Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo Sport – nagyon korlátozott az offline mód

Ugyan nálunk csak holnap jelenik meg a [b]Gran Turismo Sport[/b], Amerikában már kapható, és kiderült róla néhány érdekesség.A komolyabb tesztek még azért nem kerültek ki a játékról – illetve amik kikerültek sem teljesen átfogóak -, mert probléma volt a szerverekkel. Ha pedig nem csatlakozol, akkor eléggé korlátozott a lehetőségek száma. Fontos kitérni arra, hogy a Sony egy [a https://blog.us.playstation.com/2017/09/14/gran-turismo-sport-eight-things-you-need-to-know/]blogbejegyzésben értesítette[/a] a rajongókat, hogy a “fair versenyzés érdekében a [i]GT Sport[/i] internet kapcsolatot igényel a funkcionalitás nagy részéhez. A csatlakozási követelmény biztosítja a haladás, az autók elérhetősége és a vezetői értékelések állandó felügyeletét és megfelelő állapotát.”A “nagy rész” ebben az esetben minden az ún. “Arcade” mód kivételével. Részt lehet venni a mesterséges intelligencia elleni versenyekben, az idő elleni versenyekben, a “drift próbatételekben”, az osztott képernyős kétjátékos menetekben és a korlátozott VR módban. Azok az autók és pályák érhetőek csak el, amelyeket [i]online[/i] sikerült feloldani.Ha nem érhetőek el a szerverek, vagy a PS4 nincs csatlakoztatva az internethez, akkor egyrészt nem érhető el a felsoroltakon kívül más, másrészt nem is lehet elmenteni a játékot: tehát minden olyan [i]credit[/i] vagy előrehaladás elveszik, amit sikerült az Arcade módban megszerezni. [i]Offline[/i] nem lehet a kampányt megkezdeni, új járműveket venni, megtekinteni a garázst, szerkeszteni a járgányokat vagy fotózni azokat az “exotikus környezetekben”.Ennek az egésznek a legfőbb oka a [i]Gran Turismo[/i] és a Nemzetközi Automobil Szövetség (röviden FIA) közötti megállapodás. A FIA által elismert e-sportok szerves részeit képezik a játéknak, így a mentéseknek a “felhőben” történő tárolása azt a célt szolgálja, hogy minden stimmeljen és fair legyen.A [i]Gran Turismo Sport[/i] kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg holnap.[i]Forrás: [a https://arstechnica.com/gaming/2017/10/gran-turismo-sport-is-extremely-limited-in-offline-mode/]Ars Technica[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az milyen jó lesz már, ha közben megszakad a net! Cumi cecil!

 2. “Remélem , hogy ezen még gondolkoznak egy kicsit , vagy csak szimplán elfogadják , hogy a “”rajongók/GTS tulajok/playerek”” mit akarnak . 🙂 De Szép is volna .”

 3. Leszarom a FIA-t meg az online-t meg az e-sportot. Lehetne GTS Lite, amiben csak offline van, vagy lemondó nyilatkozat az online részről.

 4. Emiatt féláras kéne legyen a játék.Mondjuk én örülök az állandó online jelenlétnek.

 5. Másodlagos gépként a ps4-emnek amúgy is kell a net, de ha futam közbe megy el a net remélem maradnak az adatok.

 6. A Driveclub megjelenésekor is rengeteg volt a gond a szerverekkel, nem tudta feltölteni az eredményeket, stb.De ott gyorsmegoldásként megcsinálták azt, hogy ezeket a dolgokat utólag tudta szinkronizálni.GTSportnál is van ám, a gépünkön két mentési file…az egyik ráadásul több mint 200mb!!!A levezetett km-ekkel vagy a játékban töltött órákkal a statom gyarapodik, semmiféle előnyhöz nem jutok.Ahogyan a matricázással vagy a fotózással sem.Mindegy. Talán majd variálnak valamit. Majd kiforrja magát.Amúgy meg arra kell gondolni, hogy sosem lesz olyan hogy nem lesz szerver…:)

 7. Üdv 2017-ben!

 8. Egyébként fel van tüntetve a borító elején, hogy a legtöbb funkcióhoz internet kapcsolat szükséges.

 9. Nem mennek a fotohelyszinek…xDÉrtem…fairplay…nehogy nekem több fotom legyen mint másnak?…xD

  • Nem értesz te ehhez.Lesz FIA Fotó szépségverseny! 😀 Meg FIA Matrica szépségverseny! 😀 Az oké, hogy ami az E-sporthoz kapcsolódik, az legyen zárva.Na de a fotó meg a matrica. :DA másik, hogy akkor az Arcade-ot is zárja le.Tök felesleges, ha a megszerzett pénzt és egyéb pontokat úgy se menti le.Nem gondolták át ezt rendesen.

 10. És akinek nincs nete az meg babra?