Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Grand Theft Auto V – Lindsay Lohan ügye véget ért

Még [a http://playstationcommunity.hu/note/10140]pár évvel[/a] ezelőtt Lindsay Lohan beperelte a PS3-ra és PS4-re is megjelent [b]Grand Theft Auto V[/b]-öt fejlesztő Rockstar Gamest, arra hivatkozva, hogy a játékban megjelenő egyik karaktert róla mintázták, ezzel hasznot húzva hírnevéből. Ezt követően, [a http://playstationcommunity.hu/note/14421]pár hónappal[/a] ezelőtt a new yorki bíróság elfogadta a benyújtott keresetet, és az ügy bíróság elé került.Az ügy során Lohan ügyvédei arra hivatkoztak, hogy a játék különböző promóciós anyagain feltüntetett szőke hölgyet a színésznőről/celebről mintázták, beleértve a békejel felmutatását, öltözködését, és a paparazzikkal történő kergetőzést.Most azonban kiderült, hogy a jogi csata véget ért: felülkerekedett a Rockstar. Az ítélet arra hivatkozott, hogy még ha valóban is ő szolgált alapjául, akkor sem minősül reklámnak ez a jellegű megvalósítás.[i]”A videojáték egyedi története, karakterei, dialógusa, környezete, valamint annak a lehetősége, hogy a játékos maga döntheti el, milyen irányt vegyen a történet, fiktív alkotássá, illetve szatírává teszi.”[/i]A különféle helyeken feltüntetett hölgy sem „Lohant ábrázolja, hanem azt a karaktert a játékban, akiről Lohan állítja, hogy róla mintázták”.Győzött az igazságszolgáltatás.[i]Forrás: [a http://blogs.wsj.com/law/2016/09/01/court-tosses-lindsay-lohans-lawsuit-against-grand-theft-auto-v-makers/]The Wall Street Journal[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Lindsay Lohan csak szeretett volna olyan jó nő lenni, mit az a csaj. 🙂

  2. “Ó, egyem a kis szívét, pedig tökre igaza volt. No de sebaj, elmegy egy-két hétig “”Dubaiozni”” és már össze is szedte a pénzt a következő pereskedésig.”

  3. Mindig van lejjebb… akkor majd most jön hogy almáék is beperelik a csajjal együtt, mert együtt minden könnyebb és különben is egy olyan van nála, meg ő az, csak a teló miatt nem látszott.

  4. 🙂

  5. El se hiszem. Azt hittem fizetnek neki.(Vagy csak az egész egy megbeszélt reklám volt a GTA-nak.)