Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo – a film

A TheWrap nevű hollywoodi hírportál szerint a Sony Pictures elkezdett készíteni egy akciófilmet, aminek középpontjában dögös verdák és az autóversenyzés áll. Mindez a [B]Gran Turismo[/B] sorozatra épül majd. Arra a játékra, ami ez évben a hatodik résznél jár és a legsikeresebb minden idők autóversenyes játékai között a maga 70 millió eladott példányával.A producerek Mike De Luca és Dana Brunetti lesznek, akik nem másban vettek korábban részt, mint a Facebook film, vagy a Pénzcsináló. Ők lesznek egyébként a producerei a Szürke 50 árnyalata bestseller sorozat megfilmesítésének is.A hírportál szerint a Sony szeretne olyan autós filmet készíteni, mint a Universal Halálos iramban sorozata vagy a DreamWork közelgő Need for Speed filmje, illetve a Legendary Pictures-től a Hot Wheels.Egyelőre több információ nem ismert.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Lehet ez jó is, főleg, ha valami Academy-t kevernek a dologba, hogy jut el az egyszerű gamer a való lömáni 24 órásra.

 2. elképesztő. ha megkérdeznék melyik játékból kellene valami fasza filmet, rögtön a gran turismo ugrott volna be 😀

 3. Majd itthon a fotelből,megnézzük……

 4. GT mint film???

 5. Es mi van ha a GT Academy lessz megfilmesitve a csavo aki ezen keresztul lett profi pilota es Le mans-ba is ment az iden es dobogos volt a kategoriaba.

 6. Igazán jó példákat hoztak fel a rossz példákra.

 7. Ez biztos csak valami vicc.

 8. kiválasztották a legjobb játékot aminek nincsen storyja. Nem értem mivan az emberekkel. Miért kell ez? Miért lenne a film neve Gran Turismo ?Már mint miért kell igy elnevezni.. Mert van benne kocsi ? Vagy mert a film 24 órás mert egy Le Mans versenyt mutatnak.. attól hogy a játék nagyon jó nem kell egyből a moziba vinni. Annyi jó játék storyvan amit b@sznak megcsinálni

 9. Hát érdekes lesz olyan játékhoz sztorit csinálni, aminek nincs semmiféle története és tisztán a versenyzésről szól. Arról nem beszélve, hogy nem jut eszembe egy autókkal kapcsolatos emlékezetes film sem…

 10. Erre nagyobb szükségünk van, mint a Legó vagy Sims filmekre!

 11. 1-2 kommentet nem értek mintha nem lenne hasonló stílusú film.

 12. Amúgy meg van egy csomó autós film ami egy versenyző történetéről szól. Pl amiben tom cruise játszik nascar versenyzőt, vmi hasonlót itt is össze lehetne hozni, h egy versenyző miként jut egyre feljebb. Meg lehet ezt jól csinálni, h nem lesz akció és a játékhoz is hű marad.

 13. “akarmilyen szar lehet, nalam akkor is hozza egy halalos iramban “”szinvonalat”””

 14. na neeeee:D

 15. Reméljük itt azért minden autó prémium lesz:D

 16. Na,ha olyan lesz mint a halálos iramban széria akkor fasza lesz. :DKöze nem lesz a játékhoz.

 17. na majd meglátjuk

 18. beszarás 😀

 19. Feleslegesnek érzem,de ha elkészül, akkor remélem nem egy halálos iramban stílusú, neoncsöves, mesefizikával operáló, sekélyes tinitakony lesz, tele álkemény diszkóköcsögökkel.Ehhez hasonló hozzáállást várnék el:https://www.youtube.com/watch?v=-Lbs_nYW3-oAzóta sem készült jobb üldözéses jelenet.

 20. minek !? & egyaltalan mirol fog szolni ? jeez.

 21. Killzone film jobb ötlet lett volna szerintem

 22. Micsoda fantasztikus otlet! Nalam kimarad.

 23. Hát nem is tudom. Ha már minden áron exkluzív játékot akarnak megfilmesíteni akkor inkább Killzone legyen, ezerszer jobban adja magát a sztorija, de én speciel egy BioShock filmért az egyik karomat is odaadnám.

 24. a Pong megfilmesítését várom leginkább!

 25. Volt már erre példa hogy játék alapján film, nem is hülyeség, pl. Silent Hill, Resident Evil, de hogy a GT…Mifaszról fog szólni, 45 perc azzal megy majd el a filmből hogy a főhős sűrű anyázások közepette leteszi az összes liszenszet aranyra?:-D

 26. végülis jó a sztorija én kiváncsi leszek…

 27. Én el tudok képzelni egy versenyzős filmet.Mint pl a LeMans-os film.(címe nem jut most eszembe)Ha olyasmi lenne akkor jöhet:)

 28. Nem hogy következő generációs gépekre csinálnának régi jó játékokról remakeket(resident evil,crash bandicoot,parasite eve,stb)Helyette a —>Gran Turismo – a film<--- a legelképzelhetetlenebb mind filmmegvalósításba mind az elképzelésben hogy valakinek ilyen az eszébe jut!HATALMAS FAIL!

 29. Emmá hülyeség…

 30. Nem hogy Uncharted filmet csinálnának inkább!

 31. “””DreamWork közelgő Need for Speed filmje””Tessék?! Mégha a régi Most wantedból lenne film annak talán lenne értelme, de az sem egy AAA kategóriás sztori…”

 32. Totál felesleges.Ahelyett hogy az Uncharted-hez megnyernék mondjuk Nolant.És a ND-al karöltve tolhatnának egy trilógiát az arcunkba….

 33. jjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjj

 34. Pont ez? egy devil amy cry film sokkal jobb lenne szerintem.. sőt konkrétan bármelyik sony cím jobb lenne

 35. Jobb téma nem volt? Annyi remek játéka van a Sonynak!

 36. Ahelyett, hogy a God of Warból csinálnának valami nagyon brutális, véres, kaszabolós filmet.

 37. Csak az én Gran Turismo-m nem hasonlít egy ilyen filmre? :O

 38. Pfff….

 39. LOL!

 40. Egy autóversenyes játékból, miért csinálnak akció filmet??? Ez olyan lenne, mintha a Thomas a gőzmozdonyból, csinálnának horrorfilmet……..

  • Szép hasonlat, de tényleg! :DA GT-ből, ha a sorozathoz hűek akarnak maradni, olyan 24 órás filmet lehetne csinálni, amiben annyi történik, hogy nézünk ki a szélvédő mögül és rójuk a köröket valamelyik híres versenypályán.De miattam aztán lehet belőle akció film, úgysem fogom megnézni soha. Reméljük hogy lesz aki másként áll hozzá ehhez. 🙂

 41. OMG!

 42. Nem hiszem hogy siker film lesz! Meg akciófilm??? :@

 43. Minek?