Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo Sport – megjelenés 2017-ben

A hivatalos PlayStation Blog jelentése szerint nem jelenik meg idén a PlayStation 4 exkluzív [B]Gran Turismo Sport[/B] autóverseny. A hírt maga Kazunori Yamauchi, a fejlesztő Polyphony Digital főnöke jelentette be az online felületen.Kaz arról beszélt közleményében, hogy a szoftver cége legújabb fejlesztéseit vonultatja majd fel, ilyen például a fizikai alapú renderelés és a hangszimuláció, valamint a már sokat mutogatott Scapes fotó-mód. Emellett megemlítette a Sport módot, mely egy az egyben a kompetitív versengésre épül. Most azonban úgy döntöttek, nem tartják a novemberi megjelenést, mert több időre van szükség a polírozáshoz. A game “valamikor” 2017-ben érkezik…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Amazon szerint a megjelenés December 29, 2017.

 2. Én amúgy sem hittem a mesében hoyg idén megjelenik, előrendelték sokan ott a pénz aztán majd jön amikor jön 😀

 3. A jó munkához idő kell, a legjobbhoz meg még több! 🙂

 4. Nem baj ha késik, bőven elvagyok a 6-tal.

 5. “-1-el kevesebb “”kötelező darab”” idénre.A magyar aplikációról esetleg van már vmi konkrét infó?Lesz / nem lesz? Várható? Elképzelhető?”

  • Infó nincs, de ha a GT6-ban minden magyar volt, fura lenne ha most egy szó se lenne az…de mivel ez a PD, bármi elképzelhető…

 6. Ilyen őszi dömping mellett várható volt. Viszont így a jövő tavaszi exkluzív felhozatal lesz túl sűrű, GOW4, Horizon és GTS. Ennyit nem fog egyszerre ellőni a Sony, lesznek itt még késések…

  • “GTS…2017 tavasz…egyelekmeg…ennyire te se lehetsz naív…xDKaz azt írta…idézem: “”Jelenleg nem tudunk új kiadási dátumot közzétenni, de minden eddiginél elkötelezettebbek vagyunk aziránt, hogy a GT Sport legyen az eddigi legjobb Gran Turismo.””Szóval gond nélkül lehet ebből 2017 ősz is…:D”

   • Feltételeztem, hogy nem egy évet halasztanak, de látom te már erre is felkészültél lelkileg, egyem a kis szíved. :DVégül is a DriveClub óta már egy ilyen méretű halasztáson sem szabad meglepődni, igazad van. Én csak a nagy átlag 4-5 hónappal számoltam.

    • nézd…őszinte leszek…elképesztően magasról leszarom mikor fog megjeleni, lepjenek meg…:DLényeg ha én 2018 tavaszra várom, csillogó szemmel fogok érte menni 2017 március végén. 🙂

 7. Nem tudom, de várható volt:) Kíváncsi leszek milyen lesz, de azért tényleg összeszedhetnék már magukat forzara pl nem is emlékszem, h valaha késett volna. Meg azért a sony is rámehetne kicsit más stílusra verseny játékon belül, motorstormot kicsinálták pedig vmi offroad nagyon jó lenne, forzanak van már 1 csomó különböző része.

  • “Azbasznabe ha évente új GT jönne…attólemtsen meg a magasságos…a GTS olyan lesz hogy mindenki leteszi a haját, efelől nincs kétségem…élőben az első reakcióm egy nagy “”húbazdmegdeku***jólnézki”” volt, és vezetni is szuper volt…dolgozzanak csak rajta. Majd ha kész lesz, jönni fog.”

 8. Akkor iden neo sem lesz.

 9. nem baly, csinájják csak, bisztos jobb lesz, adig tudok másal jáccani, meg legaláb jövöre is lessz mit tólni, szerencsére, jó ez igy!!4!

 10. Valahol jó ez a hír valahol meg xar, de legalább marad lové másra! Csinálják meg faszántosul, magyar felirattal azt had szóljon.

