Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Grand Theft Auto V – gameplay bemutató

Tegnapi bejelentését követően a mai nap délutánján megérkezett a PlayStation 3-ra is készülő [B]Grand Theft Auto V[/B] első hivatalos gameplay demonstrációja. A [B]Rockstar Games[/B] monumentális alkotásának alábbi videója a GTA-széria ötödik részében debütáló játékmechanikai újdonságok egy részéről rántja le a leplet.[B]Megjelenés:[/B] szeptember 17.[YOUTUBE]N-xHcvug3WI[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. szeptember 17től ismét gémer leszek 😀

 2. A videóban minden egybe van! A kép, a zenék alatta és a kommentátor hangja! R* tudja mitől döglik a légy!

 3. Ez nagyon komoly. A GTAIV 100%-om (singleben) 60 oraba telt. Ez vajon mennyi lesz?

 4. Kétségtelenül a eme generáció legnagyobb játéka lesz.És megmerem kockáztatni, hogy a legjobb is egyben.PS3-hoz képest pedig nagyon szép grafikája van.Csoda, hogy mint openworld egy ilyet kitudtak hozni, ilyen tartalom mellett erre a generációra.

 5. Az amúgy mi hogy vadászat közben befolyásolja a szél a lövésünket Viszont mikor a toronyból lő akkor nem ?

  • Én arra tippelet hogy az egy minijáték és ott az lesz az élvezet hogy számolod hogy mennyivel kell mellé lőni.De az hogy 500 embert lelőjj így az kemény 😀

 6. Nagyon várom már ezt a részt, bár őszintén szólva engem azért annyira nem hatott meg a grafika. Kb. a GTA IV szintjét hozza szerintem. Mondjuk nem is az a lényeg, hanem a játékélmény. De szeretnék én ebből egy CE kiadást, de kissé sokallom érte a 40k-t.

 7. Meglepően komoly, természetesen az in-game minőség messze áll a korábbi videókétól. Szerintem az MGSV is ezt tudja majd PS3-on.

 8. Hát ez valami ge.i jó l néz ki főleg hogy még a jelen generáción… csak maga a játék is legyen majd jó!

 9. Atyaég. Ez nagyon komoly lesz.

 10. Nagyon jó lesz! Golfozni, teniszezni akarok, kis millió mindenféle biz-baszt gyűjtögetni, benézni a bankba, persze nem számla nyitás végett. :)Úgy tűnik sok lehetőségre nyílik majd mód.

 11. Láto mitt is feltűnt hogy PS3-as változatból készül a Trailer! Kicsit utána olvastam, és néztem egy pár Breakdownt, emberek szerint a minőség miatt, elméletileg PS3-on jobban fog kinézni a játék mint Xbox 360-on és ezért mutatták ezt a verziót! Gondolom négy év alatta cell procit eléggé kitanulmányozták ha tényleg így áll a helyzet!

 12. elképesztő dolgok lesznek benne, de a grafika rohadtul kockás

 13. ez a Trevor valami hatalmas arc lesz :Damúgy, ha ez tényleg így fog kinézni a jelenlegi gépeken, akkor megemelem a kalapom, nem hiszem el amíg nem én játszom 😀

 14. Akkor ismételten:R* A5 hours, 43 minutes agoJust to clarify for those asking, this particular video was captured with footage from the PS3 version of the game.Also, make sure to check out a pair of Q&A’s we did with Game Informer that debuted today with more details on customization and gun combat in GTAV (along with some new screens), plus an interview for French speaking fans at Jeuxactu:http://www.gameinformer.com/games/grand_theft_auto_v/b/xbox360/archive/2013/07/09/grand-theft-auto-v-customization.aspxhttp://www.gameinformer.com/games/grand_theft_auto_v/b/xbox360/archive/2013/07/09/grand-theft-auto-v-gun-combat.aspxhttp://www.jeuxactu.com/gta-5-interview-rockstar-north-sur-le-switch-des-personnages-88398.htm

  • Akkor én kérek elnézést … ha tényleg tartani fogja ezt az FPS-t, akkor megemelem a kalapom a R* előtt.

   • Sztem azt nem fogja. A véleményem az, hogy a vidi ugyan PS3 anyag, de előre tárolt, vágott, gyártott, renderelt. Nem CGI persze, mielőtt vki a szívéhez kapna, hanem full engine, de nem valós időben számolt. Erre sztem több jel is utal. Kezdve a pixelpontos fejlövésektől egészen a hihetetlennek tűnő fps számíg. Állítom, a vidi 80%-ának a jeleneteiben nemhogy 25, de még 40 képkocka is lepörög, annyira vajsima az egész. Ha ezt ingame fogja hozni, akkor a R* olyat tett ezzel a generációval és leginkább a PS3-al, ami gyakorlatilag a világ nyolcadik csodája lehet. Ebben az esetben az előrendelt CE mellé fogok venni még egyet, mert csak. 😀

    • Messze álljon tőlem a kötekedés, de ha full engine, akkor realtime. Ugyanis az engine csak realtime tud futni. Ami nem realtime az a CG.

