köszi PSC , holnap benézek.

 7. Új PSC partner 4ever!!!

 8. Amugy évek óta érlelődik bennem ez a tetkó téma.. s mostanra szépen lassan de biztosan összeáll a kép, egy napocskát szeretnék de nem akármilyet, ha valakinek vannak jó grafikái – rajzai akkor érdekelnének, Lehet mosolygós napocska stb… sok félén gondolkodom.

 9. “Robi-nak szépek a munkái, befejeztetném vele a hátamat végre, folyamatban van csak lusta a “”művészem”” :P”

 10. Hát nem tudom…. az igazat megvallva nem voltam elájulva egy tetkótól sem ami az oldalon van fennt…..Szép iparosmunkák, de művészinek nem nevezném őket.Viszont reklámértékét tekintve jó ötlet itt hirdetni!Igazán szép művészi munkákat többek között Téglás István tud csinálni, bár Ő inkább távol keleti plusz törzsi és népi témákban és motívumokban van otthon. Érdemes megnézni a munkáit, elég csak begugglizni a nevét. Én vele csináltatok már évek óta, nekem a két lába van szétvarrva japán festményekkel mint valami hülyegyereknek, de tudom hogy amit Ő csinál azt nem bánom meg soha annyira egyedi és aprólékos.

 11. Egyik sem az én világom.Bàr régen gondolkodtam, hogy tetoválok egy egeret a seggemre ahogy fut be a lyukba.

  • most felvághattál volna azzal hogy meg is csináltattad, csak már befutott a lyukba! Unokatestvérem nagyon jól tud rajzolni. Csinált is egy brutálszép rajzot, elvitte egy helyi tetkószalonba, gyönyörűen megcsinálták neki.

 12. Háttőőő… nyílt egy 30. tetkóüzlet Budapesten…Olcsó az tuti…Nem akarok semmi rosszat mondani a képekről… iparos munka, de nem művészi.Old school elviselhető, de megnéztek egy Botit észreveszitek a különbséget.A realistát nem kéne erőltetni… Aki jó realistát akar menjen a Celtic Moonba. James a legjobb benne itthon, de ha nem akarod nála hagyni a gatyádat is, és nem akarsz fél évet várni rá, akkor ajánlom Kis Brigit. Ő is Celtices. Elég komoly munkái vannak.Amikor meg az árakról van szó gondoljatok két dologra. 1. a tetkó egész életre szól. Miért sajnálnátok rá a pénzt? 2. Ha elsőre sajnáltad és nem azt kaptad, amit akartál, sokkal többe fog kerülni kijavítani és ha a legjobbal csináltatod már akkor sem lesz az igazi.

 13. tetoválást soha :Pintimfásszom kizárva piercingem meg van még érettségi emléknek készült 😀

 14. A srácok rövidesen előállnak egy PSC olvasóknak szóló kedvezménnyel tetoválásra és piercingre.

  • nah ez frankó. akkor szólok majd Virelisnek mert szeretne magának farkasos vagy baglyos vagy milyen tetkót. 🙂

 15. egyébként nekem ez tetszik nagyon. tudom beteg, de nézni jó. :)http://withfriendship.com/images/f/26178/Corset-piercing-picture.jpghttp://3.bp.blogspot.com/_asg-wSYPJ18/TCaJEULdDcI/AAAAAAAAADA/gVSzF9OpU9I/s1600/corset_III_by_SuzyTheButcher.jpg

  • “volt egy “”ismerősöm”” akinek az oldalán volt Fűző..szép volt jó volt csak kb 2-3 hónap után ki kell venni :)”

 16. ennél fajább nincs :]http://www.youtube.com/watch?v=UB-n8oWgpLs

 17. Én is megnézegettem, de kiakadtam az intim pirszingeken…. O.oFőleg az utolsó 3-4 kukis képen… nem csodálom, hogy összementek 😀

 18. Ez a Microdermal vmi ritka nagy f@szság..

 19. ha azt mondom, hogy a PSC-n láttam a hirdetést, akkor kapok kedvezményt?:D

  • Kapsz, ha tényleg megcsináltatod velük. Menj be és beszéld meg a mesterekkel a részleteket. Zsoltot keresd. Köszönöm.

 20. Soha!

 21. az intim piercingekhez csak gratulálni tudok egyébként tényleg jól tetoválnak én is gondolkoztam már egy uv tetkón

  • érdekes az intim piercing. nem is tudom melyiknél rázott ki jobban a hideg a puncisnál vagy mikor a farokban volt. inkább az utóbbi. :Dviszont azt el nem tudom képzelni, hogy szexelnek így az emberek. bár lehet fokozza az élvezeteket mert vagy 50 ember nyomatott magába a képek alapján.érdekes mindenesetre.