 11. Sejteni lehetett , de abszolúte nem para , csinálják csak meg rendesen -persze úgyse lesz KÉSZ soha , de a motort rakják oda nagyon . Majd jön .

 12. Ja és dolgozzanak csak rajta…ráérnek…még úgysincs meg a lóvé az új kormányra…xD

 13. Így legyen ötösöm a lottón!!

 14. Majd jön. PONT.

  • “Tegnap láttam valamelyik gyengeelméjűtől a csetfalon, hogy “”bezzeg a Faszettó Korcka az már kész van és jobb a fizikája, mint a GTSport””. Na ott kapcsoltam ki az internetet. :D”

   • Nekem sajnos nincs összehasonlítási alapom, mert az Assettoval még nem tomtam, csak a GTSportot próbáltam…:)

    • “És megveszed a “”legendás”” Faszettó Korszkát, vagy ki teszteli majd?”

     • Ha lesz tesztlemez letesztelem…mer most minden fitying a kormányra megy félre…uh nem veszek játékot…

     • Melyik mellett döntöttél?

     • T300, 599EVO 30 Alcantarahttps://www.amazon.com/Thrustmaster-Ferrari-Alcantara-Racing-playstation-4/dp/B015KJ0SEShttps://youtu.be/N7Y9Qc-JIT4Ez lesz, de a Logi G27 pedálsorával…van hozzá átalakító…Meg ugye a TH8A H váltóval…:Dhttps://youtu.be/mkHU5fIX9DY

     • “Nekem is szimpibb a szíjas megoldás.Sajnálom is a csúszást mert a kormány + állvány szinte kar nyújtásnyira lenne de amig nincs mivel.Mert azért egy új GT elé be huppanni teljesen más mint egy “”garázs szagú”” AC vagy PC elé…”

     • Hát a PCars nekem felejtős, az megmaradt a Shift szintjén…az Assetto-t viszont meg fogom venni, de előbb tényleg a kormány…pedig már itt van használtan 40€-ért…de ahhoz kormány kell…nincs vele gond, csak az egy csontszáraz SIM…semmi több…abban vezetsz és kész…ott semmi más nincs.

     • Binder, ha megvan még esetleg a régi g27/25, akkor a Gimx nevű cuccal lehet használni ps4-n. Én összepakoltam, kicsit macerás, de működik, viszont csak driveclubbal tudtam tesztelni, de nem igazán éreztem zavaró késést.https://www.youtube.com/watch?v=HjVOQaFLNDU

     • Tudom…haverom DFGT-t használ PS4-en így, de már ő is akar venni egy rendes PS4-es kormányt annyira gáz ez így…ja meg ugye ehhez kell egy PC-is…ammeg nekem nincs. :)A többi szirszar (pl M4) meg brutálisan késik. Szal én nem fogok ezzel szórakozni.A másik hogy arról még nem találtam infót, hogy kuplung és H váltó is megy e frankón vele…de mindegy is…már nincs messze az új perec…1-2 hónap és összejöhet…mire megjelenik a GTSport, tuti meglesz…xD

     • Azt szeretném megkérdezni, hogy ha a tesztlemez itt van Budapesten, te meg ott Elefántcsontpartokon, hogy fogod letesztelni?

     • KülddFényPost. :)Nyitom az ablakot…xD

   • Én azon már meg sem lepődök, amikor valaki hozza a megszokott formáját.

   • Én a GTS-sel még nem nyomtam,de azt kell mondjam,hogy az Assetto-nak valóban zseniális a fizikája – és engem kárpótol minden más hiányosságáért. Én igazából nem is bánom a csúszdát, legalább lesz időm kivesézni az AC-t.

    • Én is így vagyok vele. Legalább nem lököm az Assettot 3 hónap múlva a kukába. 🙂 Addig kivesézem ezt a félkész elcsalt izét.