    • a pixelpontos fejlövés az automata célzásAz egyetlen gyenge pontja a rockstarnak sztem az ez. RDR és max payne3 is pont olyan (multiban).Az egyik túl könnyű(automata) a másik túl nehéz(manual).

  • Ha jobban megnéznék egyesek ezt a videót ,akkor látnák hogy a kiírt információkban az X , R2 ,L ikonok szerepelnek! Ami ugyebár PS joyon van!!!

  • Meg biciklit is lehet tuningolni, nem semmi 🙂

 15. kell 😀

 16. Rég vártam igy játékot.. Ez debax lessz. Tuti vétel.

 17. Szegény Last of Us mégsem lesz GOTY?!

  • Hallod, nekem is ez jutott eszembe.. 🙂

  • Az év grafikája már az övé, és talán a legjobb PS3-mas játék címe is.

  • A PS3-as verzió szerintem közel sem fog így kinézni =DÉn nem féltem a TLOU-t … ha valami elveri idén, akkor az csak is a Beyond lehet.

   • Last of Us-t? Az egész jelenlegi generációt megb*ssza, plusz a következőt vagy 2 évre.

    • A 2 évet sokallom, remélem hamarabb jön egy ND játék PS4-re =D

    • “Ebben nem lennék annyira biztos. Szerintem már a Red Dead is elveri. Szimplán nehéz felvenni a versenyt valami open-world-el, ami annyira hangulatos, mint a RDR, mivel jóval tartalmasabb, és sokkal inkább “”játék””, mint valami olyasmi, ami egy mesterien megmunkált, tökéletesen filmszerű lineáris TPS.Viszont sajnálom is azért, mert a GTAV valszeg meg fogja verni a nagyobb site-okon. Lehet megérdemli majd, de a TLoU jó mintája annak, hogy kéne előhúzni új IP-ket a semmiből.”

  • Az én életemet még egy GOTY sem tette jobbá, az sem hogy ki nyerte a pornó oscart…. Tehát lesz.rom melyik nyeri, minél több jó játék jön, annál jobb nekem (nektek).

 18. Én a mai napig elszórakozgatok a San Andreassal, szóval részemről bánja a tököm, hogy néz ki és mire jön… csak jöjjön már. :]

 19. Nem fog jönni a játék PS4-re, ha véletlen mégis (minimális az esélye), akkor az még simán lesz 1-2 év. A következő genre egy teljesen új játékmotort fognak írni R*-ék, ezt anno le is nyilatkozták. Szóval szerintem senki ne várjon portot, majd GTA6 lesz nextgenre.

 20. A Red Dead bőven szebb ennél, persze itt meg a terep lesz 6x akkora. A lényeg, hogy a IV-től legyen szebb, stabilabb és 720p PS3-on ! Én csak ennyit kérek, nem egy PS4-es portot. Úgyis -ahogy már lent is írták és levonható- fejlesztésben még a jelenlegi konzolokhoz van / lesz belőve a grafikája…

 21. nextgen nextgen, fa…mba hátoda az AGENT keszul nem a gta5 portjapc-re meg RDR se keszult, de nem mind1?

 22. Ezt szépen megvesszuk!! xD

 23. Elképzeltem egy Vice Cityt ilyen graffal, lehet már nincs is olyan messze… Ps4-re tuti jön egy reboot, ekkora ziccert nem fognak kihagyni!

 24. Aki kerdezgeti, hogy ez a trailer milyen gepen futott, az vagy nem figyelt elegge vagy vak.

 25. Na jó elgondolkoztam, van valahol hivatalos bejelentés, hogy ez a jelenlegi ps3 verzió és nem valami next gen? Még mindig az államat keresem 😀

 26. “Az lehet, hogy ezzel már gyakorlatilag kész vannak X hónapja, és azóta a nextgen cimet készitik, de szerintem nem ugyanez a cim lesz. Egyébként, ha kiakarják még hozni nextgenre, akkor azt idén vagy a jövő év első harmadában kell megtenniük, mert pl. 1 év múlva senki nem fogja megvenni ugyanazt a játékot, ami már addigra kiment a “”divatból””, csak szebb lett a grafikája.”

