Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Grand Theft Auto V – metamfetamint találtak a tokban

Egy floridai anyuka lelkesen csapott le 11-éves fiának a népszerű bűneposz egy használt példányára a GameSpotnál. A kölyök azonban egy kis extrára lelt a tokban. Amikor kibontotta [b]Grand Theft Auto V[/b]-öt, a vékonyka használati utasításba egy csomagocska volt becsúsztatva. Megmutatta a szüleinek, akik ki is hívták a rendőrséget. Ezt követően derült ki, hogy 6 gram metamfetamint rejtettek el a játékban.A hölgyet később felhívta a GameStop körzeti menedzsere, és felajánlott egy narkómentes példányt, amit az anyuka el is utasított: „Kösz nem, többet nem vásárolok tőletek.”Felfoghatatlan, hogy ez megtörténhetett. Mégis ki vesz GTA V-öt egy 11-éves gyereknek?!?! [79268] A Rockstar modern klasszikusa egyébként PS4-re és PS3-ra is kapható.[i]Forrás: [a http://kotaku.com/eleven-year-old-buys-used-copy-of-gta-v-finds-bag-of-m-1795053815]Kotaku[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ja akkor ez tényleg nem a Trevor edisön, mert abba vér és sperma nyomok is lennének.XD

 2. Az én példányomban nem volt. Mondjuk én PC-re vettem és újonnan, lehet ott volt a gond 😀

 3. Uhhh, na most lehetne csak perelni.-Szülőket, hogy a korhatár ellenére megvették…-A boltot, hogy eladta…-A személyt aki bevitte…Usa a lehetőségek hazája….

 4. GTA V Real Life Edition … 🙂

 5. Arrol nem szol a fama, hogy pontosan melyik Gamestopban volt ez? Ha valahol Orlando kornyeken, akkor szoljatok!

 6. Soha nincs ilyen szerencsém. XD

 7. megvan a megoldás egy gta 6 gyüjtői verzióra 😀 😀

 8. “””GTA V – NOT EVEN ONCE.”” ? :Dhttp://e.lvme.me/j636jc1.jpg”

 9. Bezzeg a Konzolokszervizétől sose kapok ilyet.

 10. “””Mégis ki vesz GTA V-öt egy 11-éves gyereknek?!?!””Na ez az. Amúgy meg semmi különös, csak kinőtte magát a Trevor Industries.”

 11. Lehet, hogy jött a főnök ellenőrizni, és a beosztott gyorsan eldugta valahova a cuccát, nehogy meglássák 😀 Csak aztán elfelejtette kivenni 😀

  • “””Lehet, hogy jött a főnök ellenőrizni, és a beosztott gyorsan eldugta valahova a cuccát, nehogy meglássák 😀 Csak aztán elfelejtette kivenni :D””Szerintem meg a kis srác állította elő a meth-et kis barátaival. Aztán a szülei mentek volna GTA5-öt játszani és rábukkantak a kis zacskóra a tokban.Összeesküvés elméletek mindenhol.”

 12. Személy szerint azt se értem, hogy miért a bolt van lecseszve. Ők csak megkapják a játékot és eladják, érdekes lenne ha minden játékot ki kellene bontani eladás előtt, hogy van-e benne drog.

  • Hát a használt játéknál azért illene megnézni, hogy milyen állapotban van, nem? Vagy te úgy szoktál használt játékot venni, hogy bele se nézel? 😀

   • Lehet a GameSpot-nál nem szokták átnézni, de mikor én itthon vettem boltban használt játékot akkor mesélte az eladó, hogy minden papír benne van, lecserélték a tokot mert törött volt meg ilyesmi szóval jófejek voltak és rendesen átnézték.

    • “””Ők csak megkapják a játékot és eladják, érdekes lenne ha minden játékot ki kellene bontani eladás előtt, hogy van-e benne drog.””Tehát akkor mégis az a normális, ha minden játékot kibontanak és átnéznek eladás előtt, nem?”

  • Azt azert tudni erdemes, hogy itt atnezik, sokszor felujitjak a hasznalt jatekokat (felpolirozzak a lemezt, stb.), es ami a legfontosabb, hogy a Gamestop le is foliazza oket, csak nyomnak ra egy Pre-owned matricat!

 13. “””Mégis ki vesz GTA V-öt egy 11-éves gyereknek?!?!””11 évesen GTA 1-gyel és Doom 1-gyel játszottam. Ha most lennék 11 éves gondolom akkor most a GTA 5-öt és az új Doom-ot játszanám. Nincs ebben semmi szerintem.”

  • Nálam is hasonló volt, 11 évesen már túl voltam a GTA3-on, Vice City-n, Manhunt-on, Mortal Kombat-on, és egyéb nyalánkságokon, a rengeteg horrorfilmről nem is beszélve. De nagy általánosságban mégsem adnék bátran egy 11 gyerek kezébe ilyen játékokat.

  • Szerintem félreértetted a lényeget 😀

 14. Bloodborne-hoz is dobhattak volna egy doboz rivotrilt.