   • Ki kell próbálni 😀 Nyilván ha hátránya lenne nem tetetnék be……csak ugye mi magyarok elég hiányos fantáziával vagyunk megáldva…..

  • “Év elején többször volt szerencsém találkozni 3 karikával egy sunciban.. énis gratuláltam.. és annak is aki “”undorodik”” ettől…”

 22. pff

 23. Nekem kéne még legalább egy tetkó.Mondjuk ezért nem fogok felrohanni Budapestre:)

 24. Én most valamelyik nap rajzoltam meg a vázlatát az elképzelésemről ismerős csinálná és így nemtom mennyibe fájna, de amúgy 30rugó lenne kb meg az a baj hogy végig a gerincemre akarok az fáj is mint a szemét meg 1-2 órát feküdni nemtudok 😀

  • gerincre nagyon gáz, én majd meg őrültem, bár utólag kiderült h elcseszték és túl mélyre ment, ömlött a hátamból a vér még napok múlva is:)

 25. Hogyisne! Még összefirkálnának.Anyukám szerint én így vok tökéletes XD

 26. Mocrodermal az mi?Amúgy én semmiféle tetkót nem akarok magamon látni.

  • Microdermal beépített tatoo!Tehát csak egy gömb/csillag ect látsz kifelé a bőröd alá betesznek egy lapot ami rögzíti.

 27. Egyediek nagyon a színezések.

 28. jó lenne a hátamon lévőt átüttetni, de nem akarom még egyszer átélni azt a több óra hosszát, nem volt kellemes…:(

 29. Ezzel a gáz hogy nem vok Budapesti, de még csak vidéki se :/

 30. A szép tetkók még hagyján de a pircitől valami miatt undorodom.

  • Tetess egyet a… cerkába. 😀

   • “Megnéztem ezeket a “”cerka””piercingeket, hát nem tudom de elnézve a képeket ezeknek már tök mindegy mit tetetnek be a farkukba így se úgy se áll fel nekik szerintem:) De viszont tanulságos volt, mert megnyugodtam, hogy az átlag felett állok:)”

   • “Én magamra semmit nem tetetnék.Még ha milliókat fizetnének akkor se.Én ezt a magam megnyomorításának tartanám.Az ember úgy legyen ahogy az “”úr””(nem vagyok hívő) teremtette.Éljen a természetes-szépség-csúnyaság.Nem kellenek ezek a vackok.Pffúújjj.Sorry.Én így látom”

    • “pedig veszett sok megnyomorodott vagy csak agyilag simán nyomorék, barom ember van. nem kell ahhoz semmi kiegészítő vagy tetkó.egyébként ez az “”ahogy az úr megteremtette”” szöveggel az a baj, hogyha a nők egy része úgy mászkálna ahogy az úr megteremtette, smink nélkül, akkor elég sokszor sikongatnál fel. 🙂 amúgy az öncsonkolás kategóriába inkább az tartozik, amit néhányan csinálnak kint. talán kínaiak.hogy vizet vagy mit nyomatnak az arcukon különböző helyekre és puklik nőnek oda. némelyiknek még a szeme sem látszik ki. :)”

     • Nyilván nem ettől lesz barom de ez miért szükséges az egészséges lelkülethez vagy akármihez.A tetkó még hagyján(mértékkel)Én nem néztem meg a képeket(csak az ittenieket)Azért a szőrzetek gondozása és a sminkelés nem egy tészta a piercingel.Szerintem.

 31. Elég komolyan lemaradtam ebben a témában, de nem bánom. Nekem a microdermal és a testmódosítás már sok. Megfájdult a képektől a fejem.A tetkók egész jók.

 32. Köszönjük szépen.

 33. Hát ha Pestre megyek tuti benézek mert minden vágyam egy piercing meg a tetoválás .

 34. Nekem most varrták vissza az újjam, úgyhogy én mostanában nem varratok 🙂

 35. nagyon kemény egy oldal.Ami képek ittt fenn vannak!!!!Brutális tetkók.Nagyon tudnak!!!

 36. uh elég komoly. Robi tetoválásai tetszenek. ha Virelis meglátja a farkast akkor el fog ájulni az tuti. :Daz intim piercing az elég kemény. de azért végigcsekkoltam. 😀

 37. Még nem vagyok elég érett a tetováláshoz.

 38. úristen O.O oké látom jól dolgoznak a srácok de az árak nem semmik..Bár az tény,h ha valaki csak egy pc-t tatoot szeretne bátran térjen be hisz higiéniailag biztosan tudnak mindent biztosítani 🙂