 27. A karakterváltogatáson kívül nagyon tetszik.

 28. ez túl szép, hogy igaz legyen:)

 29. Kib.szott jó lesz! Alig Várom!

 30. Nagyon tetszik, pedig a GTA valahogy sosem mozgatott.

 31. Csak egy egyszerű kérdés? Honnan veszi mindenki,hogy ez a játék megjelenik PS4re? Csak mert a játékosok vágyai nem azonosak a valósággal. Akár hol keresem ,de nem találok róla semmi hivatalosat,hogy ez elkészülne PS4re. Egyébként emlékszik még valaki az L.A.Noirera. közel hasonló volt. Úgyhogy a technika már a kézben van. Úgyhogy ennyi idő eltelte után még több lehetőség és tudás van a R* kezében. Ezért meg tudta csinálni a jelenlegi konzolokra. Szerintem. 🙂

  • Valószínűleg azért, mert mind a két gyártó szépen megtömné a R* zsebét azért a portért. Ráadásul egy kimaxolt PC-s verziót sem olyan nehéz az új konzolokra fejleszteni, mind a kettő erős és egyszerű.Nyilván csak spekuláció, de még mindig többet andának el belőle, mint PC-n, arra mégis kijött az utóbbi évek összes GTA-ja, köztük a 4 is, amiről szinte biztosan lehetett tudni, szarul fog szerepelni.

 32. Azt jól láttam, hogy egy lábat akar az egyik egy WC-ben letuszkolni? 🙂

 33. Elősször énis att hittem, hogy ez tuti ps4 a környezet miatt, de ha a karaktereket közelről nézitek látszik, hogy ps3. Ez van ha nem csak portoljak a 360rol.

 34. Viszont az szimpatikus hogy a játék alján első a PS3 logo és utána kullog a box ami érthető! 😛

 35. Szent szar!!! atom lesz

 36. Számomra egyértelműen az év játéka , kár, hogy még olyan messze a megjelenés.

 37. Hát, hát, hát … ez kiba jó lesz, vazze!:D

 38. PS3 és 720p… Hmm. Ha ez lesz, hatalmas high-five a R*-nak, hogy képes volt ezt kihozni a konzolból. Elképesztő, tényleg.Nagyon várós, de jöhetne PS4-re.

 39. jójóó

 40. Remélem lesz majd CJ cameo benne.

 41. Na,ez nem lesz kutyafütyi,az biztos! 🙂

 42. Na mit mondtam, hogy PS3-as gameplay lesz?:)

  • Honnan tudod hogy ez PS3as gameplay?

   • Mert PS-es gombok voltak a gameplayben.

    • Lehet hogy PS4, akkor ,de szerintem se olyan über a grafika hogy ez a next gen legyen…(remélem) 😛

     • Tuti nem PS4. Nincs bejelentve PS4-re, miért mutatnának PS3 néven PS4 gameplayt? A R* nem ilyen.Na meg régebben volt is egy hír a GTA-s oldalon, hogy a R*-nak jelenleg nincs szándékában elkészíteni a játékot next-genre.

     • Szerintem lesz port.Ráadásul ilyenkor kiadni. A nextgen után. Elég gáz. Egy 7 éves, kiegyensúlyozatlan hardver fogja vissza ezt a fenevadat, jó lenne megnézni, milyen next-gen-en. PC-vel jön együtt szerintem.A R* azt is mondta, hogy PC-re nincs szándékában elkészíteni, mégpedig 99%, hogy oda jönni fog már pusztán azért is, mert ezt legalább négyszer eljátszották már.

     • PC-ről nem mondták, hogy nem akarják elkészíteni, egyszerűen nem nyilatkoztak róla.Szerintem nem kellene jönnie PS4-re. Inkább álljanak rá egy igazi next-gen GTA-ra ez után, mert ha még a next-gen verzióval fognak szórakozni, megint várhatunk 5-6 évet egy új részre…

     • “PC-t egy kalap alá vették a next-gennel Q&A-ban is: “”The only versions of the game that we have announced are for the Xbox 360 and PlayStation®3 which are set for a September 17th worldwide release. We don’t have anything to share about the possibility of a next-gen or a PC platform release at this time and we are completely focused on delivering the best possible experience for the consoles people have right now.””5-6 évet így is várhatunk rá, mert feltételezem valószínűleg új motort írnak alá. A port megírása pedig semmiben sem késleltet senkit, mert mint mindig, egy másik csapatot bíznak meg vele.”

