Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Grand Theft Auto V – ez lenne a térkép?

Bár a forrás nem 100%-os, úgy tűnik valaki megszerezte a Playstation 3-ra is idén szeptemberben érkező [B]Grand Theft Auto V[/B] gengszterélet-szimulátor teljes térképét. Amennyiben valóban frankó az információ, nagyjából már el lehet agyalni rajta, milyen kalandok várnak majd ránk.A galériában értelemszerűen a kékes map a GTAV-é, a színes pedig a San Andreas-é, viszonyításképpen. Los Santos városa már önmagában elég impozáns méretű, de emellett a “vidéknek” sem kell szégyenkeznie. Mint látható, még vagy 6-7 kisebb település is felfedezhető lesz, plusz óriási az urbanizációtól mentes terület is.(A hírt egyelőre kezeld pletykaként.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. szerintem nem az,max a térkép egyik fele,vagy 10fele összehajtva….szerintem….

 2. Egy kis köztudatban tartás!

 3. majd meglátjuk , addig meg TLoU megy úgyis ( 14.-től ) . :]

 4. Elég gyengus próbálkozás, és amíg nem lesz hivatalos R* térkép, addig nem is érdemes ezen idegeskedni. De a célját elérte, mert mindenki erről beszél.. GG. :]

 5. Szerintem nem egészen ilyen lesz, baloldalt és fenn ugyanazt lehet látni..

 6. Az a baj, hogy ezen a térképen a város, az utak számából kiindulva, jóval kisebb mint a GTA4 városa. Pedig tényleg azt ígérték, hogy akkora lesz a város, mint Liberty Vity, és még emellé a hatalmas vidék.

 7. Nem értem egyesek miért követketetnek ebből valami kicsire.Legutóbb, mikor néztem, sehol sem volt rajta mértékarány.

 8. A Ctrl+C Ctrl+V pályarészekről nem is beszélve…

 9. Tetszik:)Jó lesz ez:)

 10. Komoly lenne.

 11. Na most mondja vki, hogy nem hatalmas!Csak nézzétek meg a 3. képet, s kattintás után zoom-oljatok rá.Még a terület nevei is felvannak tüntetve.

 12. Itt ugyanez a térkép, csak márt színesen is:http://gtagames.hu/gta5/jatek/terkep

 13. Nekem nem igazán jön be… kicsit furcsa az alakja is és a mérete is. Az egy dolog, hogy nagyobbra számítottam, de sok benne a torzítás és a csalás. Gondolok itt az ugyanolyan felépítésű alakokra (jobb felső részen az a két körte alakú és jobb fent a két uborka alakú úthálózat). Város viszont biztos, hogy csak egy lesz és az valószínűleg stimmel is a fenti térképen láthatóval. Főként azért, mert az előrendelői képekből lett összeollózva. A többi szerintem (és remélem), hogy kamu.

  • szerk.: Az ubi alak bal fent keresendő 🙂

  • Szerintem elég nagy ez. Főleg, hogy nem ismerjük a méretarányokat.Ha abból indulunk ki, hogy Liberty City 17 km2-es a GTA4-ben és azt mondták, hogy LS alig lesz kisebb akkor szerintem rohadtul nagy térkép.Ha megnézed LS kb 3x belefér a térképbe.Ha LS 16 km2 akkor az majdnem 50 km2. Az nagyon nagy. Már Liberty City is nagy volt, ez meg 3x akkora.

   • Hát ezaz, az Orosz tesztelők azt mondták Los Santos a térkép 10%-át teszi ki, itt a szabad terület max ahogy mondtad is 3-4x-ese. Össze is van ollózva, egy csomó út le van vágva… full kamu a kép. Ez az igénytelenség amúgy sem jellemző a GTA-kra.

 14. uh pont a vidéki küldiket utáltam. kivéve mikor a fel kellett gyújtani az ültetvényt… :Dde a vonatüldözéseket szívből utáltam.

 15. érdekes, mindenesetre nem kicsi de sztem nagyobbnak ígérték

 16. nem győzött meg…. ez nem látszik akkorának, mint a IV+a San A. együttvéve… majd meglátjuk aztán

  • S.A. + IV & + RDR .Az ígéretek szerint mind a háromnál nagyobb… együttvéve.Amúgy nagyságra, ha jobban megnézzük, talán belefér… de akkor sem lehetne valódi.Több helyen nincs befejezve, más van értelmetlenségek vannak helyekre vágva.Bár az is lehet, hogy direkt van más bevágva sok helyre, hogy ne látszódjon az egész térkép…De akkor sem tetszik, s remélem nem valódi. Irtó bizarr… nem igazán R* stílus…

 17. Majd belekóstolok. 😀

 18. kár hogy csak 1 nagyváros van

 19. szép tágas 🙂