Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Grand Slam Tennis – PS3-ra már mozgásérzékeléssel

Peter Moore Electronic Arts főnök a VG247-nek árulta el: az a tervük, hogy valamikor 2010-ben, az idei E3-on bejelentett, új Playstation 3-as mozgásérzékelős kontroller megjelenésekor adják ki a [B]Grand Slam Tennis[/B] című Nintendo Wii sportjátékot a Sony HD konzoljára. A game az eredeti tervek szerint már idén kijöhetett volna PS3-ra, de az új “hadonászós” irányító képbe kerülése tökéletes apropó a halasztáshoz.Wii-n a teniszjátékok kifejezetten nagy sikert arattak a valóságos játékot imitáló mozgásérzékelős ütések miatt, így az Electronic Arts biztos abban, hogy ez PS3-on sem lesz majd másképp.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Azért ,bízom benne ,hogy az Electronic Arts a mi igényességi szintünket prezentáció terén magasabbra lövi be mint a mobil és társasjátékról Wii-re váltott vásárlórétegét.

 2. Én nem vagyok elragadtatva ettől a mozgásérzékelős mozgalomtól. Konzervatív controller gamer vagyok.

 3. “ilyen krumpliórrú nadal-ok lesznek akkor? a 2 “”hadonászó”” szerkezetre (ps, box) kiváncsi leszek…melyik jobb”

 4. Remélem a grafikát átdolgozzák a ps3 szintjre legalább. Én örülök annak hogy megjelennek ezek a játékok is a ps3-on, mivel növelik a platform piacát, és azzal csak jól járhatunk.

  • A Wii-s grafikát biztosan felhúzzák hiszen az a PS 2 és az X között van… :DNekem beszerző listán lesz az új joy!!!

 5. Azt még értem, hogy ütni lehet vele, de ha szélre kapod a labdát akk át kell futni a másik szobába?:)

  • na ja, akkor van szopás ha egy 40-50 nm helyen játszol, akkor aztán futhatsz 😀

  • Hát ez az! 🙂 De nem. Két választható opció van: az egyik, hogy csak a Wiimote-ot használod és a figurád automatikusan futkos jobbra-bal(l)ra, vagy rádugod a nunchuck-ot és az analóg karral irányítod a figurát.Na az már kihívás, ugyanis rendesen lendíteni és ütni, úgy hogy közben a másik kezeddel az analógot forgatod, nem egyszerű.

  • Mivel a PS Eye-on alapszik lehet az is, hogy neked kell mozogni. A kamerának van két állítható látószöge valószínüleg azon belül. Ha kint vagy akkor nem lát.

 6. Mozgásérzékelés jó dolog amíg új. Nekem tetszik de , megvagyok nélküle. wiin nagyon jól működik a barátnőm nagyon szereti mario kartban repeszt elég ügyes, kontrollerrel nem igazán ment neki soha , mozgásérzékeléses irányítás bejött neki.

 7. jobban orulnek,ha az uj kontrollerhez nem Wii-s gagyisagok atirata erkezne,hanem a komoly jatekok,amiket oly kedvesen elorevetitettek a bemutatasakor

  • “Pedig ez egy nagyon jó tenisz játék. Attól még mert em “”élethű”” grafja van még nem gagyiság…”

   • Sajnos a lenyeget nem ertetted,nekem semmi bajom a jatekkal,ha megtetszik veszek egy wii-t.De en egy olyan gepet tartok,ami sokkal-sokkal komolyabb jatekokra lett kitalalva.Az nem tetszik,hogy az elso fecske maris egy atirat.Nem azt jelentik be,hogy megcsinaljak a legszebb es legelethubb teniszjatekot,hogy oruljon az ember a PS3-nak.Na ez a bajom.Meg tudnak csinalni,de igy eladhatjak ugyanazt ketszer.Erted mar kedves Matild?

    • Nagyon igazad van. Reméljük, hogy dolgoznak még rajta a fiúk mert amint a cikkből is kiderült van még idejük. Jó lenne ha nem nagyon lehetne összefüggést találni a két program között, azon kívül, hogy mindkettő mozgásérzékelős tenisz.

    • Értem és e felöl persze, hogy csalódásnak mondható, de ez még csak az első ilyen megnyilvánulás a témában, ha tényleg sikerül a dolog akkor komolyabb dolgok is jönnek a gépre a új mozgásérzékeléssel.Mindenesetre a komoly Wii-s fecskék amik zsír motion irányítással rendelkeznek remélem only fecskék maradnak. (a fenti mondatot ne tessék gonosznak venni, de utálom ha utólag dobálják át a másik exklúzív címeit… ezért is rúgnám fenékbe a Square Enix-et)

 8. Pedig esküszöm ez a játék és a motion plus volt az, amiért vettem volna wii-t.(no persze egy árcsökkentés után, mert a mosatni ár nevetséges.) Nagyon jó lett. Mindig elfejeltem, hogy ps3-ra is a mozgásérzékelés, így megvárom inkább azt.(főleg, hogy mostanság akarok elkezdeni komolyabban teniszezni.:) )

 9. Vicces figurák 🙂