Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

Grand Theft Auto V – Magyarországon az év első felében ezt vették a legtöbben

A The Last of Us Part II-t, az új Animal Crossingot és az aktuális FIFA-t imádta a kontinens.

Magyarországon a Grand Theft Auto V vezette az eladási listát 2020 első felében – írja a GfK egy a fizikai eladásokat 19 európai országban és Brazíliában mérő felmérése alapján. Harmadik helyen a Forza Horizon 4 állt.

A The Last of Us Part II Csehországban, Szlovákiában és Svédországban volt a csúcson, második helyezett pedig Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban és Olaszországban lett. Az Animal Crossing: New Horizons és a FIFA 20 hét-hét országban kerültek az élre: előbbi Ausztriában, Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Svájcban és az Egyesült Királyságban, utóbbi Dániában, Olaszországban, Norvégiában, Lengyelországban, Portugáliában, Oroszországban és Spanyolországban. Finnországban a Minecraftot vették a legtöbben. Ausztriában és Svájcban a Mario Kart 8 Deluxe került a második dobogóra, Csehországban és Szlovákiában pedig harmadik helyen az NHL 20 landolt. Brazíliában is a The Last of Us Part II dominált, amit az eFootball PES 2020 és a FIFA 20 követtek.

A Grand Theft Auto V egyébként eredetileg PlayStation 3-ra jelent meg még 2013-ban, azóta PlayStation 4-re is kapható és PlayStation 5-ön is elérhető lesz majd. A The Last of Us Part II – teszt ITT – kizárólag PlayStation 4-en játszható, már több mint egy hónapja, a konzolgeneráció egyik utolsó nagy kalandjaként.

Forrás: Gamesindusry.biz

Hozzászólás