Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Gran Turismo PSP – kérdez a gémer, válaszol a fejlesztő

A Polyphony Digital amerikai producerei, Chris Hinojosa Miranda és Taku Imasaki a [A http://blog.us.playstation.com/2009/07/14/gran-turismo-psp-your-questions-answered/]hivatalos PlayStation blogon[/A] válaszoltak a hordozható GT-vel kapcsolatos rajongói kérdésekre. Igazán nagy leleplezés nem történt, de pár infóval gazdagabbak lettünk.- PS3-PSP Gran Turismo kapcsolat egyelőre nincs betervezve, de a lehetőség adott, hogy a jövőben megoldják.- DLC valószínűleg nem lesz, hisz a game alapból 800+ autót tartalmaz majd.- Sérülésmodellt nem használnak, mert úgy érzik, a közel ezer autó és a 35 pálya “élete végéig” elég szórakozást nyújt a playereknek.- Hogy lesz-e Porsche és Lamborghini a kínálatban, az egyelőre titok. Lesznek nagy csemegék, az tuti.- Demót terveznek, de nem tudják, összejön-e, és ha igen, mikor. Egyelőre a GT5 és a GT PSP befejezésére koncentrálnak.- A tapasztalatok szerint maximum három képernyőn levő versenytárs autónál (plusz a játékos, tehát négy) még tökéletes a framerate, úgyhogy ez lesz a végleges felállás.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szerinetem a GT5-ben csak a versenyautóknál lesz törésmodell.Aztán lehet,hogy ez a WRC-re lesz csak igaz.

 2. De ez a sérülés modell csak a Pss-s verzióból marad ki ugye?

  • A PSP verzióról beszéltek, abból kimarad a másikból meg nem tudni.De szerintem nem azért mutatták közelről a tört Subarut az E3 videóban mert nem lesz benne.

 3. ja:)

 4. Az biztos hogy ez egy tuti vétel PSP tulajoknak

 5. Tetszik, hogy egyesek most tudták meg a 4 kocsit/verseny.Minden videóban annyit mutattak az E3óta.

 6. Mi az hogy nem tudják, összejön-e a demó? Akkora munka azt elkészíteni? Mondjuk még mindig jobb, mintha pénzt kérnének érte á la prologue…Ettől függetlenül nagyon várom a játékot!

 7. “Egyenlőre nem tűnik olyan nagy számnak,hiába GT.Lehet ezt a “”részt””kihagyom.Inkább a GT5-ről beszéljenek,új infó/képek megjelenés stb…lassan mér tényleg Duke Nukem szindróma.”

  • Annyira nem nagy szám, csak annyit nyújt mint egy PS2 rész. Mi az…. semmi. :PNálam tuti vétel 4 kocsi ide vagy oda.Most jön sokak kedvenc mondata: Én ezért vettem anno PSP-t. :DCsak kicsit késve jött meg. 😛

   • Azért az enyhe túlzás,hogy úgy néz ki mint pl a ps2-es GT4.A képek nem ezt támasztják alá.

    • Tanulj meg olvasni.MONDOM ANNYIT NYÚJT mint egy PS2-es rész.Tartalom 800 kocsi 35 pálya.Mellesleg a képek nem olyanok mint mozgásban.Nézzél róla videót és akkor meglátod.http://www.youtube.com/watch?v=kn5rBftQ1b0Nem sokban marad el a PS2től.

     • “Tisztában vagyok a tartalmával,és láttam már videót is róla./E3videó/GTplanet/.Tudom,hogy a tartalomra gondoltál és nem a grafikára,csak megjegyeztem mivel már sokan azt írták.Akkor sem tartom többre csak egy “”átalkított”” GT4-nek,amibe végre található Ferrari is,és a már rég tudható CSAK 4 autó részvétele.”

     • Az nekem mar boven eleg , ha megkozeliti a 3. reszt!Nekem az volt a kedvencem a 4. et mar ki is hagytam!Jogsi lesz benne ?Mert azt nagyon elveztem lerakni!

   • “egyébként az “”Én azért vettem PSP-t.”” hangzatú mondat még az én számat is elhagyhatja majd a közeljövőben. Amint olcsóbbak lesznek a régebbi PSP típusok, valószínűleg beruházok egy psp-re. Nem is lesz jobb majd BPesten a koliba, vagy az uncsi órákon GT-zni a PSP-men :D”

    • “””Én ezért vettem PSP-t.”” Ez mára egy “”legendás”” mondat lett, ugyanis a PSP megjelenésekor lehetett tudni hogy lesz rá GT és már akkor mondogatták egyesek ezt. A GT még mindig sehol, PSP viszont már vagy 4 éve megvásárolható.”

     • “jó, de én még PSP-t sem vettem, így ez a “”legendás”” mondat még nem hagyhatta el a számat 🙂 az árgyélusát neki ^^”

     • “Nyilván nem hagyhatta el, mivel a 24. hozzászólásban leírtad, hogy neked még nincs péespéé ^^ A “”legendás”” mondat pedig múltidőben van írva :)”

 8. HAt talan 4 auto eleg keves lesz! 🙁

 9. kis gépen nem kell sérülés

 10. “Egy elírás a cikkben”” – Temót terveznek, “” – Nem Demót? :)valójában ennél nagyobb az “”elírás”” ugyanis:””We wish we can provide one, but at this time, there are no plans.””Én is örülnék sok mindennek, de ha nincs tervben, akkor nincs tervben.”

 11. végre egy fejlesztő aki nem részeként akarja eladni a játékát, hanem egy kerek egészet rak le az asztalra.(csak kint lenne már!)

 12. “””Sérülésmodellt nem használnak, mert úgy érzik, a közel ezer autó és a 35 pálya “”élete végéig”” elég szórakozást nyújt a playereknek.””Ha megéli a “”player”” hogy végre kiadjákXD”

  • “Lehet beleszámolták az “”élete végébe”” a megjelenést is. :)A PS3 PSP kapcsolatra kitalálhatnának valamit. Talán többen vennének PSP-t. Pl én.”

  • “””Sérülésmodellt nem használnak, mert úgy érzik, a közel ezer autó és a 35 pálya “”élete végéig”” elég szórakozást nyújt a playereknek.”” Csak tippelek de engem olyan egy évre biztos le fog kötni, legjobb esetben is legyen mondjuk kettő. Utána mi lesz? Meghalok? xD”

 13. Meglepődtem volna ha raknak a PSP verzába törést. Az is csoda, hogy így néz ki a cucc.

 14. 4 autó? *sóhajt*

 15. “4 autó a pályán nem túl sok főleg egy jó kis versenyzéshez, de a többi elég jól hangzik. Egy elírás a cikkben”” – Temót terveznek, “” – Nem Demót? :)”

 16. Csak a GT5-ben legyen törés.A PSP-nél azért gondolom durvább lett volna megoldani.