     • Igaz, de minkettore lattunk mar ellenpeldat.A God of War 2 kicsivel az EU-s ps3 utan jelent meg es eszuk agaban se volt ps3ra megcsinalni, csak 2re.Gears of War a 2tol feljebb nem jelent meg pc-re, mert nem eri meg, ugyis mindenki csak letolti.

     • A God of War egy nagyon régi motoron futott, amit lehetetlen lett volna megoldani, hogy értelmesen nézzen ki PS3-on.A Gears pedig kellett 360 exkluzívnak, a R*-nak viszont nem érdeke last-gen exkluzívként tartani a GTA V-öt.Alapvető szabály a cross-gen játékoknál, hogy egy új motoron kell futnia, ami next-genre lett tervezve, és onnan butítják az előző konzolokra. Tuningolni a régi engine-t nem lehet rendesen. Így az ki van zárva, hogy működjön. A R*-nak adott a lehetőség.

     • Ez szerintem egy turbózott gta 4 motor ha a közeli képeket nézed a karakterekről

     • Amúgy Blezinski PC-re nem ezért nem adta ki (az 1 is volt) Hanem nem érte meg a sok warezhuszár miatt. Inkább kihátrált.

     • RAGE-re épül, de erősen átdolgozott verzió, van benne sok új dolog. DigitalFoundry-n lehet majd olvasgatni.Cliff meg sok mindent csinál és mond, bár biztos vagyok benne, hogy ez is benne volt a pakliban. GTAIV-ből 700k-t adtak el PC-n, aminek a 90% EU, míg konzolokon összesítve 24 millió körül van most. Nem hiszem, hogy kell bármilyen kommentár ehhez.

 43. Hitetlenek. 😀 igy fog kinezni, mi ezen a meglepo? Az E3-mon mutatott MGS demorol is azt mondtak, hogy kicsivel lesz csak csunyabb a jelenlegi generacion.

  • a jelen generáció nem ismeri az élsimítást konzolokon,last of us is recés mindenütt. az összkép szép de nézz meg egy 70.000 ft ból összerakott pc-s graftot(nem nem kell több ennyi is elég)

 44. pofán is ütött..azt hittem majd elmaradt a grafikade nem ez tényleg bika! nem akarom elhinni,h ez még ps3 /360 szerintem ez kizárt

  • Azért ennyire nem szép na…Szépnek szép, ez tény, de azért nem néz ki next-gen-nek közel sem szerintem.A Watch Dogstól jócskán elmarad látványban. Azon látszik, hogy next-gen, de ezen egyáltalán nem.

   • Persze a víz falak épületek stb látszik,hogy ez a generáció de rengeteg feljavítás van a játékban ami tökéletes grafra utal. manipulálóa cucc 😀

 45. Hát utálni fogtok, de nem hiszem el hogy ez PS3-on így fog kinézni. Az E3-on néztek így ki a játékok basszus.

 46. GTA 4 ben jobban lehetett érezni az autók súlyát ami jobban tetszett, itt úgy látom könnyítettek az irányításukon, de ennyi baj legyen! ROCKSTAR, NAUGHTY DOG a csúcson, többiek rakáson! 😛

 47. Travis 4 president 🙂

 48. Nagyon jóóóóóóóóó

 49. Megeltuk azt is, hogy a R* PS3-on promozza az anyagot! Allat!

 50. Azt hiszem az összes fejlesztő mehet a sunyiba. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki a PS4-ből, de remélem nem valami MMO játékkal. Mondjuk új Red Dead Redemtion-nel indíthatnának is…..

 51. Nagyon kell!

 52. örülnék, ha PS4-re is jönne, és nem azért mert, h szebb legyen, hanem azért mert ps4 akarnék már csak venni játékot.

 53. hesus faxa!

 54. Egy kicsit meghozta a kedvem.

 55. Mocskosul kell! Aláz mindent!

 56. Túl részletes, ez tuti nextgen kivitel…

 57. Trevornak már ki is derült az egyik mellékes tevékenység:) A fejvadászatra kiváncsi leszek, rdr-ben nagyon jó volt, kiváncsi vagyok a kivitelezésre.

 58. Nem így fog ez kinézni… én legalábbis nem hiszem el. Jönni fog ez PS4re is így felhúzva. Aztán ha rámcáfolnak csak jobban örülök majd.

 59. Az a banda amúgy a groove street-i banda? Vagy csak a zöld szín téveszt meg?:)

 60. Baromi jó lesz. A rablások megtervezése tetszik, de kiváncsi leszek, h mennyire enged bele nyúlni a tervezésben. Meg végre van újra rengeteg mellékes dolog, a tőzsde jónak tűnik:D Meg jól hallottam alapíthatunk céget is?

