Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Gran Turismo Sport – újabb update a láthatáron

A PlayStation 4 exkluzív [B]Gran Tursimo Sport[/B]ot maga a rendező-producer, Kazunori Yamauchi úr ítélte halálra azzal, hogy [I]szóban és írásban kifejezhetetlen[/I] “dolgok” és “valamik” helyett folyamatosan – INGYENES! – friss autókkal és pályákkal tömködi tele játékát. A következő update Twitter-források szerint 9 darab kocsit szállít le a márkakereskedőkhöz.Érkezésük 2018. november 6-ra várható. Fejtsük meg együtt, milyen modellek lapulnak a sötétben… [98544]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ferrari GTO ’84 🙂 bejött!

 2. Egy képet most láttam, amin a Subaru 22B, Lancia 017, Jaguar E-type, Maserati Gran Turismo, Mini Cooper ’05, Pagani Zonda, illetve egy-egy JGTC-s versenygép (Lexus, NSX, R35) voltak. A korabbiakban bejött, amit írt. Kíváncsi leszek, most mennyire pontosak az infói…

 3. Itt egy másik videó, 3:53-tól csekk:https://www.youtube.com/watch?v=Lm-Q0KZ6K1AItt az első tipp a Lotus, a 2. a 288 GTO, 3. pedig a Lancia 037.Ferrari? Lotus? Lancia? (Jaguar?) Vagy valami más esetleg?

 4. időjárás változás jöjjön, az nagyon feldobná

  • “Én is agyaltam rajta, hogy miért nincs… De aztán kiszivárgott egy prezentáció. Előre-renderelt modelleket használnak a pályák esetében, egy újfajta bevilágítási megoldás (Iris ray-tracing) miatt. Röviden: Ezért olyan szép a játék, hogy néha nem tudod eldönteni, hogy akkor ez most a valóság, vagy nem… (Főleg eSport eseményeken a “”közvetítésen”” kell mutatnia, erre készült.)”

 5. Lexus, MiniMorris, Jaguar, Subaru, Raybrig NSX, Maserati, Zonda, Jaguar, és egy GT Nissan.

 6. Hát ez kb.ugyanannyira érdekel mint a battle royal… 🙂

 7. Pályákat hozhatna…. ez az eddigi leggyengébb GT játék pálya/autó felhozatalba.. és pl a Hungaroring soha nem szerepelt benne. 🙁

  • És ez a játék hibája?

  • Legyünk őszinték, se a magyar helyszín se a Hungaroring nem valami érdekes.

  • Elvileg pálya is érkezik a frissítéssel. Illetve nincs igazad. A Sportban már 250-nél is több autó van, míg a GT1-ben 200 sem volt. Pályák tekintetében is nagy a különbség: 11-23 a Sport javára, az összes nyomvonallal pedig 60 felettire bővül ez a szám.Így eddig a GT1-nek van a leggyengébb felhozatala.

   • Jó most ne hogy már a Ps1-es szinthez nézzük.. PS2-n, Ps3-n na ott volt pályafelhozatal meg kocsik, azokból az összes pályát mindig adni kellett volnaa következő részhez!!! A baj az hogy drasztikusan visszafejlődött a tartalom szintje a nagy Ps4 hardverén. Ha így haladunk PS5-n kiadják a GT7-et 5 autó/pálya és majd a gen végéig updatelik hogy elérje a Sport mai szintjét mondjuk. Na ez vicces de ez az írány rajzolódik ki..

    • “A 250 darab tökéletesen kidolgozott autó az mihez képest “”drasztikus”” visszafejlődés? A folyamatos tartalombővítés – pl. versenyek – “”drasztikus”” visszafejlődés?Mégis, mi lenne az elvárásod?”

     • Az előző részek összes pályáját illett volna beletenni kiadáskor vagy legalább utána ez a drasztikus visszafejlődés. Nem az autók száma a gondom hanem a pályák. FIA licenc is van de Safety car-t mai napig nem alkottak bele, pedig a versenyzéshez tartozik. Lehetne dinamikus időjárás is.

     • Szóval PS4-re jó lenne ha PS3-as szintű pályák érkeznének? Ezeket mind újra lézerszkennelik. Persze, van, ami hiányzik, én is szívesen vennék egy Spa-t, meg Deep Forest, stb, de sose értem ezt a még több kell, még több kell dolgot, bár lehet ennek oka, én már nem vagyok időmillomos.

     • Köszönöm, hogy leírtad helyettem. Annyit tennék hozzá, hogy amikor a GT6-ban volt 800 kocsi, akkor az volt a baj, hogy inkább legyen 200, de mind prémium…

     • Ez mind idő és energia…. Időjárás elméletileg lesz… de a franc tudja mi okoz ekkora gondot. A turn 10 is elfelejtette pár résszel ezőtt.A Safty Car nem hiányzik—- minek??? Inkább akkor Grind Girl-öket a GTbe :DVáltoznak az idők és az igények. Ha megnézed az ezredforduló óta a verekedős és az autós játékokra elég cudar idő jár. A Forzából majd minden évben kijön egy rész… de eladásokban 1,5-2 misit épphogy el tudják érni.A végén kiderül ,hogy a GT Sportnak megéri e ez a alap váz + ingyenes frissitések rendszer.

     • “Aha, mert az úgy megy, hogy fogod a GT6 mappában, és áthúzod a GT Sport mappába. Azért ezt is nézd majd meg, ha lesz időd:https://www.gtplanet.net/forum/threads/gts-vs-gt6-cars-comparison.370800/https://www.gtplanet.net/gt-sport-vs-gt6-comparison-super-premium-supra/https://www.gtplanet.net/gt-sport-vs-gt6-shelby-cobra-427-comparison/KAZ nyilatkozta, hogy tök jó volt a GT(1) idejében: jött egy ötlet, és egy éjszaka alatt megvalósították… Tudod most, hogy “”picit”” szebb a grafika, a pályákkal is és az autókkal is “”picit”” több munka van…Ráadásul hiába hogy Sony meg minden, még a GT Sport se lehet vesztességes! (Mert aztán úgy járnak, mint az Evolution.)”

  • A 6. verda (2. sor, 3.) szerintem az 1984-es Ferrari GTO – vagy inkább csak remélem. 🙂 Örülnék neki nagyon. Viszont van olyan, aki szerint az egy Lotus Espirit, de Lancia 037-es tippet is láttam/hallottam már (bejönne, de szvsz erre van a legkisebb esély, mivel a motorháztető nem igazán hasonlít…).Itt Ferrari GTO-ra voksolt a készítő: https://www.youtube.com/watch?v=0O9502tN6q0És itt egy kép a Lancia-ról:https://www.roadandtrack.com/motorsports/a20101220/the-lancia-037-remains-one-of-the-wildest-homologation-specials/