Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Grand Theft Auto – remake készül a III-ból, a Vice Cityből és a San Andreasból

Ősszel érkezhet, a Red Dead Redemption is visszatér majd.

A Rockstar Games újraalkotja a 2001-es Grand Theft Auto III-at, a 2002-es Grand Theft Auto: Vice Cityt és a 2004-es Grand Theft Auto: San Andreast – írja belsős forrásokra hivatkozva a Kotaku, az információkat pedig a Gematsu is megerősítette.

Állítólag “új és régi grafikák” keveredéséből keltik újra életre az Unreal Engine-ben a népszerű, eredetileg PlayStation 2-re kiadott trilógia részeit, egy forrás szerint pedig egy klasszikus Grand Theft Auto epizód keményen moddolt verziójára hasonlít a képi világuk. A kezelőfelület is frissül, de megtartja a klasszikus stílust. A játékmenet tekintetében nem osztottak meg részletet, de állítólag a csapat próbál hű lenni az eredetikhez, bár a gematsu értesülései sszerint lesznek változtatások annak érdekében, hogy jobban megfeleljen a modern környezeteknek. Az egykor Ruffian Games néven ismert Rockstar Dundee a vezető fejlesztője a visszatéréseknek – a céget még 2020 októberében vette meg a Rockstar Games. A team Dundeeból a Grand Theft Auto V PlayStation 5-ös verziójába is besegít. Sőt, állítólag hasonló módon a Rockstar a Red Dead Redemption és más klasszikusai új portjait is elkészítheti annak fényében, hogy mennyire teljesít jól a trió.

Eredetileg úgy lett volna, hogy a remake-eket a Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online PS5-ös portjaihoz adták volna egyfajta “köszönetként”, de változtak a tervek, és korábban akarták kiadni őket. A jelenlegi tervek szerint azonban október végén vagy november elején jelennek meg PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. A Grand Theft Auto V november 11-én fut be PlayStation 5-re.

Természetesen amíg nincs hivatalos infó, ez pletykának tekintendő.

16 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Jöhetne mind, a IV. résznek meg pláne örülnék. Én imádtam. Tuti vétel. De a PS5-ös GTA V-re is pályázom, csak ne 25000 legyen… 🙂

 2. Ez az a sorozat, amit sokan magasztalnak, de valamiért én mindig elkerültem. Viszont ha elkészülnen a remake, a Vice City az a rész, amit tuti beszereznék.

 3. Amúgy a 4. részt miért fáj újra kiadni?
  Amióta remaster láz van ezt várom a legjobban.

 4. San Andreas mellé jöhetne egy Manhunt remake is 😁

  22
  • Az de beteg egy szar volt. Természetesen végigtoltam és tetszett…

   11
   • Tavaly lekaptam ps4-re, és még mindig élvezhető. Az irányításon kéne finomítani, mert az R2-L2-vel való oldalra mozgás már ezer éve élvezhetőbb az analóg karral. Rohadt nagy potenciál lenne még most is benne, tuti vennék, mint a cukrot.

    Viszont a második részét hagyjuk is, mert az már nekem nem hozta az első szintjét.

 5. Kb ezt kellett volna tenniük anno amikor PS3/PS4-re kiadták a trilógiát. Az hagyján, hogy csak mezei emulációk voltak de okádék minőségben. Legalábbis nekem PS4-en szaggat a San Andreas a játék második felétől mint az atom, a VC hangja meg recseg ropog elég gyakran. Javítani gondolom már nem volt kapacitásuk.

 6. Istenem, mit nem adnék egy Vice City remake-ért…