 61. pöpec!!

 62. Nem akartam előrendelni…Pedig de…muszáj lesz.Ez ez…áh…

 63. :O Van itt minden ami kell.. nagyon brutál cucc lesz.

 64. nagyon komoly cucc, lenyűgöző, hogy mennyire részletkidolgozott, + ezzel az egy játékkal, mintha többet is kapnál a sok mellékdolog miatt, 1szerűen csodálatos

 65. A pofám leszakad annyira király! Nagyon remélem, hogy egyszer kijön majd ps4-re is.

  • Minek jöjjön Ps4-re? Minek akarsz egy szebb GTA V-t kapni? Semmivel nem lesz jobb maga a játék, és ezt ők is tudják, ezért nem is fog jönni ez a rész Ps4-re. Remélem.

   • Üzletileg sem mozgatja őket. Csak a UK-ban eddig 3 milliónál tart az előrendelés. Világszinten simán 10 milliós lehet az első 24 óra alatt az eladás. Nincs miről beszélni.

   • Abban egyet értek, hogy inkább egy új rész jöjjön ki ps4-re, csak legyen az is legalább ilyen jó, mint amilyennek ez tűnik. Akkor nem lesz problémám, csak sajnálom majd, hogy ezt nem fogom kitolni.

    • Nincs PS3-ad, vagy mi a gond?

     • Kölcsönben van most egy, de az nem lesz nálam huzamos ideig. Eddig nem volt, és ezután sem szándékozok venni, mert inkább rágyúrok a 4-re.

    • Most még simán megéri Ps3-mat venni, ha még nincs. Jön még rá bőven játék és a régiekből is van mit pótolni.

     • Tudom, nagyon jó áron lehet már kapni, főleg használtan, de mindenképp szeretnék ps4-et venni megjelenéskor, így sajnos nem fér bele a keretbe, bár még lehet meggondolom, hogy később vegyek ps4-et mikor olcsóbb lesz és több cím lesz rá kiadva amik jobban érdekelnek mint a nyitó darabok.

   • Neked miért fáj ha jön ps4-re? Ezt kajak nem értem! Addig nem adom el a PS3-at még nincs a PS4re GTA!

    • Nem faj, de teljesen felesleges lenne. Mar lentebb kitargyaltuk, hogy miert.

     • Kitárgyaltátok teljesen fölöslegesen, mert jönni fog! Én meg örülök neki mert szebb is lesz és a kedvenc játékaim a ROCKSTAR játékok! Tényleg aki még GTA 4 (+RED DEAD, + LAST OF US + MAX PAYNE 3) multizik és elmúlt 18 éves az jelöljön nyugodtan be: mc_sabotage

     • Jöjjön csak PS4-re is! Az, hogy te nem akarod megvenni rá sztem nem nagyon érdekel senkit 😛 Én is PS4-et akarok venni, PS3 nincs.Nem fogsz vele veszíteni semmit, ha PS4-re is kijön.

 66. Valamiért sosem jött be a GTA, de ez most sem változott.

 67. Részvény- és ingatlan kereskedelem. Állat!

 68. De állat !!! És lesz búvárkodás is, nagyon király !

 69. Na jó, letettem a hajam. Szerintem ezt már nem tudják elrontani, úgyhogy most ebben a pillanatban előrendelem.

 70. Gyűjtőit.Azt kell.Előrendelve.picsába 😀

 71. Zsír durva 😀 kötelező 😀

 72. csúnya.

 73. 1:22-nél 😀 😀 Óbazzzz. Nagyon forró lesz ez a cucc.

 74. Szar. Dehogyis, még meg sem néztem. 😀

 75. Egyszerűen nem találok szavakat. Komolyan teljes sokk van. Minden várakozásomat felülmúlta és mindig nem láttunk szinte semmit.

 76. Ezt kihozni a PS3-ból nem semmi! Hatalmas grat érte.PS4-en imádni fogom.

 77. ha ehhez jön még egy jó történet akkor esélyes ez is az év játéka díjra

 78. Talán nem is akarok annyira gyűjteni én a ps4re ez KÖTELEZŐ

 79. Minden képzeletemet felülmúlta…ennyi… :)Eddig is fan voltam, nem volt kérdéses hogy első napos vétel, ettől függetlenül jó nézni…látni hogy tényleg teljesült az álmunk. 🙂

 80. Nem rossz!

 81. PS3-as az anyag.

 82. Aztakurvamindenit.

 83. eszméletlen …. áhhhhh

 84. ezt hívják gotynak !:D

 85. Hát ez KO…

 86. BRUTÁLIS

 87. Zssiiiiir… 🙂