Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 7 – visszatér a hagyományos epizódok stílusához

A Sport már túl a 9,5 millió felhasználón.

A Gran Turismo 7 visszatér a hagyományos részek kaliberéhez és stílusához – mint például az első Gran Turismo vagy a Gran Turismo 4 -, nyilatkozta Kazunori Yamauchi, a játékot fejlesztő Polyphony Digital elnöke az Octane-nek. Úgy véli, hogy akár még nosztalgikusnak is hathat a régi rajongóknak.

“A Gran Turismo számunkra avant-garde, és tudatosan új kihívásokat építettünk bele minden generációváltásnál” – mondta Yamauchi. “Ezért van, hogy minden széria saját rajongóbázissal rendelkezik, de néha a változtatások meglepetésként érik a felhasználókat. A Gran Turismo Sportnál belevágtunk az esport kihívásába, és ez volt az első, dedikált online alkotásunk. Sokak számára azonban ez bizarrnak tűnhetett. Idővel 9,5 millió felhasználónk lett, de nem fogyott igazán gyorsan a kezdetekkor – inkább fokozatosan nőtt az elismerése, és három év alatt folyamatosan alakult ki a támogatottsága. A Gran Turismo Sporttal szerintem sikerült teljesítenünk az eléggé ambiciózus elképzelésünket. A Gran Turismo 7-ben ezért emelünk majd át elemeket belőle, mint például a bajnokságokat, de visszatérünk egy hagyományosabb, az eredeti Gran Turismo és Gran Turismo 4 játékokhoz fogható, teljes értékű és mértékű élményhez. Bízunk benne, hogy így a legjobb Gran Turismót kínálhatjuk a játékosoknak, a régebbi fejezetek rajongói pedig még talán egy kicsit nosztalgikusak is lehetnek.”

A Gran Turismo 7 kizárólag PlayStation 5-re készül, és várhatóan idén jelenik meg.

5 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Kérdés, melyik idén? 🧐

 2. Magyarul rágyúrnak a kampányra mert nem mindenki látja csak a multit egy GT-ban (ahogy ők azt tévesen gondolták előzőleg) és nem akarnak ugyanabba belefutni mint a Sport esetén csak mindezt nagyon szépen fogalmazta meg.

  • A GT Sport a GT6 eladásainak közel kétszeresét hozta. Alig lépte túl az 5 millát.

   1
   • Te is tudod, hogy milyen kemény kritikákat fogalmaztak meg még a veterán GT-s játékosok is. A Sport vonalát (legalábbis amilyen premierkor volt) nem folytathatják ugyanúgy, legalábbis szerintem.

 3. Jó pár hónapon át koptattam a gumikat az első két Gran Turismo játékokban, megcsináltam minden 99 körös és más egyéb hosszú órákon át tartó versenyeket, sőt egy részét kétszer is megcsináltam mert a játék mindkét verseny végeztével más külsővel rendelkező versenyre optimalizált autókkal jutalmazott, volt pl. többféle dodge viperem és Nissan Skyline-om amikkel az összes versenyt megnyertem a játékban.
  De a kezdés, mármint a szimulátor mód szintén szimpatikus volt, egy kevés kezdőtőkével és egy garázzsal indítottam útjára pályám, amiből nem futotta többre csak egy használt régebbi gyártású japán autóra de kezdésnek épp megtette, azután ott voltak a jogosítvány feladatok, először a jogosítványt kellett megszereznem.
  Eszembe jutott, hogy a Gran Turismo 1-ben unlockoltam egy high-res módot amelyben csak időre lehetett köröket menni viszont cserébe a játék gyönyörűen nézett ki és folyamatos volt a képfrissítés, mintha 60 FPS-el futott volna.
  Nem tudom, hogy ez lesz -e az a hagyományos stílus amihez a 7 visszatér de kíváncsian várom a fejleményeket. 🙂

  2