Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition – besorolást kapott Koreában

Szinte biztos, hogy jön a pakk.

Még augusztusban számoltunk be arról, hogy több forrásból is lehetett hallani: a Rockstar Games újraalkotja a 2001-es Grand Theft Auto III-at, a 2002-es Grand Theft Auto: Vice Cityt és a 2004-es Grand Theft Auto: San Andreast. Most a videojátékok besorolásáért felelős koreai bizottság értékelt egy Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editiont, ami nagy eséllyel ez a gyűjtemény lehet.

Állítólag “új és régi grafikák” keveredéséből keltik újra életre az Unreal Engine-ben a népszerű, eredetileg PlayStation 2-re kiadott trilógia részeit, egy forrás szerint pedig egy klasszikus Grand Theft Auto epizód keményen moddolt verziójára hasonlít a képi világuk. A kezelőfelület is frissül, de megtartja a klasszikus stílust. A játékmenet tekintetében nem osztottak meg részletet, de állítólag a csapat próbál hű lenni az eredetikhez, bár a gematsu értesülései sszerint lesznek változtatások annak érdekében, hogy jobban megfeleljen a modern környezeteknek. Az egykor Ruffian Games néven ismert Rockstar Dundee a vezető fejlesztője a visszatéréseknek – a céget még 2020 októberében vette meg a Rockstar Games. A team Dundeeból a Grand Theft Auto V PlayStation 5-ös verziójába is besegít. Sőt, állítólag hasonló módon a Rockstar a Red Dead Redemption és más klasszikusai új portjait is elkészítheti annak fényében, hogy mennyire teljesít jól a trió.

Eredetileg úgy lett volna, hogy a remake-eket a Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online PS5-ös portjaihoz adták volna egyfajta “köszönetként”, de változtak a tervek, és korábban akarták kiadni őket. A jelenlegi tervek szerint azonban október végén vagy november elején jelennek meg PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, míg a Grand Theft Auto V újrakiadását áttolták jövőre.

Természetesen amíg nincs hivatalos infó, ez továbbra is pletykának tekintendő.

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. 4. rész is jöhetne. A kedvenc részem .