Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Grand Theft Auto V – Lindsay Lohan ügye folytatódik

[65846] 2014 óta nem sok hírt lehetett hallani arról, hogy Lindsay Lohan beperelte a Rockstar Games-t a [B]Grand Theft Auto V[/B] miatt, ugyanis szerinte Lacey Jonas – a képen látható hölgy – létrehozásakor az ő kinézetét használták fel, az engedélye nélkül. A Rockstar próbálta még csírájában elfojtani a próbálkozást, arra hivatkozva, hogy nincs itt többről szó, mint marketing akcióról Lohan részéről. Most, azonban, kiderült, hogy a new yorki legfelsőbb bíróság nem utasította el, így bíróság elé kerül az ügy. A következő képet mellékelve ezt írta Ned Luke, Michael hangja a Twitteren: „Hát, TALÁN van hasonlóság, fogjuk rá.”[65847]Különböző rajongók pedig felhívták a figyelmet arra, hogy talán Lohan nagyobb sikerrel járhat, ha a következő karakterrel való hasonlóság miatt perel:[65848]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Most nem azért, de az a karakter a világ plázacicáinak felére hasonlít. A másik felére azért nem, mert azok sötét hajúak.

 2. A liberalizmus k*rva nagy csődje…

 3. “Csak szeretne úgy kinézni, mint az a hölgy, aki szerinte “”ellopta”” a kinézetét! :DEz a xenomorph sem tud mit kezdeni magával, jobb lenne, ha a plasztikázott ülőgumóin maradna, amíg nem röhögnek rajta egyre többen… -.- Ostoba csicska.”

 4. azt se tudom ki ez

 5. miért nem tud annyit mondani, jéé ezt rólam mintázták de jó… ehelyett pereskedik… pénzt akar az ostoba liba ebből, egy ártatlan cucbból…. menjenek az ilyenek a 3,14-be

 6. de rondaaa..

 7. Én személy szerint azt se bánnám ha rockstar milliokat fizetne neki.Pont leszarnám. Viszont az durva, hogy mennyire megrútult ez a lány az éjszakától, a kokaintól és az alkoholtól. Igazi elrettentő példa lett belőle.

 8. Szerintem meg rám hasonlít. Igaz, hogy nem vagyok se szőke, se csaj, de azért perelek.

 9. Szerintem leszarja a reflektorfényt, elfogyott a pénze és nem tudja finanszírozni a celeb életmódját! Annyi azért van még neki, hogy nekünk bőven elég lenne, de ő nem ezt szokta. Gondolta így talán pénzhez jut, már nem is emlékszem pontosan mennyit, de azt hiszem több millió dollárt akar.

 10. Jópár éve eltűnt a reflektorfényből, kellett valami ok, amivel újra a médiában szerepelhet, ennyi.

 11. Nem nagy hír. Amerikában mindenki, mindenért, mindenkit beperel. Mániájuk öcsém. De mi van azzal a tehénnel???

 12. És akkor lecsapá a nép haragja.

  • Ezékiel 25:17 – Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!

   • Sam Jackson-nak ehhez semmi köze. Őt ebbe ne keverd bele. x)

   • Érdekes, hogy azt tanítják, hogy az Úr alapvetően jó! Nos Ezékiel azt állítja, hogy szólt hozzá az Úr! Na most vagy kamuzott, vagy tényleg szólt hozzá! A második esetben azonban elég kétségbeejtő a sztori, mivel a szöveget olvasva ránk törhet a felismerés, hogy az Úr elég diktatórikus módszerekkel dolgozik, és aki nem ért vele egyet, vagy picit másként gondolkodik azt elsöpri, megbosszulja, stb! Na itt megint képbe jön az, hogy akkor mi van a szabad akarattal, amit Ő adott nekünk? Most akkor adta, de ha használod, megbosszul? Persze ez csak egy vicc, de alapvetően elgondolkodtató, hogy mi köte ennek az egésznek egy szottyadt drogos kurvához, de ezt LaXiKa_hun-nak köszönhetjük! Lohantól a teológiáig!

    • “Csak az a gond, hogy a jelölt helyen marhára nem ez van:)””Ezékiel próféta könyve 25:17 Nagy bosszút állok rajtuk, megfenyítem őket haragomban. Akkor majd megtudják, hogy én vagyok az ÚR, amikor bosszút állok rajtuk.”””

 13. És a tehénről senki nem beszél?

 14. Trevor és ő szerintem ikrek.

 15. Mar mindent elmondtatok, amit akartam. Akkor csak egy kávét kérek.

 16. Igaza van.

 17. ennek az ostobenkó drogfüggő majompatkányfejű kurvának már tényleg ennyire nincsen pénze kokainra????? nem rohad meg inkább az ágyában túladagolás miatt. pfej de undorodom az ilyen emberektől!

 18. ‘murica f*ck yeah!

 19. ez de jó volt így kelés után olvasni XD Lehet én is beperelem mert ufo tartalom is volt benne az engedélyem nélkül XDD

 20. TAB – Typical American Behavior. Biztos nincs kp drogra

 21. Ostoba ribanc.