Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo – minden mennyiségben!

Néhány elhivatott hazai „racer” jóvoltából egy újabb színfolttal gazdagodott a Gran Turismo 5 hazai online palettája. A [B]GTR Hungary[/B] néven megalakult [A http://www.gtrhungary.com/] weboldalon[/A] minden, a játékot kedvelő – legyen az kezdő, haladó vagy vérprofi – player biztosan talál magának hasznos és érdekes információkat.[35632]Az oldal szerkesztői látható módon nem csak a profikat célozták meg, hanem gondoltak a játékkal most ismerkedőkre is. A rendszeres versenyek mellett rengeteg hasznos információt is olvashatunk, így bepillantást nyerhetünk pl. a tuning világába is, ahol rengeteg trükköt, ötletet tehetünk magunkévá, de a saját készítésű pályabejárók segítségével megismerkedhetünk akár a pályákkal is.A weboldalon szervezett, éppen soron következő online versenyeket a versenyajánlóból, vagy közvetlenül a [A http://www.gtrhungary.com/versenynaptar/calendar.php]versenynaptárból[/A] is elérhetjük. [35630]A GTR Hungary saját beléptető és ellenőrző rendszerével nyomon követett versenyek minden „félrebeszélést” kizárnak, így minden induló biztos lehet benne, hogy ezeken a versenyeken egyenlő feltételekkel áll a rajthoz.A hét majdnem minden napjára szervezett versenyek közt egyaránt megtalálhatók a csapat és egyéni versenyek, a 6-8 fordulós bajnokságok, amelyek súlyban és lóerőben előre meghatározott autókkal folynak, de válogathatunk a real illetve az önálló PP alapú versenyek között is. Ha mindezek után még mindig maradna valakinek ideje, akkor máris döntögetheti a havi rendszerességgel kiírt Time Attack versenyek rekordjait. Ha a versenykiírások nem lennének elegendők, akkor a [A http://www.gtrhungary.com/forum/viewforum.php?f=39]tagok versenyei[/A] rovatban bárki bármikor szervezhet egy kedvére való versenyt, ugyanakkor lehetőség van edző partner keresésre is, ha éppen csak gyakorolni szeretne, de unalmasnak találja az egyedüli körözgetést.Az oldal fórum szerkezetének köszönhetően (egy rövid regisztráció után) lehetőséget ad minden látogatójának, hogy annak tartalmát bővítse, véleményt alkothasson, vagy a témával kapcsolatos kérdését feltegye.[35631]Mindenesetre, ha valaki úgy érzi, hogy megérett a feladatra és a végigjátszott offline mód után szeretne Online Gran Turismo versenyeken részt venni, vagy csak az GT5 videók, vagy éppen egy GT-autó beállítása érdekli, akkor is érdemes körülnézni a [A http://www.gtrhungary.com/]GTRHhungary[/A] weboldalán![35629]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ha UK store-ról megveszem a DLC-ket,US profillal tudom használni?Megoldották végül?

 2. grat a kitaláloknak

 3. Jelentkeznék ,de csak faltól-falig vezetek ! 🙂

 4. Sziasztok Csatlakozom Norbihoz és köszöntök mindenkit, aki benéz hozzánk!A versenyekre jelentkezzetek nyugodtan és kérdéseiteket, véleményeteket is osszátok meg bátran!A csapat amiben tud autó,setup,gyakorlás vagy csak egy önfeledt játékos verseny létrehozása segít.Üdv Reaper

 5. Asszem ide is regelni kéne 🙂

 6. fasza

 7. Jo az oldal, egy bajom van a versenyekkel – miert kell ilyen extra hosszu, 30+ korosre csinalni? Kinek van ennyi ideje? meg meg is unom ugyanazt a versenyt ennyi koron at.

  • szia!sokan nem így vannak vele. van hogy órákat eltöltünk egy-egy autó beállításával. ezek után egy 30 perces verseny hogy nézne ki? :)próbáld ki, úgy belejössz Te is, hogy észre sem veszed és elrepült 1-1,5 óra.

  • a forma1-es pilóták se sírnak mert Brazíliába pl 77kört kell menniük :Degy 4-5 körös verseny az meg szerintem elég kevés lenne egy méltó versenyzéshez.

  • ja, és ha gondolod látogass el a gt5 topicba és keresd meg sasukeskapa tagot ő szokott csinálni kb minden második héten egy kis mókát amibe ilyen 4-5körös versenyek vannak, igaz nem vérre megy mert hát a nevébe is benne van hogy MÓKA de azért megy a versenyszellem is olyankor kicsit 🙂 ott pl 19:45kor van szoba nyitás és ameddig kedvünk van addig toljuk csupa csupa változatos helyszínnel és vasakkal 🙂 gyere el és próbáld ki.

 8. én pont 2hónapja regeltem ide ha jól emlékszek 😀

 9. Szépen összerakott oldal.

 10. Gratulálok.Köszönjük. Már reggeltem…:)

 11. Itt is szeretném köszönteni minden új regisztrálónkat!Amennyiben valami nem világos, keressetek minket bátran, ha tudunk segítünk, ha nem akkor is!TÓJJÁTOK!

 12. Köszönjük a fáradozást! 🙂

 13. Gratulálok ! Köszönjük . Megyek is regelni . :] GLORY GLORY GT :]

 14. Köszönjük!!!! :DEz nagyon király!!!!!Én is regeltem!

 15. Nagyon jó.

 16. Ez kurva jó, köszönet az oldal gazdáinak, már regeltem is! 🙂

 17. Regelek én is 🙂

 18. Nagyon jó ötlet és köszönöm ezt a törődést minden GT fan nevében!

 19. Nagyszerű kezdeményezés,remek munka!Gratulálok.

 20. Gratulálok fiúk a munkátokért! 🙂 Nagyon jó veletek versenyezni és tisztleletre méltó amit csináltok! 🙂 Igy tovább! Hajtsunk!

 21. Hoho, kezdolap lesz 🙂

 22. Pár napja bukkantam rá,jó párszor megyek még arra,nagyon sok a hasznos infó!

 23. Csak így tovább. Megyek is regisztrálni 🙂

 24. Örülök, hogy nemcsak a profikra gondoltak a készítők. 🙂 Sok sikert!

 25. Remek ötlet! Mindig is sajnáltam, hogy nem tudok rendszeresen hazai játékosokkal versenyezni. Egy állandó látogatójuk már biztosan van, sok sikert nekik!

 26. Rápillantottam az oldalra…. hát elég komolyan össze rakták annyi szent.